Hotel GSH

Når du interesserer dig for bæredygtige tiltag, så er Hotel GSH noget for dig. En af verdens største aviser, The Guardian, har kåret Hotel GSH som et af Europas 10 mest miljøvenlige hoteller. Hotel GSH viser, hvordan hensyn til bæredygtighed og klimavenlighed godt kan lade sig gøre i driften af et hotel, samtidig med, at du som gæst kan opleve et lækkert og komfortabelt hotel. Glæd dig til flotte værelser og møderum - og nyd, at du bor på Strandvejen i Rønne lige ved skoven, havet og stadig tæt på bylivet. På Hotel GSH skal du ikke tænke over, om du belaster naturen og klimaet ved at bo på hotel. Vi har gjort det for dig. Du kan bare nyde dit ophold med god samvittighed, hvad enten du er møde- eller feriegæst.

Læs mereVærelser
Om hotellet

Restaurant GSH

I Restaurant GSH får du serveret lækker mad af lokale og økologiske råvarer, på et højt gastronomisk niveau. Restauranten har det økologiske spisemærke i sølv. I restaurantens flotte lokaler kan du holde din fest, eller du kan leje hele hotellet til dit arrangement. 

Læs mere
Restaurant & Fest

Møde & Konference

Tæpper renser luften. Specielle vinduer sikrer maksimalt dagslys. Anderledes møderum, frisk luft og dagslys gør dig og dine mødedeltagere mere kreative. Undervejs bliver I forkælet med lækker mad, baseret på lokale og økologiske råvarer. The Guardian har kåret Hotel GSH som et af Europas 10 mest miljørigtige steder. Et møde på en ø giver jer noget ekstra. Hvad enten I er 2 eller 350 personer, sørger vi gerne for det hele: Rejsen, møderne, maden og oplevelserne. Bornholm er kun 35 minutters Co2-kompenseret flyvning fra fx København - og mødepriserne er attraktive på Bornholm. 

Læs mere
Møde & Konference