Hotel GSH

Hotel GSH. 4-stjernet hotel beliggende ved skov og strand i Rønne. Fokus på økologi og bæredygtighed. Anmelderrost restaurant. Dejlige værelser og lejligheder. Kåret som årets byggeri i Danmark i 2015. Vinder af EUs miljøpris i 2016. Nomineret som årets spisested i 2016. Fremragende mødefaciliteter.

Klik her for at læse mere om hotellet

Spar penge? Særlige tilbud på 4-nætters ophold.

Receptionist Charlotte Villaume
Receptionist Charlotte Villaume
info@greensolutionhouse.dk
56 95 19 13

Dobbeltværelse

Alle hotellets værelser er blevet renoveret i 2014-2015. Værelserne er flotte, men af bæredygtighedshensyn er det ikke alt som er nyt. Indretning: Entre med indgang til lyst og pænt badeværelse. Kombineret soveværelse og opholdsrum med skrivebord, tv, stor dobbeltseng samt arrangement med sofastole og udgang til en dejlig balkon med udsigt til skoven.

Ankomst
Afrejse

Familieværelse 4 personer

Flot værelse/lejlighed beliggende i annexbygning. Pæn og funktionel indretning, som af bæredygtighedshensyn indeholder både nye og gamle elementer. Indretning: Entre med lille te-køkken og rummeligt badeværelse med dusch. Stor flot stue med udgang til terrasse. To selvstændige soveværelser. Morgenmad, sengelinned og håndklæder er inkluderet i prisen.

Ankomst
Afrejse