Om hotellet

Bornholms flotte spahotel med Østersøen i forhaven. Forkæl dig selv med lækre moderne omgivelser, værelser med byudsigt eller havudsigt, suiter, stort spa & wellnessområde, og en særdeles populær restaurant, hvor maden lever op til den imponerende udsigt. En udsigt der er så smuk, at den er kåret som en af Bornholms 10 bedste udsigter.

Læs mereVærelser
Om hotellet

Restaurant G's Køkken

G's Køkken er en steakhouse restaurant med fokus på klassiske retter indenfor kød, fisk og grønt - og selvfølgelig også lækre desserter. Sæt dig godt til rette og nyd den gode mad, samtidig med at solen smukt forsvinder i horisonten lige foran dig. Griffen Spahotel er også den perfekte ramme for din fest. Sammen med dig planlægger vi din fest og sikrer, at du får præcis den oplevelse du ønsker.

Læs mere
Restaurant & Fest

Spa & Wellness

Den Bornholmske Diamantspa på Griffen Spahotel er en helt anden verden. En verden af afslapning, velvære og ro. Her er ingen ure, ingen hastende mails og ingen bimlende telefoner. Vælg mellem flere forskellige saunaer, iskolde bade og varme bade. Alt er designet for at give din krop afslapning og forbedre dit kredsløb.

Læs mere
Spa & Wellness