Møde & Konference

Møde på Bornholm. Bæredygtigt. Inspirerende. Givende.
Skal dit møde være bæredygtigt? Skal der være god luft, lys og lyd? Skal omgivelserne være inspirerende? Er god service, lækker mad og hygge afgørende for dig? Hvorfor ikke bare få det hele på Hotel GSH?

Hotel GSH har plads til alle slags møder om end I er 2 eller 350 deltagere, og du bestemmer helt selv om du ønsker forplejning eller ej.

Du holder dit møde - vi sørger for bæredygtigheden
Nyd dine mødedage uden at skulle tænke over, om at dit møde er bæredygtigt. Hotel GSH er bygget af  genanvendelige materialer efter de højeste europæiske standarder. Stierne i den omkringliggende park er lavet af overskudsglas fra Bornholms glaspustere. Gumlende får har erstattet den larmende græsslåmaskine. Biokværnen omdanner affald til biobrændsel. Solceller skaber energi til hotellet. Som vinder af EU's Miljøpris er bæredygtighed en selvfølgelighed på Hotel GSH.

En komplet mødeoplevelse
Kombiner mødet med en overnatning i et flot værelse. Start jeres dag med en morgenbadetur. Tag badekåben på og gå den korte tur langs skovstierne til havet, som ligger lige nedenfor hotellet. Nyd den lækre økologiske morgenbuffet. Så er I klar til at starte dagens møder på bedste vis. Når I trænger til en pause, kan I tage en walk-and-talk i Hotel GSH's hyggelige have eller i skoven. Dét styrker de sociale bånd mellem dine mødedeltagere. I løbet af dagen kreerer køkkenet kulinariske madoplevelser til jer. 

Den perfekte beliggenhed
Hotel GSH ligger skønt placeret mellem skov, strand og by på Strandvejen i Rønne - og kun 7 minutters kørsel fra lufthavnen, færgelejet og centrum af Rønne. Bornholm er ikke længere væk end en halvtimes flyvetur fra Københavns Lufthavn eller halvanden times sejltur fra Ystad i Sverige - og vi hjælper dig gerne med at bestille billetterne.

God service er en selvfølgelighed og du vil hurtigt erfare, at smil og hygge bliver en naturlig del af dit møde, når du holder det på Hotel GSH.
Ring til Eventchef Cathrine Ingildsen på 56 90 44 44 eller mail conference@bornholmhotels.dk, og start planlægningen af dit næste møde nu.

Mødelokaler

Møderummene har fleksibel størrelse, således at du kan få præcist den indretning, som du ønsker, uanset om I er 2 eller 350 deltagere. Hvis I skal lave gruppearbejde, så kan du få opdelt hver gruppes stole i særlige farver, så det er nemt at se, hvem som er på "gult" eller "rødt" hold. Prøv også mødelokalet "den grønne iglo", hvor I får en hulefornemmelse, der skaber nærvær og intensitet i jeres møde. Rundt om jeres mødelokale er der hyggeområder, hvor I kan nyde en forfriskning - eller "bare" tage en af de små samtaler, som binder dit team sammen. Hvis I er en stor gruppe, så kan I også vælge at leje hele Hotel GSH, således at I har hele hotellet for jer selv.

  • Samlet antal mødelokaler: 8
  • Samlet antal grupperum: 7
  • Max. antal personer i biografopstilling: 350
  • Max. antal personer ved skoleborde: 160
  • Max. antal personer ved stående reception: 700
  • Udstillingsmuligheder, antal i m²: 400
Hold møde for 2 - 350 deltagere

Hold møde for 2 - 350 deltagere

Mulighed for lettere snacks under mødet

Mulighed for lettere snacks under mødet

Vi hjælper med alt AV-udstyr

Vi hjælper med alt AV-udstyr

Afslut dagen i ro og mag

Afslut dagen i ro og mag

Mødet tilpasses efter dine behov og ønsker

Mødet tilpasses efter dine behov og ønsker

Mødelokaler til alle behov

Mødelokaler til alle behov

Luft, lys & lyd

Du har sikkert prøvet mødelokaler, hvor luften bliver tung, og din koncentration falder efter kort tid. Hos os vil du opleve, at tæpperne, gardinerne og planterne renser luften og skaber masser af ilt. Luften bliver friskere, og du bliver mere koncentreret.

Undersøgelser viser, at dagslys gør mennesker gladere og mere kreative. Det er en af årsagerne til, at du får de bedste møder hos os, for via særlige vinduer kommer der masser af dagslys ind i lokalerne, og vores skærme er specielle dagslysskærme. Dagslyset giver dig og dine mødedeltagere mere energi, og I bliver mere innovative.

Akustikken i dit mødelokale er så god, at du ikke behøver lydanlæg, men hvis du alligevel ønsker det, så kan du selvfølgelig gøre brug af de moderne lydanlæg.

Ovenlysvinduerne skaber massere af lys

Ovenlysvinduerne skaber massere af lys

Der er rig mulighed for frisk luft omkring GSH

Der er rig mulighed for frisk luft omkring GSH

Tæpperne er allergivenlige og renser luften

Tæpperne er allergivenlige og renser luften

Overnatning

Tag en overnatning og få mere ud af mødet. Vi anbefaler jer at tage en overnatning sammen med mødet. Det giver jer tid til at få en god middag og få snakket om de ting, som I ikke når i hverdagen. Mødedeltagerne får bedre personlige relationer - og dermed også et bedre samarbejde, når I kommer tilbage til hverdagen.

Der er også mulighed for at leje hele Hotel GSH til din konference eller event. 

Der er 35 værelser og fri parkering på hotellets område. Storms Rum, ved Charlotte Storm, har designet værelserne i samarbejde med Skagerak og Auping.

Overnat i et flot værelse med Auping senge

Overnat i et flot værelse med Auping senge

Alle værelser har en skøn balkon

Alle værelser har en skøn balkon

Nyd en økologisk morgenbuffet hver morgen

Nyd en økologisk morgenbuffet hver morgen

Mad

  • Sammen med dig sammensætter vi en god og nærende menu, som I kan nyde under opholdet
  • I får skøn mad fra vores italienske restaurant, der er baseret på lokale og økologiske råvarer
  • Vi sørger for, at du og dine gæster er tanket godt op til jeres program
Frokost efter dine ønsker

Frokost efter dine ønsker

Lettere snacks og mellemmåltider

Lettere snacks og mellemmåltider

Frisk frugt og kage

Frisk frugt og kage

Aktiviteter

Food & energy tour
Bæredygtig energi og Bornholmske fødevarer. Kokkekonkurrencen “Sol over Gudhjem” har i samarbejde med Østkraft skabt en Food & Energytour, hvor I kan besøge forskellige fødevareproducenter på øen og møde nogle af de ildsjæle, der brænder for at skabe energi og fødevarer.

Baltic Yacht Bornholm
Oplev Bornholms storslåede klippekyst fra havsiden. Styrk jeres sammenhold på en fælles oplevelsestur eller hold et uforstyrret bestyrelsesmøde, et seminar, en firmatur eller en forretningsfrokost ombord. Den 46 fods store flybridge yacht Genesis danner en unik location for mindre selskaber på op til 12 passagerer.

Skøn natur & store bisoner
Picnic med bison-besøg. Mød en flok europæiske bisoner på Bornholm. I kan opleve den europæiske bison i den smukke skov, Almindingen. Vores kokke kan sammensætte en madkurv til jer, fyldt med dejlige bornholmske råvarer og kølig vin – så er turen fuldendt.

Aktiv ferie
Cykling, rappelling, løb, havkajak, mindfulness og masser af muligheder. Kom til Bornholm og nyd en aktiv ferie. Bornholm er nemlig Danmarks bedste sted for outdoor-aktiviteter og andre aktive former for motion. Prøv, at mountainbike, surfe, dykke, klatre, rappelle, ride, sejle kajak, dyrke fitness og flere andre spændende aktiviteter. Fortæl os, hvad I kunne tænke jer. Vi kan arrangere hele oplevelsen.

Kulturtur
Kunsthåndværk, værkstedsbesøg, kunst og musik. Oplev den bornholmske kultur, der er noget helt særligt. På Bornholm finder I kunst og kunsthåndværk, arbejdende værksteder, masser af musik og koncerter, museer, teater, biografer og meget andet. Spørg os – vi ved, hvad der sker på øen lige nu – uanset hvad jeres interesser måtte være.

Teambuilding
Samvær og samarbejde. Bornholm er super velegnet til teambuilding. I er væk hjemmefra og omgivet af pragtfuld natur, klipper og vand. I kan bo og spise godt, og vi samarbejder med flere udbydere af teambuilding kurser og seminarer. Lad os komme med forslag til jeres næste teambuilding.

Tag på kursus i madkulturhuset på Gaarden

Tag på kursus i madkulturhuset på Gaarden

Besøg Bornholms fødevareproducenter

Besøg Bornholms fødevareproducenter

Prøv kræfter med byens mountainbike ruter

Prøv kræfter med byens mountainbike ruter

Loading...