Griffen Spa Hotel

Flot og totalrenoveret hotel, som blev totalrenoveret i 2017/2018. Lækre værelser med fantastisk havudsigt. Et af Nordens bedste spa- og wellnessteder. Restaurant med udsigt over Østersøen. Skønt feriested for par.

Klik her for at læse mere om hotellet.

Spar penge? Særlige tilbud på 4 og 7-nætters ophold.

Enkeltværelse med havudsigt

Nyrenoveret (2017) og lækkert enkeltværelse med balkon og havudsigt. Morgenmad og gratis adgang til stort spaområde er inkluderet. 

Ankomst
Afrejse

Enkeltværelse uden havudsigt

Nyrenoveret (2017) og lækkert enkeltværelse med udsigt til Rønnes gamle bydel. Morgenmad og gratis adgang til stort spaområde er inkluderet. 

Ankomst
Afrejse

Dobbeltværelse med havudsigt

Flot og nyrenoveret (2017) værelse. Fantastisk havudsigt ud over den forbigående kystvej. Om dagen kan I nyde havudsigten og til aftentid den smukke solnedgang fra jeres balkon/terrasse. Badeværelse med bruseniche, telefon, køleskab, wifi samt tv. Gratis adgang til det store spaområde. Morgenmad for 2 personer inkluderet i prisen.

Ankomst
Afrejse

Dobbeltværelse uden havudsigt

Nyrenoveret (2017) og skønt værelse. Udsigt til den gamle del af Rønne. Badeværelse med bruseniche. Telefon, wifi samt tv på værelserne. Gratis adgang til det store spaområde. Morgenmad for 2 personer inkluderet i prisen.

Ankomst
Afrejse

Suite med havudsigt

Suite med næsten ubeskrivelig havudsigt. Soveværelse, stue med sofa og spisebord og tv. Havudsigt fra såvel soveværelse som stue. Walk-in garderobe. Morgenmad for 2 personer inkluderet i prisen. 

Ankomst
Afrejse