Restaurant

Restaurant FB

I Restaurant FB kan du nyde franske lækkerier og skaldyr. Det udsøgte menukort, der varierer fra dag til dag, er ledsaget af et velkomponeret vinkort med nøje udvalgte vine. Sæt dig godt til rette i restauranten, nyd havudsigten og lad dig forkæle med dejlig mad. På de lune dage kan du gøre det fra restaurantens terrasse, der med dens terrassevarmere forlænger de kølige sommeraftener.

Efter en lækker middag kan du gå en tur til hotellets badebro og høre havets bølgeskvulp, mens solen går ned bag skoven. Du kan også slænge dig i et af de indbydende loungeområder med et godt glas vin. 

Den rette vin
Vores sommelier hjælper dig gerne med at vælge den rigtige vin, som harmonerer med din ret, så du får den bedst mulige smagsoplevelse. 

Åbningstider
Restauranten er åben i hele hotellets åbningsperiode fra den 12. maj 2022 til 17. september 2022. Bordreservation er nødvendig.

Bestil dit bord nu
Fredensborg Badehotel har mange glade gæster boende på hotellet – og derfor er det nødvendigt, at du bestiller bord på forhånd. Book bord på Restaurant FB ved at ringe til 56 90 44 44 eller sende os en mail på booking@bornholmhotels.dk. Vi glæder os til at byde dig velkommen til skønne madoplevelser.