Information om Covid-19

Restaurant & fest

Restaurant G's Køkken

G's Køkken er en steakhouse restaurant med fokus på klassiske retter indenfor kød, fisk og grønt - og selvfølgelig også lækre desserter. Sæt dig godt til rette og nyd den gode mad, samtidig med at solen smukt forsvinder i horisonten lige foran dig. Griffen Spahotel er også den perfekte ramme for din fest. Sammen med dig planlægger vi din fest og sikrer, at du får præcis den oplevelse du ønsker.

Læs mere
Restaurant & Fest

Restaurant GSH

Hos Restaurant GSH kan du nyde det traditionelle italienske køkken. Vi har i samarbejde med den italienske restaurant Ché Fè skabt et menukort med de bedste økologiske og bæredygtige råvarer fra Italien og Bornholm. Menuen frister blandt andet med antipasti og hjemmelavet pasta, og vinkortet bugner af lækre italienske vine. Du kan også holde din fest i et af de mange flotte lokaler på Hotel GSH, eller leje hele herligheden til dit arrangement. 

Læs mere
Restaurant & Fest

Restaurant FB

I Restaurant FB kan du nyde franske lækkerier og selvfølgelig den berømte fiskebuffet med et væld af frisk fisk, skaldyr og fiskeretter. Sæt dig godt til rette i restauranten eller på den udendørs terrasse og nyd den skønne udsigt over havet. Vores sommelier står også til din rådighed, så du får en vin, der harmonerer med dit måltid.  

Læs mere
Restaurant