Restaurant

Restaurant

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen fra 1. maj 2020.

Restaurant med fantastisk havudsigt

Nyd udsigten fra terrassen på de lune dage

Den berømte fiskebuffet på Fredensborg Badehotel

Til fiskebuffeten kan du spise ad libitum af blandt andet østers og hummer.

Der er også havudsigt fra hotellets festlokaler

Køkkenchefen henter krydderurter i hotellets have

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen fra 1. maj 2020.

Fredensborg Badehotel - Restaurant med fantastisk havudsigt
Restauranten på Fredensborg Badehotel har vel nok en af Bornholms flotteste beliggenheder med fantastisk udsigt over Østersøen. Eller sæt på dig hotellets skønne terrasse, hvor havudsigten om muligt er endnu flottere, og hvor parasoller med indbygget varme sørger for, at du kan sidde udenfor til langt ud på aftenen. Glæd dig til at smage køkkenets lækkerier, som har fokus på det franske køkken.

Danmarks skrappeste madanmelder, Ole Troels, skrev den 29. juni 2018 i Børsen om toprestauranterne på Bornholm: "Apropos hotelrestauranter, så har jeg ros til restauranten på Fredensborg Badehotel, som præsterede en rigtig flot, klassisk fransk foie gras terrin og en tyk saftig pighvar så frisk, at man skulle tro den lige var hevet op af vandet, der ligger et stenkast fra mit bord på hotellets flotte terrasse." 

Restaurant med fokus på franske lækkerier
Restauranten har fokus på det franske køkken, men du skal også huske at nyde den berømte fiskebuffet med et flot udvalg af fiskeretter og skaldyr - se mere om datoerne for fiskebuffeten nedenfor. 
Vinkælderen på Fredensborg Badehotel byder på såvel klassiske som sjældne vine. Spørg din tjener om at se badehotellets kort over de sjældne vine. Efter en lækker middag kan du nyde en drink i loungemøblerne - eller på hotellet badebro - mens solnedgangen skaber et flot lys over havet. 

Fredensborg Badehotels Fiskebuffet 
Prøv den anmelderroste fiskebuffet på Fredensborg Badehotel, hvor du blandt andet kan spise ad libitum af østers, hummere, jomfruhummere, krebs og mange andre skønne skaldyr- og fiskeretter. Til dessert får du et skønt kage- og ostebord med lækkerier. I 2020 er der fiskebuffet disse dage:
* 9. maj
* 23. maj
* 30. maj
* 25. juni
* 2. juli
* 9. juli
* 10. juli
* 16. juli
* 17. juli
* 23. juli
* 24. juli
* 30. juli
* 31. juli
* 6. august
* 7. august
* 13. august
* 20. august
* 27. august
* 10. september
* 24. september

Bestil her

Ankomst
Afrejse