Fredensborg Badehotel, 4 nætter: Fra 6.595,-

Restaurant & fest i Rønne

Restaurant G's Køkken

G's Køkken byder dig på klassiske retter indenfor kød, fisk og grønt - og selvfølgelig også lækre desserter. Sæt dig godt til rette og nyd den gode mad og havudsigten, samtidig med at solen smukt forsvinder i horisonten. Udsigten er kåret som en af Bornholms 10 flotteste udsigter. Griffen Spahotel er også den perfekte ramme for din fest. Sammen med dig planlægger vi festen og sikrer, at du får præcis den oplevelse, du ønsker.

Læs mere
Restaurant & Fest

Restaurant GSH

Bornholm møder Italien på Restaurant GSHs menukort, som er skabt i samarbejde med den italienske restaurant Ché Fè. Glæd dig til lækre retter af økologiske og bæredygtige råvarer fra Italien og Bornholm. Vinkortet bugner af lækre italienske vine. Du kan også holde din fest i et af de mange flotte lokaler på Hotel GSH, eller leje hele hotellet til dit arrangement. 

Læs mere
Restaurant & Fest

Restaurant FB

Smag de franskinspirerede og anmelderroste lækkerier. Prøv også den store fiske- og skaldyrsbuffet, hvor du bliver forkælet med skønne fiskeretter, hummere, muslinger, rejer, østers og meget mere ad libitum. Der er selvfølgelig også et stort oste- og dessertbord inkluderet. Ønsker du hjælp til vinvalget, så får du gode råd af sommelieren. Glæd dig til at blive forkælet på Restaurant FB. Vil du nyde havudsigten fra restauranten eller den opvarmede terrasse?  

Læs mere
Restaurant

Restauranter på Bornholm

Bornholm Hotels har nogle af de bedste spisesteder på Bornholm. Alle 3 restauranter ligger i Rønne, hvor to af dem har udsigt til den smukke Østersø.