Restaurant

Restaurant

Vil du nyde havudsigten fra restauranten eller den opvarmede terrasse? Bliv forkælet med franskinspirerede lækkerier. Prøv også den berømte fiskebuffet med hummere, østers og et væld af skønne fiskeretter. Smag lækkerierne fra vinkortet.

Udsigt fra restauranten

Køkkenchefen henter krydderurter i hotellets have

Nyd udsigten fra terrassen på de lune dage

Den berømte fiskebuffet på Fredensborg Badehotel

Til fiskebuffeten kan du spise ad libitum af blandt andet østers og hummer.

Fredensborg Badehotel - Restaurant med fantastisk havudsigt

Restauranten på Fredensborg Badehotel har vel nok en af Bornholms flotteste beliggenheder med fantastisk udsigt over Østersøen. Eller sæt på dig hotellets skønne terrasse, hvor havudsigten om muligt er endnu flottere, og hvor parasoller med indbygget varme sørger for, at du kan sidde udenfor til langt ud på aftenen. Glæd dig til at smage køkkenets lækkerier, som har fokus på det franske køkken.

Danmarks skrappeste madanmelder, Ole Troelsø, skrev den 29. juni 2018 i Børsen om toprestauranterne på Bornholm: "Apropos hotelrestauranter, så har jeg ros til restauranten på Fredensborg Badehotel, som præsterede en rigtig flot, klassisk fransk foie gras terrin og en tyk saftig pighvar så frisk, at man skulle tro den lige var hevet op af vandet, der ligger et stenkast fra mit bord på hotellets flotte terrasse." 

Restaurant med fokus på franske lækkerier
Restauranten har fokus på det franske køkken, men du skal også huske at nyde den berømte fiskebuffet med et flot udvalg af fiskeretter og skaldyr - se mere om datoerne for fiskebuffeten nedenfor. 
Vinkortet byder på såvel klassiske som sjældne vine. Efter en lækker middag kan du nyde en drink i loungemøblerne - eller på hotellet badebro - mens solnedgangen skaber et flot lys over havet. 

Fredensborg Badehotels Fiskebuffet 
Prøv den anmelderroste fiskebuffet på Fredensborg Badehotel, hvor du blandt andet kan spise ad libitum af østers, hummere, jomfruhummere, krebs og mange andre skønne skaldyr- og fiskeretter. Til dessert får du et skønt kage- og ostebord med lækkerier. Fiskebuffeten koster 595,- pr. person.

Husk at bestille bord
Restauranten er velbesøgt, og derfor er det en god ide at bestille bord i forvejen. Særligt til den populære fiskebuffet hvor du ofte skal være ude i god tid. Bordbestilling kan ske på 56 90 44 44 eller fredensborg@bornholmhotels.dk

Bestil her

Ankomst
Afrejse