Bornholm, Badehotel & Bobler inkl. færge 4 nætter fra 7.195,-

Praktisk info

Allergi
Dyner og puder er selvfølgelig allergivenlige, når du bor på Fredensborg Badehotel, Griffen Spahotel eller Hotel GSH. Hvis du har specielle ønsker til dit værelse - eksempelvis trægulv fremfor gulvtæpper, beder vi dig oplyse det i forbindelse med din bestilling. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os +45 56 90 44 44.    

Ankomst & afrejse
Du kan komme ind i dit værelse fra klokken 15:00 på ankomstdagen. På afrejsedagen beder vi dig venligst forlade dit værelse senest klokken 11:00, således at vi kan nå at rengøre det, inden de næste gæster ankommer. I nogle tilfælde kan det være muligt at komme ind på værelset tidligere - eller at afrejse senere. Det er dog ikke noget, som vi kan love - men du er altid velkommen til at spørge ved at ringe til os på +45 56 90 44 44.    

Børn (0-3 år)
Rejser du med børn i alderen 0-3 år til Hotel GSH eller Griffen Spahotel, kan op til et barn gratis overnatte på værelset sammen med dig. Det er kun muligt at medbringe et barn pr. dobbeltværelse med mindre du også lejer en barneseng. Hvis du ønsker en barneseng koster det 500,- pr. ophold. Pude og dyne medfølger ikke til barnesengen, men bedes medbringes selv. Rejser du med børn (0-3 år), bedes du angive det i kommentarfeltet ved booking, eller ringe på +45 56 90 44 44

Bemærk: På Fredensborg er der en aldersgrænse på minimum 16 år, hvorfor det desværre ikke er muligt at rejse med børn til hotellet.

Badekåbe og slippers
Bor du på Griffen Spahotel ligger der badekåbe og slippers på værelset ved din ankomst. Hvis du bor på Fredensborg Badehotel eller Hotel GSH kan du gratis låne badekåbe og slippers i receptionen.  

Cookie- og privatlivspolitik
Du kan læse om Bornholms Hotels cookie- og privatlivspolitik her.

Cykeludlejning
Du kan gratis låne cykler på såvel Fredensborg Badehotel, Hotel GSH som Griffen Spahotel. Du skal blot henvende dig i receptionen, så får du udleveret en nøgle til din cykel.

Det Økologiske Spisemærke
Alle 3 hoteller har modtaget sølvcertifikat i Det Økologiske Spisemærke. Det betyder, at vores køkkener anvender mellem 60-90% økologiske råvarer. Læs mere om Spisemærket her

Elevator
Der er elevatoradgang til alle etager på såvel Fredensborg Badehotel, Hotel GSH som Griffen Spahotel. Hvis du ønsker en speciel placering af dit værelse - eksempelvis tæt på elevatoren - beder vi dig orientere os i forbindelse med din bestilling. 

Fitnessrum
På alle 3 hoteller er der et fitnessrum med blandt andet løbebånd, romaskine, crosstrainer, kettlebells og multitræner. Som gæst kan du gratis benytte dig af fitnessrummet. Fitnessrummet er åbent fra 08:00 - 20:00 i hele hotellets åbningsperiode. 

Føntørre
Der er føntørrer på alle værelserne på såvel Fredensborg Badehotel, Hotel GSH som Griffen Spahotel.

Handicapvenlige værelser
Der er værelser med speciel handicapvenlig indretning på Griffen Spahotel og Hotel GSH. Hvis du ønsker et handicapvenligt værelse, beder vi dig oplyse det i forbindelse med din bestilling eller ved at ringe til os på +45 56 90 44 44. Fredensborg Badehotel er også handicapvenlig, men du skal være opmærksom på, at der fx ikke er specielle handicapindretninger på værelserne, ligesom der er trapper til badebroen på Fredensborg Badehotel. 

Internet
Der er adgang til gratis trådløst internet på alle værelser. Password modtager du ved din ankomst. Bemærk, at sendestyrken kan variere afhængig af antallet af samtidige brugere. Såfremt internetforbindelsen ikke fungerer optimalt, giver dette ikke grundlag for økonomisk kompensation.

Kæledyr
Det er desværre ikke tilladt at medbringe hunde eller andre kæledyr på nogle af hotellerne.

Kørestol
Hotellerne har kørestolsvenlig adgang, ligesom der også er nem adgang til restauranterne. 

Ladestander til el-bil 
Hvis du har el-bil, er der særlige parkeringspladser med ladestandere til el-biler på alle 3 hoteller. Vi beder dig venligt om at flytte din bil, når den er færdig med at oplade, således at andre elbiler, der har behov for opladning, også kan blive opladet. 

Leje af bil
Hos Europcar kan du nemt og billigt leje en bil på Bornholm, hvis du eksempelvis rejser med fly. Se mere på Europcar - Bornholm.

Morgenmad
De store og lækre morgenbuffeter er inkluderet i din værelsespris. Buffeterne er til din rådighed:
* Hotel GSH: 07:00 til 10:00
* Griffen Spahotel: 06:30 til 10:30
* Fredensborg Badehotel: 07:00 til 10:30

Paddleboards
På Fredensborg Badehotel kan du på dage med roligt vejr gratis låne et Paddleboard fra kl. 08.00 - 18.00. Henvend dig blot i receptionen. 

Parkeringsplads
Du kan parkere gratis på hotellernes private parkeringspladser, som alle ligger tæt ved receptionsindgangen. 

Reception
Receptionerne er bemandet hele døgnet. Det giver dig et trygt og sikkert ophold.

Rygning
Det er ikke tilladt at ryge på hotellerne. Rygning på balkonerne er heller ikke tilladt. Der er markeret særlige områder udenfor hotellerne, hvor rygning er tilladt. 

Sengene
Alle værelser har dobbeltsenge, med mindre andet står beskrevet i værelsesbeskrivelsen. På Griffen Spahotel kan du få adskilte enkeltsenge, hvis du bestiller et dobbeltværelse med byudsigt

Strygejern og Strygebræt
Du kan gratis låne strygejern og strygebræt i receptionen.

Spaen på Griffen Spahotel
Når du bor på Griffen Spahotel, har du gratis adgang til hotellets lækre spaområde. Som overnattende gæst på Fredensborg Badehotel eller Hotel GSH får du 50 % rabat på entreen til spaen på Griffen Spahotel, Nordre Kystvej 34, 3700 Rønne. Spapakke indeholdende håndklæde, badekåbe og badesko får du i receptionen på Griffen Spahotel. Husk blot at medbringe eget badetøj. For at benytte spaen skal du være fyldt 16 år. Se åbningstider og læs mere om spaen på Griffen Spahotel

I spaen på Griffen Spahotel har du mulighed for at tilkøbe afslappende wellnessbehandlinger. Se behandlinger og priser på denne side.

Spabade og Swimmingpool - Fredensborg Badehotel
Fredensborg Badehotel har udendørs spabade og en opvarmet swimmingpool, som du som overnattende gæst på Fredensborg gratis kan nyde. Disse spabade er kun tilgængelige for overnattende gæster på Fredensborg Badehotel. For at benytte faciliteterne skal du være fyldt 16 år. Tidsbestilling er nødvendig for spabadene, og kan ske i receptionen på hotellet.

Spabad og sauna - Hotel GSH
Hotel GSHs nye tagterrasse byder på spabad og sauna, som du som gæst gratis kan nyde. Disse faciliteter er kun tilgængelige for overnattende gæster på Hotel GSH. For at benytte spabadet og saunaen skal du være fyldt 16 år. Tidsbestilling er nødvendig og kan ske i receptionen på hotellet. 

Har du ikke fået svar på dit spørgsmål? Så ring til os nu på +45 56 90 44 44  eller mail book@bornholmhotels.dk.

Bestil din ferie
Bestil din ferie nu, så kan du allerede i dag begynde at glæde dig til skønne feriedage på Bornholm:
Telefon: +45 56 90 44 44 
Mail: book@bornholmhotels.dk
WWW: Bestil online her