Møder

Møder

Frisk luft og nye ideer på Green Solution House

Start dit møde med forfriskninger i spaen på Griffen Spa Hotel

Flyv til Bornholm fra København, Billund og Ålborg

Væk fra hverdagen og ind i iglooen
De bedste ideer kommer til verden, når I bliver taget ud af hverdagens rutiner - og kan tænke nyt og frit. 

Hvornår har du ex sidst holdt møde i en grøn igloo? Prøv den grønne igloo på Green Solution House, så vil du forstå, hvordan alternative mødelokaler skaber bedre idéer.

Green Solution House har også mange andre spændende mødelokaler, hvor I kan være fra 2 til 400 personer. Mødelokalerne har specielle tæpper, gardiner og planter, som renser luften og giver et højere iltindhold. Dét sikrer, at du og dine mødedeltagere holder koncentrationen hele dagen.

Vinduerne på Green Solution House er specialudviklet af Velux til at skabe mest mulig dagslys i lokalerne. Undersøgelser viser, at mere dagslys giver større velbefindende - og dermed mere positiv energi til dit møde.

Møder med havudsigt - eller I damp og gus?
På Griffen Spa Hotel har mødelokalerne ligger med havudsigt og det fantastiske spa-område en storslået havudsigt. Hvad med at starte jeres møde i saunaen, hvor sauna-gusmesteren sætter gang jeres kredsløb med damp og gus - og et iskoldt styrtebad bagefter?

Efter et fælles isbad er "isen" bogstaveligt talt brudt mellem mødedeltagerene, og jeres møde får en mere fri, sjov og positiv dialog.  

Traditionelt er ikke bare traditionelt
Du kan selvfølgelig også holde et traditionelt møde hos os...men helt traditionelt bliver det aldrig. For vi sørger løbende for at forkæle jer med god forplejning og service undervejs. - Og så gør beliggenheden af vores tre hoteller, at jeres møde ikke bliver "bare" endnu et møde...men et møde som giver jer et godt udbytte.

Tag en overnatning og få mere ud af mødet
Hvad enten I er et bornholmsk eller udenøs firma, så anbefaler vi jer at tage en overnatning sammen med mødet. Det giver jer tid til at få en god middag og få snakket om de ting, som I ikke når i hverdagen. Mødedeltagerne får bedre personlige relationer - og dermed også et bedre samarbejde, når I kommer tilbage til hverdagen.

Det lyder godt...men hvad koster det?
Eventansvarlig Cathrine Ingildsen har mange års erfaring med at skabe de bedst mulige møderammer til en fornuftig pris. Og hun hjælper også gerne dig med at sammensætte jeres mødeprogram samt bestille eventuelle fly- og færgebilletter. Ring til Cathrine på 56 95 19 13 eller mail conference@bornholmhotels.dk, så laver hun et godt tilbud til dig. Fandt du ikke hvad du søgte? Læs mere om overnatning på Bornholm.

Eventansvarlig Cathrine Ingildsen
Eventansvarlig Cathrine Ingildsen
conference@bornholmhotels.dk
56 95 19 13