Green Solution House

Vil du bo flot og bæredygtigt? En af verdens største aviser, The Guardian, har kåret Green Solution House som et af Europas 10 mest miljøvenlige hoteller. Green Solution House er beviset på, at bæredygtighed også kan være lækkert og komfortabelt. Glæd dig til flotte værelser og møderum med imponerende mange grønne løsninger - og nyd at du bor på Strandvejen i Rønne lige ved skoven, havet og stadig tæt på bylivet. På Green Solution House skal du ikke tænke over, om du træffer miljørigtige beslutninger - det har vi gjort for dig. Du kan bare nyde dit ophold med grøn samvittighed, hvad enten du er møde- eller feriegæst.

Læs mereVærelser
Green Solution House

Restaurant GSH

I Restaurant GSH får du serveret lækker mad af lokale og økologiske råvarer, på et højt gastronomisk niveau. Restauranten har det økologiske spisemærke i sølv. I restaurantens flotte lokaler kan du holde din fest, eller du kan leje hele hotellet til dit arrangement. I 2022 er Restaurant GSH desværre kun åbent i forbindelse med selskaber, møder og konferencer. Hvis du vil spise á la carte, henviser vi i stedet til Griffen Spahotel eller Fredensborg Badehotel, hvor du også bliver forkælet med lækker mad.

Læs mere
Restaurant & Fest

Møde & Konference

Tæpper, gardiner og planter renser luften. Specielle vinduer sikrer maksimalt dagslys. Anderledes møderum, frisk luft og dagslys gør dig og dine mødedeltagere mere kreative. Undervejs bliver I forkælet med lækker og klimavenlig mad. The Guardian har kåret Hotel GSH som et af Europas 10 mest miljørigtige steder. Et møde på en ø giver jer noget ekstra. Hvad enten I er 2 eller 350 personer, sørger vi gerne for det hele: Rejsen, møderne, maden og oplevelserne. Bornholm er kun 35 minutters Co2-neutral flyvning fra ex København - og mødepriserne er attraktive på Bornholm. 

Læs mere
Møde & Konference