Griffen Spa Hotel

Bornholms flotte spahotel. Totalrenoveret i 2017-2018. Skønne værelser med fantastisk havudsigt. Beliggende mellem havet, havnen og Rønne centrum. Et af Nordens bedste spa- og wellnessteder. Særdeles populær restaurant, hvor maden lever op til den imponerende udsigt. Udsigten er kåret som en af Bornholms 10 bedste udsigter.

Klik her for at læse mere om hotellet.

Spar penge? Særlige tilbud på 4 og 7-nætters ophold.

Enkeltværelse - Med havudsigt

Flot enkeltværelse med balkon og havudsigt. Totalrenoveret 2017-2018. Køleskab, wifi samt tv på værelset. Morgenmad og gratis adgang til hotellets lækre spaområde er inkluderet i prisen.

Ankomst
Afrejse

Enkeltværelse - Med udsigt mod byen

Skønt enkeltværelse med udsigt til Rønnes gamle bydel. Renoveret 2017-2018. Wifi samt tv på værelset. Morgenmad og gratis adgang til hotellets lækre spaområde er inkluderet i prisen.

Ankomst
Afrejse

Dobbeltværelse - Med havudsigt

Lækkert dobbeltværelse med balkon og havudsigt. Totalrenoveret 2017-2018. Køleskab, wifi samt tv på værelset. Morgenmad og gratis adgang til hotellets flotte spaområde er inkluderet i prisen.

Ankomst
Afrejse

Dobbeltværelse - Med udsigt til byen

Skønt dobbeltværelse med udsigt til Rønnes gamle bydel. Renoveret 2017-2018. Wifi samt tv på værelset. Morgenmad og gratis adgang til hotellets lækre spaområde er inkluderet i prisen.

Ankomst
Afrejse

Suite - Med havudsigt

Lækker penthouse-suite for 2 personer. Soveværelse med dobbeltseng, stue med hjørnesofa, spisebord og walk-in garderobe. Totalrenoveret 2017-2018. Fantastisk havudsigt fra såvel soveværelse som stue. Køleskab, wifi samt tv på værelset. Morgenmad og gratis adgang til hotellets flotte spaområde er inkluderet i prisen.

 

Ankomst
Afrejse