Om hotellet

Et eventyr venter dig på Bornholms flotte spahotel
I eventyrets verden vogter fabeldyret Griffen over værdifulde skatte. Griffen Spahotel er derfor et meget passende navn for det skønne hotel, som ligger i første række til vandet ved havnepromenaden i Rønnes gamle bydel.

Hotellet er indrettet i moderne stil af den bornholmske glasdesigner Pernille Bülow. Glæd dig til flotte værelser hvor du kan vælge mellem værelser med fransk altan og byudsigt, værelser med balkon og havudsigt eller suiter med stue, walk-in closet, to balkoner og havudsigt. Dobbeltværelserne er beliggende i stueplan, 1. eller 2. sal. Suiterne er beliggende på 2. sal. Der er elevator til 1. og 2. sal.

Tag på cykeltur og oplev de bornholmske seværdigheder, eller hvad med at besøge Hasle Røgeri, der kun ligger en smuk cykeltur gennem skoven væk? Når du bor på Griffen Spahotel kan du gratis låne en cykel i receptionen.

Den Bornholmske Diamantspa
I Den Bornholmske Diamantspa bliver du inviteret indenfor i en verden af afslapning, velvære og ro. Her er ingen ure, ingen hastende mails og ingen bimlende telefoner. Det 1.000 kvadratmeter indendørs- og udendørs spaområde tager udspring i den bornholmske natur og byder på flere forskellige saunaer, mystisk dampbad, kolde bassiner og varme spabade. Du er velkommen i Den Bornholmske Diamantspa selvom du ikke overnatter på hotellet. 

Restaurant G's Køkken
I hotellets steakhouse restaurant er det smagsløgenes tur til at blive forkælet. Lækre forretter og desserter pryder menukortet. Til hovedret sammensætter du selv din ret af et væld af forskellige sides, saucer samt kød og grøntsager fra grillen. Dine øjne vil helt sikkert også sætte pris på et besøg i Restaurant G's Køkken, der har en storslået havudsigt og gode chancer for smukke solnedgange.

Green key
Griffen Spahotel er certificeret med miljømærket Green Key. Bæredygtighed og fornuftige løsninger er i højsædet, således miljøet belastes mindst muligt. Som gæst på Griffen Spahotel er du altid velkommen til at spørge vores medarbejdere om hotellets grønne løsninger.