Romantisk Spaweekend inkl. færge fra 3.295,-

Hoteller i Rønne

HOTELTILBUD I RØNNE

Overnatning i Rønne

Når turen går til Rønne på Bornholm, anbefaler vi, at du vælger at bo på et hotel. Et hotel er dejligt bekvemmeligt og du slipper for at skulle tænke på at medbringe sengetøj og håndklæder. Når du vælger et af vores hoteller i Rønne, får du også altid lækker morgenmad med i prisen. 

Her får du de bedste overnatningsmuligheder i Rønne på Bornholm. Bornholm Hotels byder på 3 skønne hoteller tæt på Rønnes centrum, færgeleje og lufthavn. Se hoteller i Rønne her og bestil dit ophold med det samme. 

Griffen Spahotel ligger mellem den gamle bydel og Rønnes havnepromenade, og byder på dejlige spaoplevelser i Den Bornholmske Diamantspa og de smukkeste solnedgange. Både Fredensborg Badehotel og Hotel GSH ligger godt placeret på Strandvejen i Rønne. På Hotel GSH får du moderne, grønne og bæredygtige omgivelser med fokus på alt det bedste for netop dig. På Fredensborg Badehotel har du en formidabel havudsigt med direkte adgang til havet fra den private badebro, og så bliver du forkælet med franske lækkerier i restauranten. Griffen Spahotel, Hotel GSH og Fredensborg Badehotel er et godt udgangspunkt for din overnatning i Rønne. 

Har du kun brug for en enkelt overnatning i Rønne? Eller er du på udkig efter et længere ophold? Alt kan lade sig gøre, når du vælger et af Bornholm Hotels hoteller. Her finder du overnatning i Rønne til alle formål. Overnat trygt på et døgnbemandet hotel på din ferie på Bornholm. 

Hoteller i Rønne - pakkerejse 

Du kan bestille dit hotelophold i Rønne som en pakkerejse med færge fra Ystad eller Sassnitz, eller fly fra København, Billund eller Aalborg. Husk blot at ændre dit svar i feltet "færge eller fly" i bookingbjælken. Du kan også se en oversigt over færdiglavede pakkerejser til hoteller i Rønne ved at klikke her

Vælg et hotel i Rønne på Bornholm. Så bor du tæt på byliv, dejlige sandstrande og flot natur. Du kommer hurtigt fra færgelejet eller lufthavnen hen til dit hotel i Rønne. Bornholms Lufthavn ligger kun 5 kilometer fra Rønne, og færgen fra Ystad og Sassnitz lægger til kaj i Rønne Havn kun 5-10 minutters kørsel fra hotellerne.

Rønne - Bornholms hovedstad

Rønne er Bornholms største by og går for at være Bornholms hovedstad. Du finder mange butikker, gode restauranter, spændende museer og lokale kunsthåndværkere i Rønne. Hvad med at udforske Bornholms krigshistorie på forsvarsmusset "Kastellet" ved Galløkken? En shoppingtur i Rønnes gågade? Et cafébesøg på torvet? En spadseretur i Rønnes gamle bydel? Eller en dukkert på Antoinette Strand? Rønne byder på et væld af gode oplevelser!

Rønne er knudepunktet for alle Bornholms busforbindelser, så du finder nemt en bus, der kan tage dig på eventyr rundt på øen. Det er endnu nemmere hvis du har bilen med. Fra Rønne er der ikke længere end 30 minutters kørsel, uanset hvor på Bornholm, du vil ud og opleve noget. 

Her på siden får du en oversigt over nogle af bedste hoteller i Rønne. Læs mere om det enkelte hotel ved at klikke på "læs mere" knappen. Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores hoteller i Rønne!