Om hotellet

Europas absolut mest banebrydende hotel- og konferencecenter ligger på Bornholm. Her spiller global ansvarlighed, bæredygtighed, økologi og lokal faglighed sammen med ro, fordybelse og plads til nye idéer. I 2021 blev Hotel GSH den stolte modtager af The Guardian's kåring som "1 af 10 bedste miljøvenlige steder at bo i Europa". Hotellet modtog også Active House Alliance's jubilæumspris "Overall Best of 10 Years". Kom selv og se hvorfor. 

Hotellet ligger på en stor naturgrund i rolige omgivelser, tæt på skov med cykel- og gangstier samt en dejlig sandstrand. Fra hotellet fører en sti direkte til stranden gennem en fyrreskov og videre ind til centrum. Hotel GSH er det perfekte udgangspunkt for dit ophold. Uanset om I er to på romantisk ferie, om du har hele familien med eller om du blot er på forretningsrejse. Med økologisk morgenmad, Italiensk restaurant og naturen lige uden for døren, venter gode og uforglemmelige oplevelser. 

Mange siger, at den bedste måde at opleve Bornholm på er fra sin cykel. Derfor er cykelleje altid en gratis del af dit ophold når du bor på Hotel GSH. 

Flotte værelser
Du bliver budt velkommen af store og velindrettede værelser. Værelserne er designet af Storms Rum i samarbejde med Skagerak. Tæpperne og gardinerne på værelserne renser luften, og sørger for, at du får en god nats søvn. Den gode søvn bliver kun endnu bedre af, at Hotel GSHs værelser er udstyret med komfortable Auping-senge. Fra værelserne er der udgang til en dejlig balkon med udsigt til skoven eller den store naturgrund omkring hotellet.

Parkering og ladestandere
Som gæst på Hotel GSH kan du parkere gratis og lige ved hotellet, og der er selvfølgelig ladestandere til el-biler.

De grønne løsninger
Selvom du ikke har teknisk interesse, kan du ikke undgå at blive imponeret over Hotel GSHs grønne løsninger. Solceller skaber strøm til hotellet. Genbrugsglas fra den bornholmske glasdesigner Pernille Bülow er omdannet til glitrende glasstier. På den store naturgrund får tingene lov til at vokse vildt til gavn for biodiversiteten, hvor rådyr, harer og kaniner ofte kommer på besøg. I stedet for larmende og benzinslugende græsslåmaskiner, går får rundt og sørger for at holde græsset nede. De vil ofte gerne snakke og du er meget velkommen til at gå ind i folden og hilse på dem.

Green Key
Som bæredygtigt og miljøbevidst hotel er GSH naturligvis certificeret med miljømærket Green Key. Udover miljømærket har hotellet modtaget flere nationale og internationale certificeringer og priser. Som vores gæst er du altid velkommen til at spørge vores medarbejdere om hotellets grønne løsninger.

Hele stedet er desuden registreret som God Adgang, der øger tilgængeligheden for mennesker med handicap.