Griffen Spahotel

Bornholms flotte spahotel med Østersøen i forhaven. Forkæl dig selv med lækre omgivelser, værelser med byudsigt eller imponerende havudsigt, suiter, lækkert spa & wellnessområde, og en særdeles populær restaurant, hvor maden lever op til den skønne udsigt. En udsigt der er så smuk, at den er kåret som en af Bornholms 10 bedste udsigter.

Læs mereVærelser
Om hotellet

G's Køkken og G's Café

G's Køkken byder dig på klassiske retter indenfor kød, fisk og grønt - og selvfølgelig også lækre desserter. Sæt dig godt til rette og nyd den gode mad og havudsigten, samtidig med at solen smukt forsvinder i horisonten. Udsigten er kåret som en af Bornholms 10 flotteste udsigter. Prøv også G's Café, der serverer velsmagende frokost i afslappende rammer. Griffen Spahotel er også den perfekte ramme for din fest. Sammen med dig planlægger vi festen og sikrer, at du får præcis den oplevelse, du ønsker.

Læs mere
Restaurant & Fest

Spa & Wellness

Spaen på Griffen Spahotel er en helt anden verden. En verden af afslapning, velvære og ro. Her er ingen ure, ingen hastende mails og ingen bimlende telefoner. Vælg mellem saunaer med fugtig eller tør luft, jacuzzier, kolde og varme bade. Alt er designet for at give din krop afslapning og forbedre dit kredsløb. Prøv også en wellnessbehandling hos hotellets dygtige behandlere.

Læs mere
Spa & Wellness