Griffen Spahotel

Et eventyr venter dig på Bornholms flotte spahotel
I eventyrets verden vogter fabeldyret Griffen over værdifulde skatte. Griffen Spahotel er derfor et meget passende navn for et flot hotel, som ligger i første række til vandet ved havnepromenaden i Rønnes gamle bydel.

Griffen Spahotel er indrettet i moderne nordisk stil af den bornholmske designer Pernille Bülow. Glæd dig til flotte værelser, hvor du kan vælge mellem værelser med fransk altan og byudsigt eller værelser med balkon og flot havudsigt. Du kan også få suiter med stue, walk-in closet, to balkoner og en - hvis muligt - endnu flottere havudsigt. Dobbeltværelserne er beliggende i stueplan, 1. eller 2. sal. Suiterne er beliggende på 2. sal. Der er elevator til 1. og 2. sal.

Griffen Spahotel er det ideelle udgangspunkt for en ferie på Bornholm - og du behøver ikke at have bil med. Lån en af de gratis cykler i receptionen. Bornholms vidtforgrenede net af cykelstier starter 50 meter fra hotellet, og efter få minutter er du på de hyggelige skovstier. Måske tager du en tur til røgeriet i Hasle og smager nogle af de lækre røgede sild?

Spaen 
Som overnattende gæst på Griffen Spahotel har du gratis adgang til spaen. Glæd dig til at blive forkælet I den 1.000 kvadratmeter indendørs og udendørs spa. Her findes ingen ure, ingen hastende mails og ingen bimlende telefoner. Spaen på Griffen Spahotel tilbyder en helt anden verden. En verden af afslapning, velvære og ro. På denne side kan du læse mere om spaen på Griffen Spahotel. For at sikre dig den mest berigende og afslappende oplevelse i spaen, skal du booke en spatid. Book din spatid ved at henvende dig i receptionen eller kontakte os på på 56 90 44 44 eller book@bornholmhotels.dk. Din spatid er gyldig i 3 timer fra ankomst, så du har rigeligt med tid til at slappe af og nyde alle faciliteterne. Du skal være fyldt 16 år for at kunne besøge spaen. 

Restaurant G's Køkken
Efter en afslappende tur i spaen er det dine smagsløgs tur til at blive forkælet. Menukortet frister med lækre forretter og desserter - og til hovedretten sammensætter du selv din vegetar-, fiske- eller kødret med et stort udbud af forskellige saucer og grøntsager, således at du får præcis den smag, som du ønsker. Når smagsløgene er blevet forkælet, er det dine øjnes tur. Restaurant G ligger nemlig med den flotteste udsigt over havet. Udsigten er kåret som en af Bornholms 10 flotteste - og ved solnedgang går solen ned i havet foran dig i et fantastisk gult, rødt og violet farvespil, som bringer dit feriesmil frem på læberne. Solnedgangen ved Griffen Spahotel er nok den mest fotograferede solnedgang på Bornholm. Kom og oplev hvorfor.

Fitnessrum
På Griffen Spahotel er der et fitnessrum med blandt andet løbebånd, romaskine, crosstrainer, kettlebells og multitræner. Som gæst på Griffens Spahotel kan du gratis benytte dig af fitnessrummet, der har udsigt mod havet. Fitnessrummet er åbent fra 08:00 - 20:00.

Green Key - Miljørigtig ferie
Griffen Spahotel er certificeret med miljømærket Green Key, ligesom solceller skaber næsten hele hotellets energiforbrug. Du kan derfor med grøn samvittighed nyde din ferie.

Bestil din ferie nu
Bestil din ferie på Griffen Spahotel nu, så kan du allerede i dag begynde at glæde dig til skønne feriedage på Bornholm. Indtast din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os på 56 90 44 44. Du kan selvfølgelig også maile book@bornholmhotels.dk

Godt at vide

ALARM
Alarm: 112
Akuttelefon: 1813

BADEKÅBE OG SLIPPERS
Finder du på dit værelse

BARNESENG
Kontakt receptionen for leje af barneseng, kr. 500,- pr. ophold

CHECK-UD
Senest kl. 11.00

CYKLER
Kan lånes i receptionen

DYNE
Kontakt receptionen for en ekstra dyne

FERIELÆSNING
I nedre lounge finder du vores ”put & take” bøger. Du er velkommen til at låne en bog, mens du er hos os. Du må også gerne stille en af dine egne bøger, hvis din kuffert er blevet fyldt op med dejlige ferieminder.

FITNESSRUM
Fitnessrum er tilgængeligt hver dag fra kl. 08.00-20.00

GÆSTE PC
Kan lånes i receptionen

HÅNDKLÆDER
Hjælp os med at passe på miljøet - genbrug dine håndklæder og lad dem hænge på knagen.
Efterlad håndklædet på gulvet, hvis det ønskes skiftet.

INTERNET
WiFi: Hotelgriffen
Kode: ilovegriffen

LOBBYBAR
Åben 08.00-22.00

MINIBAR
Kontakt receptionen såfremt du ønsker opfyldning i minibaren

MORGENMAD
Hverdage kl. 06.30 – 10.30
Weekend kl. 06.30 – 10.30

PUDER
Kontakt receptionen for et bredere udvalg af hovedpude, kr. 75,- pr. stk. pr. ophold

• Wellpur ergonomisk air-memory skum str. 30 x 50 cm

• Naturfyldspude med andefjer og andedun str. 60 x 63 cm

• Auping air nature med andedun str. 53 x 60 cm

RECEPTION
24 timers bemanding
Afregning 07.00-22.00

Nattevagt: ring 30707135

RESTAURANT
Frokost: 12.00-17.00
A la carte: 17.00-22.00 (bordreservation anbefales)

ROOMSERVICE
Kontakt receptionen
Tillæg kr. 150,-

RYGNING
Det er ikke tilladt at ryge på balkonen. Rygning kun tilladt udenfor hotellet.

SENGELINNED
Ekstra skift af sengelinned
kr. 200,- pr. sæt

SLEEPING KIT
Bestående af sovemaske og ørepropper.
Kan købes i receptionen kr. 50,-

SPA
Spa- og wellnessafdelingen finder du på nederste etage. Ved indgangen er der ekstra håndklæder. Vi anbefaler, at du bader og klæder om på værelset. Badekåben låner du under hele dit ophold hos os. 

Ønsker du efter ud-checkingen at benytte spaen, tager du din badekåbe med og afleverer den i wellnessafdelingen inden du forlader os helt. Badekåben kan købes i receptionen til kr. 400,- hvis du vil have den med hjem.

SPAENS ÅBNINGSTIDER

Særlige åbningstider fra 1. juli - 30. september:
Alle dage: 7.00-20.00

Husk at bestille en spatid
Som overnattende gæst på hotellet kan du nemt booke dine spatider ved at henvende dig i receptionen, hvor vi står klar til at assistere dig. Der er ingen begrænsning på antallet af gange, du kan nyde spaen under dit ophold. Hvis du ikke overnatter på hotellet, men ønsker at opleve spaen, kan du booke en tid ved at kontakte os på på 56 90 44 44 eller book@bornholmhotels.dkDin spatid er gyldig i 3 timer fra ankomst, så du har rigeligt med tid til at slappe af og nyde alle faciliteterne. 

STRYGEJERN OG STRYGEBRÆT
Kan lånes i receptionen

SYSÆT
Kan lånes i receptionen

SÆBER
Kan du lide vores sæber, kan de købes i receptionen

TAXI
Dantaxi: 5695 2301

TV PROGRAMMER
1. DR 1
2. DR 2
3. Ramasjang
4. Tv2 dk
5. Tv2 Bornholm
6. Sverige 1
7. Sverige 2
8. Sverige 4
9. RTL
10. Das Erste
11. ZDF

VENTILATOR
Kontakt receptionen

Køb dig adgang til Bornholms Tidende Netavis og E-avis under dit ophold ved at trykke her >>>