Hotel GSH

Vil du gerne hjælpe miljøet? Efter en omfattende renovering/nybygning blev Hotel Green Solution House - i daglige tale Hotel GSH - indviet i 2015 af Kronprins Frederik. Samme år blev Hotel GSH kåret som årets byggeri i Danmark, og i 2016 vandt hotellet EUs Miljøpris. Glæd dig til dette skønne hotel, som byder dig velkommen med nogle af verdens bedste teknikker indenfor bæredygtigt byggeri og drift. Du skal ikke bare bo på Hotel GSH for miljøets skyld. Du skal også vælge hotellet, fordi værelserne og lejlighederne har en dejlig indretning og en skøn placering mellem skov, strand og by på Strandvejen i Rønne. Hotellets anmelderroste restaurant fokuserer på økologi og bæredygtighed. Hvis du skal holde møder eller konferencer har Hotel GSH fremragende mødefaciliteter.

Klik her for at læse mere om hotellet

Spar penge? Særlige tilbud på 4-nætters ophold.

Receptionist Charlotte Villaume
Receptionist Charlotte Villaume
info@greensolutionhouse.dk
56 95 19 13

Dobbeltværelse

Dejligt dobbeltværelse, som enten er renoveret i 2015 eller 2019. Indretning: Entre med indgang til lyst og pænt badeværelse. Kombineret soveværelse og opholdsrum med skrivebord, tv, stor dobbeltseng samt arrangement med sofastole og udgang til en dejlig balkon med udsigt til skoven. Der er køleskab, radio, føntørrer og gratis wifi på alle værelser. Morgenmad for 2 personer er inkluderet i prisen.

Ankomst
Afrejse

Familieværelse 4 personer

Stort værelse/lejlighed for 4 personer. Entre med køkken og rummeligt badeværelse. Stor flot stue med udgang til terrasse. To selvstændige soveværelser. Der er køleskab, radio, føntørrer og gratis wifi på alle værelser. Morgenmad, sengelinned og håndklæder for op til 4 personer er inkluderet i prisen. Familieværelserne er beliggende i annexbygning. 

Ankomst
Afrejse

Enkeltværelse

Dejligt enkeltværelse, som enten er renoveret i 2015 eller 2019. Enkeltværelser har samme indretning som dobbeltværelser, men der er kun redt op til en person. Indretning: Entre med indgang til lyst og pænt badeværelse. Kombineret soveværelse og opholdsrum med skrivebord, tv, seng samt arrangement med sofastole og udgang til en dejlig balkon med udsigt til skoven. Der er køleskab, radio, føntørrer og gratis wifi på alle værelser. Morgenmad for 1 person er inkluderet i prisen.

Ankomst
Afrejse