Bornholm, Badehotel & Bobler inkl. færge 4 nætter fra 7.195,-

Restaurant & fest i Rønne

G's Køkken og G's Café

G's Køkken byder dig på klassiske retter indenfor kød, fisk og grønt - og selvfølgelig også lækre desserter. Sæt dig godt til rette og nyd den gode mad og havudsigten, samtidig med at solen smukt forsvinder i horisonten. Udsigten er kåret som en af Bornholms 10 flotteste udsigter. Prøv også G's Café, der serverer velsmagende frokost i afslappende rammer. Griffen Spahotel er også den perfekte ramme for din fest. Sammen med dig planlægger vi festen og sikrer, at du får præcis den oplevelse, du ønsker.

Læs mere
Restaurant & Fest

Restaurant GSH

I Restaurant GSH får du serveret lækker mad af lokale og økologiske råvarer, på et højt gastronomisk niveau. Restauranten har det økologiske spisemærke i sølv. I restaurantens flotte lokaler kan du holde din fest, eller du kan leje hele hotellet til dit arrangement. Restaurant GSH har åbent for forudbestilte selskaber og møder alle ugens dage.

Læs mere
Restaurant & Fest

Restaurant FB

Har du lyst til kød, fisk, skaldyr, vegetar eller franskinspirerede lækkerier? Så bliver du forkælet på Fredensborg Badehotel. Uanset om du ønsker at sidde indendørs eller på den opvarmede terrasse, er havudsigten skøn. Tjenerne giver dig gerne gode vinideer, hvis du ønsker det. Slut aftenen af med en drink i det hyggelige loungeområde, eller gå en tur til hotellets private badebro og lyt til havets bølgeskvulp, mens solen går ned i horisonten.

Læs mere
Restaurant

Restauranter på Bornholm

Bornholm Hotels har nogle af de bedste spisesteder på Bornholm. På denne side finder du restauranter på Bornholm med menukort, der tager udgangspunkt i det franske køkken, det italienske køkken eller det klassiske steakhouse. Menukortene er ledsaget af vinkort med skønne vine, der er nøje udvalgte. Der er mulighed for vegetarretter på alle restauranterne. 

Bornholm Hotels' restauranter er eftertragtede, så sørg for at bestille bord i god tid på 56 90 44 44.

Restauranter med havudsigt

Tag på restaurant på Bornholm og spis til en fantastisk udsigt over Østersøen. På Restaurant FB og Restaurant G's Køkken kan du opleve to af Bornholms smukkeste udsigter. På lune dage, kan du nyde din mad fra restauranternes terrasser, der ligeledes har havudsigt. 

Hold din fest på Bornholm

Skal du holde fødselsdag, bryllup, konfirmation eller anden begivenhed, og drømmer om smukke omgivelser, god mad og høj service? Så skal du holde din fest på et af Bornholm Hotels' hoteller. Her tilbydes der skønne selskabslokaler til begivenheder i alle størrelser. I samråd med eventkoordinator Cathrine, designer du alt lige fra menu til pynt og borddækning, så du får den fest du drømmer om. Kontakt Cathrine for en uforpligtende snak omkring din fest på 56 90 44 44 eller event@bornholmhotels.dk.