Praktisk info

Allergi
Alle dyner og puder på hotelværelserne er allergivenlige. 

Allergiværelser
Alle værelserne på Hotel GSH er allergivenlige. På Griffen Spahotel og Fredensborg Badehotel er der enkelte værelser med trægulve. Hvis du ønsker et værelse med trægulv bedes du angive det i kommentarfeltet ved bookingen eller ringe på +45 56 90 44 44.    

Ankomst & afrejse
Du kan komme ind i værelset fra klokken 15:00 på ankomstdagen. På afrejsedagen beder vi dig venligst forlade dit værelse klokken 11:00. 

Afbestilling
Afbestillingsreglerne varierer alt efter, hvilken type ophold du har bestilt. Læs om afbestillingsreglerne her.

Børn (0-3 år)
Rejser du med børn i alderen 0-3 år til Griffen Spahotel eller Hotel GSH koster det 500,- pr. ophold. Pude og dyne medfølger ikke til barnesengen, men bedes medbringes selv. Det er kun muligt at medbringe et barn pr. dobbeltværelse. Rejser du med børn (0-3 år), bedes du angive det i kommentarfeltet ved booking, eller ringe på +45 56 90 44 44

På Fredensborg er der en aldersgrænse på minimum 16 år, hvorfor det ikke er muligt at rejse med børn til hotellet.

Badekåbe og slippers
Bor du på Griffen Spahotel ligger der badekåbe og slippers på værelset ved ankomst. Bor du på Fredensborg Badehotel kan du gratis låne badekåbe og slippers i receptionen. Bor du på Hotel GSH kan du leje badekåbe og slipper for 75,- i receptionen. 

Cookie- og privatlivspolitik
Du kan læse om Bornholms Hotels cookie- og privatlivspolitik her.

Corona
Du kan læse om særlige tiltag og restriktioner i forbindelse med Corona her

Cykeludlejning
I receptionen kan du gratis låne cykler på alle 3 hoteller.

Elevator
Der er elevatoradgang til alle etager på vores hoteller. Oplys gerne hvis du ønsker et værelse tæt på elevatoren. 

Føntørre
Der er føntørre på alle værelserne på Griffen Spahotel, Fredensborg Badehotel og Hotel GSH.

Handicap-venlige værelser
Der er handicap-venlige værelser på Griffen Spahotel og Hotel GSH. Hvis du ønsker et handicap-venligt værelse bedes du angive det i kommentarfeltet ved bookingen eller ringe på +45 56 90 44 44.  

Internet
Der er adgang til gratis trådløst internet på alle værelser. Password modtager du ved din ankomst. Bemærk, at sendestyrken kan variere afhængig af antallet af samtidige brugere. Såfremt internetforbindelsen ikke fungerer optimalt, giver dette ikke grundlag for økonomisk kompensation.

Kæledyr
Det er desværre ikke tilladt at medbringe hunde eller andre kæledyr på nogle af hotellerne.

Kørestol
Hotellerne har kørestolsvenlig adgang, ligesom der også er nem adgang til restauranterne. 

Ladestander til el-bil 
Hvis du har el-bil, er der særlige parkeringspladser med ladestandere til el-biler på alle 3 hoteller. Når du bor på hotellerne, er det gratis at oplade din elbil. Vi beder dig dog om at flytte din bil når den er færdig med at oplade, således andre elbiler, der har behov for opladning, kan komme til. 

Leje af bil
Hos Europcar kan du nemt og billigt leje en bil på Bornholm, hvis du eksempelvis rejser med fly. Se mere på Europcar - Bornholm.

Morgenmad
Morgenmaden er inkluderet i din værelsespris og er til rådighed fra klokken 06.30 til 10:30 på Griffen Spahotel, 07:00 til 10:30 på Fredensborg Badehotel og 06:30 til 10:00 på Hotel GSH.

Parkeringsplads
Du kan parkere gratis på hotellernes private parkeringsplads. 

Reception
Receptionerne er bemandet hele døgnet.

Rygning
Det er ikke tilladt at ryge på hotellerne. Rygning på balkonerne er heller ikke tilladt. Der er markeret særlige områder ude foran indgangene, hvor rygning er tilladt. 

Sengene
Alle sengene er dobbeltsenge med mindre andet står beskrevet i værelsesbeskrivelsen. På Griffen Spahotel kan du få adskilte enkeltsenge hvis du bestiller et dobbeltværelse med byudsigt

Strygejern & Strygebræt
Strygejern & strygebræt kan lånes i receptionen.

Spa - Den Bornholmske Diamantspa
Der er gratis adgang for overnattende gæster på Griffen Spahotel. Som overnattende gæst på Fredensborg Badehotel eller Hotel GSH får du 50 % rabat på entreen til det store spa- og wellnessområde ”Den Bornholmske Diamantspa” på Griffen Spahotel, Nordre Kystvej 34, 3700 Rønne. Spapakke indeholdende håndklæde, badekåbe og badesko udleveres i receptionen på Griffen Spahotel. Husk blot at medbringe eget badetøj.
For at benytte Den Bornholmske Diamantspa skal du være fyldt 16 år. 

I Den Bornholmske Diamantspa har du mulighed for at få wellnessbehandlinger alle ugens dage. Læs mere og bestil din behandling på:
• Web: www.aleawellness.dk
• Mail: info@aleawellness.dk 
• Telefon til spaen: +45 56 90 44 44 
• Telefon til booking af massage og wellnessbehandlinger: +45 42 36 88 83

Spabade - Fredensborg Badehotel
Spabadende er kun tilgængelige for overnattende gæster på Fredensborg Badehotel. For at benytte spabadene skal du være fyldt 16 år. Tidsbestilling er nødvendigt og kan ske i receptionen.