Restaurant & fest i Rønne

Restaurant G's Køkken

G's Køkken byder dig på klassiske retter indenfor kød, fisk og grønt - og selvfølgelig også lækre desserter. Sæt dig godt til rette og nyd den gode mad og havudsigten, samtidig med at solen smukt forsvinder i horisonten. Udsigten er kåret som en af Bornholms 10 flotteste udsigter. Griffen Spahotel er også den perfekte ramme for din fest. Sammen med dig planlægger vi festen og sikrer, at du får præcis den oplevelse, du ønsker.

Læs mere
Restaurant & Fest

Restaurant GSH

Bornholm møder Italien på Restaurant GSHs menukort, som er skabt i samarbejde med den italienske restaurant Ché Fè. Glæd dig til lækre retter af økologiske og bæredygtige råvarer fra Italien og Bornholm. Vinkortet bugner af lækre italienske vine. Du kan også holde din fest i et af de mange flotte lokaler på Hotel GSH, eller leje hele hotellet til dit arrangement. I 2021 er Restaurant GSH desværre kun åbent i forbindelse med selskaber, møder og konferencer. Hvis du vil spise á la carte, henviser vi i stedet til vores søster-restauranter på Griffen Spahotel eller Fredensborg Badehotel, der huser en lækker steakhouse restaurant og en skøn fransk-inspireret restaurant.

Læs mere
Restaurant & Fest

Restauranten

Har du lyst til kød, fisk, skaldyr, vegetar eller franskinspirerede lækkerier? Så bliver du forkælet på Fredensborg Badehotel. Uanset om du ønsker at sidde indendørs eller på den opvarmede terrasse, er havudsigten skøn. Sommelieren giver dig gerne gode vinideer, hvis du ønsker det. Slut aftenen af med en drink i det hyggelige loungeområde, eller gå en tur til hotellets private badebro og lyt til havets bølgeskvulp, mens solen går ned i horisonten.

Læs mere
Restaurant

Restauranter på Bornholm

Bornholm Hotels har nogle af de bedste spisesteder på Bornholm. På denne side finder du restauranter på Bornholm med menukort, der tager udgangspunkt i det franske køkken, det italienske køkken eller det klassiske steakhouse. Menukortene er ledsaget af vinkort med skønne vine, der er nøje udvalgt af vores Sommelier. Der er mulighed for vegetarretter på alle restauranterne. 

Bornholm Hotels' restauranter er eftertragtede, så sørg for at bestille bord i god tid på 56 90 44 44 eller booking@bornholmhotels.dk

Restauranter med havudsigt

Tag på restaurant på Bornholm og spis til en fantastisk udsigt over Østersøen. På Restaurant FB og Restaurant G's Køkken kan du opleve to af Bornholms smukkeste udsigter. På lune dage, kan du nyde din mad fra restauranternes terrasser, der ligeledes har havudsigt. 

Hold din fest på Bornholm

Skal du holde fødselsdag, bryllup, konfirmation eller anden begivenhed, og drømmer om smukke omgivelser, god mad og høj service? Så skal du holde din fest på et af Bornholm Hotels' hoteller. Her tilbydes der skønne selskabslokaler til begivenheder i alle størrelser. I samråd med eventkoordinator Cathrine, designer du alt lige fra menu til pynt og borddækning, så du får den fest du drømmer om. Kontakt Cathrine for en uforpligtende snak omkring din fest på 56 90 44 44 eller conference@bornholmhotels.dk.