Hotel GSH

Hotel GSH

Vil du gerne hjælpe miljøet? Efter en omfattende renovering/nybygning blev Hotel Green Solution House - i daglige tale Hotel GSH - indviet i 2015 af Kronprins Frederik. Samme år blev Hotel GSH kåret som årets byggeri i Danmark, og i 2016 vandt hotellet EUs Miljøpris. Glæd dig til dette skønne hotel, som byder dig velkommen med nogle af verdens bedste teknikker indenfor bæredygtigt byggeri og drift. Du skal ikke bare bo på Hotel GSH for miljøets skyld. Du skal også vælge hotellet, fordi værelserne og lejlighederne har en dejlig indretning og en skøn placering mellem skov, strand og by på Strandvejen i Rønne. Hotellets anmelderroste restaurant fokuserer på økologi og bæredygtighed. Hvis du skal holde møder eller konferencer har Hotel GSH fremragende mødefaciliteter

 

Enkeltværelse

Dejligt enkeltværelse, renoveret i 2015-2019. Samme indretning som dobbeltværelser, dog kun med en opredning. Fra værelset er der udgang til en dejlig balkon med udsigt til skoven. Køleskab, radio, føntørrer og gratis WiFi på alle værelser. Morgenmad for 1 pers. inkluderet i prisen.

Ankomst
Afrejse

Dobbeltværelse

Dejligt dobbeltværelse, renoveret i 2015-2019. Entre, lyst og pænt badeværelse. Kombineret soveværelse og opholdsrum med skrivebord, tv, stor dobbeltseng, samt sofastole og udgang til en dejlig balkon med udsigt til skoven. Køleskab, radio, føntørrer og gratis WiFi på alle værelser. Morgenmad for 2 pers. inkluderet i prisen.

Ankomst
Afrejse