Hoteller

Fredensborg Badehotel

Fredensborg Badehotel har en af Bornholms bedste beliggenheder på Strandvejen i Rønne. Glæd dig til flotte værelser og suiter med en lækker indretning og en imponerende havudsigt. I restauranten, bliver du forkælet med skaldyr og fransk-inspirerede lækkerier. Spring i vandet fra hotellets private badebro eller svøm i den opvarmede swimmingpool. Slap af i de udendørs spabade. Hotellets aldersgrænse på 16 år sikrer dig en afslappet badehotelsferie.

Læs mere
Fredensborg Badehotel

Griffen Spahotel

Beliggende mellem havet, havnen og Rønne centrum finder du Griffen Spahotel. Her får du fornyet energi i det flotte spa- og wellnessområde. Glæd dig til lækre værelser, som er designet af Pernille Bülow. Vælg mellem værelser med kig til den gamle bydel eller værelser med en skøn havudsigt. Nyd den lækre mad og solnedgangen fra hotellets restaurant. Udsigten er kåret som en af Bornholms 10 flotteste udsigter. 

Læs mere
Griffen Spahotel

Green Solution House

Hotel Green Solution House er skønt beliggende mellem by, skov og strand på Strandvejen i Rønne. Glæd dig til en hyggelig atmosfære, smarte møderum og flotte værelser. Hotel GSH, anerkendt for sin bæredygtighed og innovative design, er blandt Europas førende miljøvenlige hoteller, hædret for sin arkitektur og drift. Her behøver du ikke bekymre dig om at belaste naturen og klimaet. Vi har gjort det for dig. Du skal bare nyde dit ophold med god samvittighed, hvad enten du er møde- eller feriegæst.

Læs mere
Hotel GSH