Restaurant & Fest

Restaurant GSH

I Restaurant GSH får du serveret lækker mad af lokale og økologiske råvarer, på et højt gastronomisk niveau. Restauranten har Det Økologiske Spisemærke i sølv.

Efter dit måltid er du velkommen til at gå på opdagelse på hotellet. Slå dig ned med en drink i "Calles Corner" og bliv klogere på historien bag Hotel GSH. Gå en tur rundt på den store naturgrund, der både byder på minigolf og græssende får. Glem ikke at kigge ned. De glitrende glasstier du betræder, er nemlig skabt af genbrugsglas fra den bornholmske glasdesigner Pernille Bülow - blot en af de mange spændende tiltag, som hotellet byder på. 

Åbningstider

Åbent for forudbestilte selskaber og møder alle ugens dage.  

Bestil dit selskab, møde eller konference nu
Vi glæder os til at byde dig velkommen til skønne madoplevelser. Ring til os på telefon 56 90 44 44 eller sende os en mail på event@bornholmhotels.dk

Fest

Hold din næste fest på Strandvejen
Skal du holde barnedåb, konfirmation, bryllup eller jubilæum? Eller måske fejre en rund fødselsdag? Hotel GSH har de perfekte rammer for din fest. Ønsker du et eksklusivt og privat arrangement, har du mulighed for at leje hele hotellet, så I har alt for jer selv. Fortæl os dine ønsker, og vi gør vores yderste for at opfylde dem.

Slut med dårlig akustik
Du har sikkert prøvet at være til fester, hvor det er svært at høre, hvad din borddame eller -herre siger, fordi akustikken er dårlig. Derfor skal du glæde dig til lokalerne på Hotel GSH, hvor særlige loftspaneler sørger for en behagelig lyd. Vi pynter selvfølgelig lokalerne efter dine ønsker, så du får en hyggelig og flot ramme om din fest, uanset om I er 10 eller 300 personer.

Lækker mad
Sammen med eventchef Cathrine Ingildsen sammensætter du din menu. Hvad end du drømmer om klassiske danske retter, nordisk gourmet eller vegetarisk, er du garanteret velsmagende mad med råvarer af høj kvalitet. Hotellets sommerlier kan guide og hjælpe dig med at udvælge de perfekte vine til menuen, hvis du ønsker det. Cathrine og hendes team af kokke og tjenere har mange års erfaring med at skabe skønne og mindeværdige fester til fornuftige priser. Hos Cathrine er din fest i trygge hænder.

Fuldend festen med en overnatning
Det er aldrig sjovt at forlade en god fest, og på GSH kan du forlænge festlighederne ved at overnatte på hotellets flotte værelser. Den efterfølgende morgen kan du og dine festdeltagere runde begivenheden af på en rolig og hyggelig måde, mens I nyder den lækre, økologiske morgenbuffet. Dét skaber en ekstra dimension til din fest, som dine gæster bliver glade for. 

Kig forbi og se lokalerne
Kom forbi og se lokalerne, inden du beslutter dig - det er selvfølgelig helt uforpligtende. Kontakt eventchef Cathrine Ingildsen på telefon 56 90 44 44 eller på mail conference@bornholmhotels.dk inden dit besøg, så vi kan være bedst muligt forberedte. 

Hold din fest i bæredygtige omgivelser

Hold din fest i bæredygtige omgivelser

Sammen skræddersyr vi en menu til din begivenhed

Sammen skræddersyr vi en menu til din begivenhed

Vi pynter lokalet efter dine ønsker

Vi pynter lokalet efter dine ønsker