Restaurant & Fest

Restaurant G's Køkken

Det kan være svært at afgøre, om det er havudsigten eller maden, som er bedst. Restaurant G's køkken ligger på havnepromenaden i Rønne og vender mod vest, så ved aftentid går solen ned i vandet lige foran dig - en udsigt, der er kåret som en af Bornholms 10 bedste udsigter.

Hos G's køkken vælger du mellem lækre forretter og desserter - og har du lyst til en skøn vegetarret, frisk fisk eller lækkert kød til hovedret? Sammensæt selv din hovedret med et væld af tilvalgsmuligheder indenfor grønsager og saucer, så du får det, som du allerbedst kan lide. Restauranten har Det Økologiske Spisemærke i sølv.

Terrassen foran restauranten er også skøn. Måske kan det friste med en before-dinner-drink eller et glas bobler? I sommerperioden kan du selvfølgelig også vælge at spise på terrassen og nyde udsigten endnu tættere på. 

G's Café

Ved siden af restauranten finder du det indbydende loungeområde. Her kan du læne dig tilbage med et glas vin eller en kop kaffe og betragte den skønne udsigt. Du kan også gå på opdagelse i bogreolen, hvor du gratis kan låne bøger, eller slå dig ned med din laptop i de bløde møbler. 

Nyd en frokost i de afslappende omgivelser til udsigten af hav. G'S Café er det perfekte pusterum fra dit besøg i spaen, dit arbejde, din shoppingtur i gågaden i Rønne, eller bare til en hyggelig stund. G's frokostkort byder på velsmagende retter og forfriskende drikkevarer. Du behøver ikke at reservere bord, når du ønsker at spise frokost i G's Café, men kommer blot forbi og henvender dig i receptionen. 

Restaurantens åbningstider

  • G's Café - åbent alle dage: 12.00 - 17.00
  • G's Køkken - åbent alle dage: 17.00 - 21.00

Særlige events

Udvalgte datoer kan du opleve særlige events på Griffen Spahotel

  • Mortens aften menu d. 10/11 kl. 17.00 - 21.00
  • Retro menu d. 23/11 kl. 17.00 - 21.00

Bestil dit bord nu

Griffen Spahotel er et eftertragtet spisested i Rønne for såvel de lokale bornholmere som hotellets overnattende gæster. Derfor er det nødvendigt, at du bestiller bord på forhånd (gælder ikke G's Café). Bestil bord hos G's Køkken ved at ringe 56 90 44 44.

Skal du holde fest?

Hold din næste fest i de flotte selskabslokaler med havudsigt på Griffen Spahotel. Sammen med dig sammensætter vi festen helt efter dine ønsker - og vi sørger for alt, således at du trygt kan læne dig tilbage og bare nyde din fest. Griffens Spahotels festansvarlige, Cathrine Ingildsen, har mange års erfaring med at skabe fester, som du vil mindes med et smil på læben i mange år fremover. Ring til Cathrine på 56 90 44 44 eller send en mail på event@bornholmhotels.dk - og fortæl Cathrine om dine ønsker, så laver hun et godt forslag til dig.

Fest

Hold din næste fest på Griffen Spahotel
Skal du holde konfirmation eller rund fødselsdag? Eller måske har du "bare" lyst til en sjov fest i flotte rammer?

På Griffen Spahotel får du de bedste rammer for din fest. Det blå hav glimter i baggrunden, og lokalerne er pyntet præcis efter dine ønsker. Sammen med din festansvarlige, Cathrine Ingildsen, og hendes team af kokke og tjenere, sammensætter du en lækker menu, lokalernes indretning, og hvordan festen skal forløbe. Cathrine og hendes team har mange års erfaring, så hos dem er din fest i trygge hænder - og hvis du har lyst, så hjælper hotellets sommelier dig gerne med at udvælge vinene til din menu.

Gør det sjove endnu sjovere
Hvis du og dine gæster har lyst, kan I overnatte i hotellets flotte værelser. Så kan I afrunde festen med dejlige spaoplevelser og efterfølgende lækker brunchbuffet dagen derpå. En overnatning skaber en hyggelig afslutning på din fest.

Start planlægningen af din fest nu
Vil du også have en fest, som dine gæster husker med et smil på læberne i mange år efter, så ring 56 90 44 44 eller mail event@bornholmhotels.dk til Cathrine, så hjælper hun dig med at få en sjov fest på Griffen Spahotel.

Vi har flere forskellige lokaler, du kan vælge til din fest

Vi har flere forskellige lokaler, du kan vælge til din fest

Hvilken menu vil du have?

Hvilken menu vil du have?

Skal din fest være med havudsigt?

Skal din fest være med havudsigt?

Bryllup

Havudsigt - Flotte rammer - Lækker mad
Med den smukkeste havudsigt er Griffen Spahotel klar til at skabe de ideelle rammer for jeres drømmebryllup. I bliver taget i hånden hele vejen, så I blot kan læne jer tilbage og nyde den store dag. 

Start festlighederne med en reception i restauranten eller udenfor på terrassen. Nyd et glas champagne med Østersøen i baggrunden. Få serveret lidt snacks eller bryllupskage, hvis ikke I ønsker den efter middagen.

Sæt jer ved de flot pyntede borde. Nyd jeres lækre bryllupsmiddag, de sjove taler og den hyggelige stemning, mens solen går ned i havet i de flotteste farver lige foran jer. 

Skab jeres drømmebryllup 
Vores lokaler tilpasser og indretter vi efter jeres ønsker. Er I til de smukke runde borde, en klassisk hestesko eller en helt tredje opstilling? Fortæl os jeres ønsker, så opfylder vi dem. 

Hvis I ønsker en pianist, band eller DJ, så sørger vi selvfølgelig også for et dansegulv til jeres brudevals og aftenens danseglade gæster. Der er ingen begrænsning for, hvornår jeres bryllupsfest skal slutte - vi står til jeres rådighed, så længe I ønsker. Sammen med eventchef Cathrine Ingildsen, og hendes team af kokke og tjenere, sammensætter I menuen og tilrettelægger, hvordan festen skal forløbe. Hotellets sommerlier kan guide og hjælpe jer med at udvælge de perfekte vine. 

Overnatning - den gode afslutning
I og jeres gæster har også mulighed for at overnatte på Griffen Spahotel efter bryllupsfesten. Så slipper I for at bekymre jer om, hvordan I kommer hjem efter en masse sjove timer. Den efterfølgende morgen indbyder den lækre morgenbuffet til hyggesnak eller gaveåbning i ro og mag. I det store spaområde kan I lade batterierne op. En perfekt afslutning på jeres store dag.

Start planlægningen af jeres bryllup nu
Ring til eventchef Cathrine Ingildsen på 56 90 44 44 eller mail event@bornholmhotels.dk, så hjælper Cathrine og hendes team jer med at skabe et skønt bryllup på Griffen Spahotel, som jeres gæster vil huske med et smil på læben i mange år efter.

Vi hjælper dig gerne med at pynte bordene

Vi hjælper dig gerne med at pynte bordene

Vælg blomster, som passer til dit bryllupstema

Vælg blomster, som passer til dit bryllupstema