Restaurant

Restaurant

Køkkenchef Kasper Beyer
Køkkenchef Kasper Beyer
info@greensolutionhouse.dk
56 95 19 13

Restaurant med fantastisk havudsigt

Den berømte fiskebuffet på Fredensborg Badehotel

Brød, smør og delikatesser, mens du studerer menuen

Delikate forretter

Velsmagende hovedretter med fisk

Slut et storslået måltid af med en lækker dessert

Vi renoverer - og genåbner 23. april 2018
Restauranten på Fredensborg Badehotel er lukket frem til 23. april 2018, da hotellet skal renoveres. Glæd dig til endnu flottere værelser og en større terrasse med fantastisk havudsigt. I perioden frem til 23. april anbefaler vi dig restauranterne på Hotel GSH og Griffen Spa Hotel - begge i Rønne. Læs mere om restauranterne her.

Nyt menukort
Til sæson 2018 kan du også glæde dig til et nyt og spændende menukort. Køkkenchefen vil forkæle dig med lækkerier - herunder skønne fiskeretter. Prøv eksempelvis den berømte fiskebuffet med et kæmpe udvalg af fiskeretter og skaldyr.

Vinkælderen på Fredensborg Badehotel byder på såvel klassiske som sjældne vine. Spørg din tjener om at se badehotellets kort over de sjældne vine.    

Fredensborg Badehotels nye restaurant ligger med skøn udsigt over havet - på de lune dage bliver restauranten udvidet til terrassen foran hotellet. Efter en lækker middag kan du nyde en drink i loungemøblerne, mens dagens sidste solstråler skaber et flot lys over havet. 

Fredensborg Badehotels Fiskebuffet 
Prøv den anmelderroste fiskebuffet på Fredensborg Badehotel. For kun 475,- kan du spise ad libitum af østers, hummere, jomfruhummere, krebs og mange andre skønne skaldyr- og fiskeretter. Til dessert får du et skønt kage- og ostebord med masser af lækkerier.

Vi anbefaler bordbestilling til Fredensborg Badehotels Fiskebuffet, da den er meget eftertragtet. Bestil derfor bord i god tid for at sikre dig en plads.

Fredensborg Badehotels Fiskebuffet afholdes i 2018 på følgende datoer:
* 26. april
* 17. maj 
* 31. maj
* 14. juni 
* 28. juni 
* Juli – august: Hver torsdag
* 13. september
* 27. september
* Prisen 475,- pr. person. Børn til og med 12 år: 225,-

Bestil dit bord nu
Ønsker du at bestille bord, beder vi dig ringe til os på 56 90 44 44.