Restaurant

Restaurant FB
I Restaurant FB kan du nyde franske lækkerier. Det udsøgte menukort bestående af forskellige skaldyr, fisk, snacks og klassiske franske retter, er ledsaget af et velkomponeret vinkort med nøje udvalgte vine. Sæt dig godt til rette i restauranten, nyd havudsigten og lad dig forkæle med dejlig mad. På de lune dage kan du gøre det fra restaurantens terrasse, der med dens terrassevarmere forlænger de kølige sommeraftener.

På udvalgte datoer kan du gå ombord i den berømte skaldyr- og fiskebuffet med et væld af skaldyr og fiskeretter, og ikke mindst det skønne kage- og ostebord, der får munden til at løbe i vand.   

Efter en lækker middag kan du gå en tur til hotellets badebro og høre havets bølgeskvulp, mens solen går ned bag skoven. Du kan også slænge dig i et af de indbydende loungeområder med et godt glas vin. 

Den rette vin
Vores sommelier hjælper dig gerne med at vælge den rigtige vin, som harmonerer med din ret, så du får den bedst mulige smagsoplevelse. 

Åbningstider

  • Á la carte: Alle ugens dage 17:00 - 21:30
  • Restauranten er åben i hele hotellets åbningsperiode fra den 29. april - 19. september 2021

Bestil dit bord nu
Vi glæder os til at byde dig velkommen til skønne madoplevelser. Book bord på Restaurant FB ved at ringe til 56 90 44 44 eller sende os en mail på booking@bornholmhotels.dk

Fiskebuffet

Fredensborg Badehotels Fiskebuffet
Prøv den anmelderroste fiskebuffet på Fredensborg Badehotel, hvor du blandt andet kan spise ad libitum af østers, hummer, jomfruhummer, krebs og mange andre skønne skaldyr - og fiskeretter. Til dessert får du et skønt kage- og ostebord med lækkerier.

Fiskebuffeten koster 595,- pr. person.

Husk at bestille bord til Fredensborg Badehotels Fiskebuffet, da den er meget eftertragtet. Ring 56 90 44 44 og bestil dit bord nu.

Fiskebuffet i 2021: Datoerne forelægger ikke endnu. 

Betragt den flotte havudsigt fra dit bord

Betragt den flotte havudsigt fra dit bord

Spis ad libitum af alverdens skaldyr

Spis ad libitum af alverdens skaldyr

Nyd et lækkert kage- og ostebord til dessert

Nyd et lækkert kage- og ostebord til dessert