Hoteller

Vælg mellem disse flotte hoteller på Bornholm

Badehotel på Bornholm – Hotel i Rønne
Det blå hav glimter foran din balkon på Fredensborg Badehotel, som er et de mest eftertragtede hoteller på Bornholm. I restauranten forkæles du af franske lækkerier med et bornholmsk twist – ex den berømte fiskebuffet. Hotellets vinkælder frister med sjældne vine. Nyd en drink og den fantastiske havudsigt fra hotellets terrasse. Sov godt i de lækre nyrenoverede (2018) suiter og værelser. Vågn op til havudsigt. Spring i vandet fra hotellets private badebro. Glæd dig til et moderne badehotel indrettet i en ny nordisk stil.

Spa & Wellness på Bornholm – Overnatning på hotel i Rønne
Griffen Spa Hotel ligger med skønneste havudsigt i første række til havet. Overnat i Rønne tæt på færgen og den gamle bydel i et af Bornholms flotteste hoteller. Slap af i det imponerende spaområde. Forkæl dig selv med wellness-behandlinger. Smag lækkerierne fra hotellets dygtige kokke – og nyd havudsigten, der er kåret som en af de 10 bedste udsigter på Bornholm. Den store morgenbuffet og smil fra personalet møder dig efter en god nats søvn i de flotte suiter og værelser, som blev totalrenoveret og indrettet af den bornholmske designer Pernille Bülow i 2017.

Økologisk hotel på Bornholm – Overnatning i Rønne ved skov, strand og by
Det prisbelønnede hotel i Rønne, Hotel GSH, blev indviet af Kronprins Frederik i 2015. Hotellet på Strandvejen i Rønne er blevet anmelderrost for sit bæredygtige og økologiske fokus i såvel byggeri som menukort. Mærk roen i hotellets parklignende have, hvor du også møder rådyr og harer. Tag din eneste-ene hånd i hånd gennem den lille skov til stranden. Stik tæerne i det varme sand. Nyd en skøn ferie i Rønne på Hotel GSH – Green Solution House.