Om hotellet

På Green Solution House bliver du budt velkommen af en verden af banebrydende grønne løsninger. Glæd dig til store og velindrettede værelser, en Italiensk og økologisk restaurant, samt en skøn beliggenhed tæt på skov og by. På Hotel GSH skal du ikke bekymre dig om at tænke bæredygtigt og træffe miljørigtige beslutninger - det har vi gjort for dig. Du skal bare læne dig tilbage og nyde dit ophold.

Læs mereVærelser
Om hotellet

Restaurant GSH

Bornholm møder Italien på Restaurant GSHs menukort, som er skabt i samarbejde med den italienske restaurant Ché Fè. Glæd dig til lækre retter af økologiske og bæredygtige råvarer fra Italien og Bornholm. Vinkortet bugner af lækre italienske vine. Du kan også holde din fest i et af de mange flotte lokaler på Hotel GSH, eller leje hele hotellet til dit arrangement. I 2021 er Restaurant GSH desværre kun åbent i forbindelse med selskaber, møder og konferencer. Hvis du vil spise á la carte, henviser vi i stedet til vores søster-restauranter på Griffen Spahotel eller Fredensborg Badehotel, der huser en lækker steakhouse restaurant og en skøn fransk-inspireret restaurant.

Læs mere
Restaurant & Fest

Møde & Konference

Slut med kedelige mødelokaler og tung luft. Hold dit møde på Hotel GSH, hvor tæpper, gardiner og planter renser luften, så du får frisk luft. Hvor de flotte lokaler med masser af dagslys gør dig mere kreativ og koncentreret. Hvor du bliver forkælet med god service, smil og lækker mad. Hvor du holder dit møde i prisvindende og miljørigtige lokaler med 2 til 350 deltagere. Hvor vi arrangerer det hele for dig; rejsen, møderne, maden, oplevelserne og alt det ekstra, som du ønsker.

Læs mere
Møde & Konference