Griffen Spa Hotel

Bornholms flotte spahotel. Totalrenoveret i 2017-2018. Skønne værelser med fantastisk havudsigt. Beliggende mellem havet, havnen og Rønne centrum.

Et af Nordens bedste spa- og wellnessteder. Særdeles populær restaurant, hvor maden lever op til den imponerende udsigt. Udsigten er kåret som en af Bornholms 10 bedste udsigter.

Enkeltværelse - Med havudsigt

Flot enkeltværelse med balkon og havudsigt. Totalrenoveret 2017-2018. Wifi, køleskab, el-kedel samt tv på værelset. Morgenmad og gratis adgang til hotellets lækre spaområde er inkluderet i prisen.

Ankomst
Afrejse

Enkeltværelse - Med udsigt mod byen

Skønt enkeltværelse med udsigt til Rønnes gamle bydel. Renoveret 2017-2018. Wifi, køleskab, el-kedel samt tv på værelset. Morgenmad og gratis adgang til hotellets lækre spaområde er inkluderet i prisen.

Ankomst
Afrejse

Dobbeltværelse - Med havudsigt

Lækkert dobbeltværelse med balkon og havudsigt. Totalrenoveret 2017-2018. Wifi, køleskab, el-kedel samt tv på værelset. Morgenmad og gratis adgang til hotellets flotte spaområde er inkluderet i prisen.

Ankomst
Afrejse

Dobbeltværelse - Med udsigt til byen

Skønt dobbeltværelse med udsigt til Rønnes gamle bydel. Renoveret 2017-2018. Wifi, køleskab, el-kedel samt tv på værelset. Morgenmad og gratis adgang til hotellets lækre spaområde er inkluderet i prisen.

Ankomst
Afrejse

Suite - Med havudsigt

Lækker penthouse-suite for 2 personer. Soveværelse med dobbeltseng, stue med hjørnesofa, spisebord og walk-in garderobe. Totalrenoveret 2017-2018. Fantastisk havudsigt fra såvel soveværelse som stue. Køleskab, wifi, el-kedel samt tv på værelset. Morgenmad og gratis adgang til hotellets flotte spaområde er inkluderet i prisen.

 

Ankomst
Afrejse