Restaurant

Restaurant FB

I Restaurant FB kan du nyde franske lækkerier. Det udsøgte menukort, der varierer fra dag til dag, er ledsaget af et velkomponeret vinkort med nøje udvalgte vine. Sæt dig godt til rette i restauranten, nyd havudsigten og lad dig forkæle med dejlig mad. På de lune dage kan du gøre det fra restaurantens terrasse, der med dens terrassevarmere forlænger de kølige sommeraftener.

Hver onsdag og torsdag i juli måned og på andre udvalgte datoer, kan du gå ombord i den berømte skaldyr- og fiskebuffet med et væld af skaldyr og fiskeretter, og ikke mindst det skønne kage- og ostebord, der får munden til at løbe i vand.   

Efter en lækker middag kan du gå en tur til hotellets badebro og høre havets bølgeskvulp, mens solen går ned bag skoven. Du kan også slænge dig i et af de indbydende loungeområder med et godt glas vin. 

Den rette vin
Vores sommelier hjælper dig gerne med at vælge den rigtige vin, som harmonerer med din ret, så du får den bedst mulige smagsoplevelse. 

Åbningstider
Restauranten er åben i hele hotellets åbningsperiode fra den 29. april 2022 til 17. september 2022. Bordreservation er nødvendig.

Bestil dit bord nu
Fredensborg Badehotel har mange glade gæster boende på hotellet – og derfor er det nødvendigt, at du bestiller bord på forhånd. Book bord på Restaurant FB ved at ringe til 56 90 44 44 eller sende os en mail på booking@bornholmhotels.dk. Vi glæder os til at byde dig velkommen til skønne madoplevelser. 

Fiskebuffet

Fredensborg Badehotels Fiskebuffet
Prøv den anmelderroste fiskebuffet på Fredensborg Badehotel, hvor du blandt andet kan spise ad libitum af østers, hummer, jomfruhummer, krebs og mange andre skønne skaldyr - og fiskeretter. Til dessert får du et skønt kage- og ostebord med lækkerier. 

Fiskebuffeten serveres hver onsdag og torsdag i juli måned. Se øvrige datoer her:

Fiskebuffet i 2022 fra klokken 18:00
Datoer for fiskebuffet offentliggøres på denne side primo 2022. 

Fiskebuffeten koster 595,- pr. person.

Husk at bestille bord til Fiskebuffet, da den er meget eftertragtet. Ring 56 90 44 44 og bestil dit bord nu.

Betragt den flotte havudsigt fra dit bord

Betragt den flotte havudsigt fra dit bord

Spis ad libitum af alverdens skaldyr

Spis ad libitum af alverdens skaldyr

Nyd et lækkert kage- og ostebord til dessert

Nyd et lækkert kage- og ostebord til dessert