Restaurant

Restaurant med fantastisk havudsigt

Den Store Fiskebuffet

Brød, smør og delikatesser, mens du studerer menuen

Delikate forretter

Velsmagende hovedretter med fisk

Slut et storslået måltid af med en lækker dessert

Sæsonlukning 1. oktober 2017
Restauranten på Fredensborg Badehotel lukker for sæsonen den 1. oktober 2017. Sidste åbningsdag er således den 30. september 2017. Vi takker for sæsonen og henviser til restauranterne på vores søsterhoteller Hotel GSH og Griffen Spa Hotel - begge i Rønne. Læs mere om restauranterne her.

Den nye komet
Chefkok Mette Bock er den nye komet på den bornholmske stjernehimmel af dygtige kokke. Mette og hendes team vil forkæle dig med lækkerier med fokus på blandt andet fiskeretter. Prøv eksempelvis den berømte fiskebuffet med et kæmpe udvalg af fiskeretter og skaldyr.

Vinkælderen på Fredensborg Badehotel byder på såvel klassiske som sjældne vine. Spørg din tjener om at se badehotellets kort over de sjældne vine.    

Fredensborg Badehotels nye (2017) restaurant ligger med skøn udsigt over havet - på de lune dage bliver restauranten udvidet til terrassen foran hotellet. Efter en lækker middag kan du nyde en drink i loungemøblerne, mens dagens sidste solstråler skaber et flot lys over havet. 

Den Store Fiskebuffet
Prøv den anmelderroste fiskebuffet på Fredensborg Badehotel. For kun 449,- kan du spise ad libitum af østers, hummere, jomfruhummere, krebs og mange andre skønne skaldyr- og fiskeretter. Til dessert får du et skønt kage- og ostebord med masser af lækkerier.

I 2017 afholdes Den Store Fiskebuffet hver torsdag 18:00 - 21:00 til og med den 28. september.

Vi anbefaler bordbestilling til Den Store Fiskebuffet, da den er meget eftertragtet. Bestil derfor bord i god tid for at sikre dig en plads.

Sommertilbud
Sildetallerken med dessert kr. 125,-

Åbningstider
Frokost
* Alle ugens dage 12:00 - 15:00

Aften
* Á la carte: Alle ugens dage 17:00 - 21:30

Den Store Fiskebuffet
* Hver torsdag 18:00 - 21:00

Bestil dit bord nu
Ønsker du at bestille bord, beder vi dig ringe til os på 56 90 44 44.

Menukort
Menukortet varierer fra måned til måned. Se denne måneds menukort her:

Aftenmenu Frokostmenu Vinkort