Værelser

Dobbeltværelse med havudsigt

Lækkert dobbeltværelse med flot havudsigt samt egen terrasse/balkon med terrassemøbler. Alle værelser har smukke farver inspireret af havet og Bornholms natur. Der er skrivebord, garderobeskab, badeværelse, elkedel, køleskab til drikkevarer samt tv på værelset. Værelserne er røgfrie og beliggende i stueplan, første sal eller anden sal. Der er adgang med elevator til begge etager. Værelset kan også bookes til 1 person til en nedsat pris.

Book værelse

Suite med havudsigt

Lækker suite med soveværelse og stue, og der er havudsigt fra såvel stue som soveværelse. Balkon med terrassemøbler. I stuen er der spisebord og sofaarrangement. Badeværelse med både badekar og bruseniche. Endvidere er der køleskab, elkedel, garderobeskab, skrivebord og tv. Suiterne er røgfrie og beliggende på første eller anden sal. Der er elevatoradgang til begge etager.

Book værelse

Royalsuite med havudsigt

Lækker suite med 2 soveværelser og stue. Der er flot havudsigt fra såvel det ene soveværelse som stuen. Der er balkon med terrassemøbler. I stuen er der spisebord og sofaarrangement. Badeværelse med både badekar og bruseniche. Endvidere er der køleskab, elkedel, garderobeskab, skrivebord og tv. Suiterne er røgfrie og beliggende på første eller anden sal. Der er elevatoradgang til begge etager.

Book værelse

Suitelejlighed uden havudsigt

Flot suitelejlighed som er indrettet således: Entre med lille køkken, badeværelse, kombineret stue og soveværelse med dobbeltseng samt separat soveværelse med to enkeltsenge. Alle suiter har egen terrasse/balkon med terrassemøbler. I stuen er der spisebord, sofaarrangement, garderobeskab og tv. Køkkenet har køleskab med lille frostbox, elkedel, komfur og kaffemaskine samt køkkenservice. Suitelejlighederne er røgfrie og beliggende i stueplan eller første sal.