Værelser

Dobbeltværelse med havudsigt

Lækkert dobbeltværelse med flot havudsigt samt egen terrasse/balkon med terrassemøbler. Alle værelser har smukke farver inspireret af havet og Bornholms natur. Der er skrivebord, garderobeskab, badeværelse, telefon, elkedel, køleskab til drikkevarer samt tv på værelset. Værelserne er røgfrie og beliggende i stueplan, første sal eller anden sal. Der er adgang med elevator til begge etager. Lækker morgenbuffet for 2 personer er inkluderet i værelsesprisen.

Typeid: 46

Enkeltværelse med havudsigt

Flot enkeltværelse med skøn havudsigt samt egen terrasse/balkon med terrassemøbler. Alle værelser har smukke farver inspireret af havet og Bornholms natur. Der er skrivebord, garderobeskab, badeværelse, telefon, elkedel, køleskab til drikkevarer samt tv på værelset. Værelserne er røgfrie og beliggende i stueplan, første sal eller anden sal. Der er adgang med elevator til begge etager. Lækker morgenbuffet for en person er inkluderet i værelsesprisen.

Typeid: 137

Suite med havudsigt - for 2 personer

Lækker suite for 2 personer med soveværelse og stue, og der er havudsigt fra såvel stue som soveværelse. Balkon med terrassemøbler. I stuen er der spisebord og sofaarrangement. Badeværelse med både badekar og bruseniche. Endvidere er der køleskab, elkedel, garderobeskab, skrivebord og tv. Suiterne er røgfrie og beliggende på første eller anden sal. Der er elevatoradgang til begge etager. Lækker morgenbuffet for 2 personer er inkluderet i værelsesprisen.

Typeid: 133

Suitelejlighed for 2 personer - Uden havudsigt

Flot suitelejlighed for 2 personer, som er indrettet således: Entre med lille køkken, badeværelse samt kombineret stue og soveværelse med dobbeltseng. Alle suiter har egen terrasse/balkon med terrassemøbler. I stuen er der spisebord, sofaarrangement, garderobeskab og tv. Køkkenet har køleskab med lille frostbox, elkedel, komfur og kaffemaskine samt køkkenservice. Suitelejlighederne er røgfrie og beliggende i stueplan eller på første sal. Lækker morgenbuffet for 2 personer er inkluderet i værelsesprisen.

Typeid: 132

Suitelejlighed for 3 personer - Uden havudsigt

Flot suitelejlighed for 3 personer, som er indrettet således: Entre med lille køkken, badeværelse, kombineret stue og soveværelse med dobbeltseng samt separat soveværelse med enkeltseng. Alle suiter har egen terrasse/balkon med terrassemøbler. I stuen er der spisebord, sofaarrangement, garderobeskab og tv. Køkkenet har køleskab med lille frostbox, elkedel, komfur og kaffemaskine samt køkkenservice. Suitelejlighederne er røgfrie og beliggende i stueplan eller på første sal. Lækker morgenbuffet for 3 personer er inkluderet i værelsesprisen.

Typeid: 189

Suite for 4 personer - Uden havudsigt

Flot suitelejlighed for 4 personer, som er indrettet således: Entre med lille køkken, badeværelse, kombineret stue og soveværelse med dobbeltseng samt separat soveværelse med to enkeltsenge. Alle suiter har egen terrasse/balkon med terrassemøbler. I stuen er der spisebord, sofaarrangement, garderobeskab og tv. Køkkenet har køleskab med lille frostbox, elkedel, komfur og kaffemaskine samt køkkenservice. Suitelejlighederne er røgfrie og beliggende i stueplan eller første sal. Lækker morgenbuffet for fire personer er inkluderet i værelsesprisen.

Typeid: 190

Royalsuite med havudsigt - for 3 personer

Lækker suite for 3 personer med 2 soveværelser og stue. Der er flot havudsigt fra såvel det ene soveværelse som stuen. Der er balkon med terrassemøbler. I stuen er der spisebord og sofaarrangement. Badeværelse med både badekar og bruseniche. Endvidere er der køleskab, elkedel, garderobeskab, skrivebord og tv. Suiterne er røgfrie og beliggende på første eller anden sal. Der er elevatoradgang til begge etager. Lækker morgenbuffet for 3 personer er inkluderet i værelsesprisen.

Typeid: 191

Royalsuite med havudsigt - for 4 personer

Lækker suite for 4 personer med 2 soveværelser og stue. Der er flot havudsigt fra såvel det ene soveværelse som stuen. Der er balkon med terrassemøbler. I stuen er der spisebord og sofaarrangement. Badeværelse med både badekar og bruseniche. Endvidere er der køleskab, elkedel, garderobeskab, skrivebord og tv. Suiterne er røgfrie og beliggende på første eller anden sal. Der er elevatoradgang til begge etager. Lækker morgenbuffet for 4 personer er inkluderet i værelsesprisen.

Typeid: 134

Bestil din ferie nu
Bestil din ferie på Fredensborg Badehotel ved at indtaste din ønskede periode i bestillingsboksen øverst på siden. Du er også altid velkommen til ringe eller maile til os:
* Reception og booking: 56 90 44 44
* Mail: book@bornholmhotels.dk 
* Hvis du ønsker overnatningstilbud inklusive færge eller fly, hjælper vores samarbejdsparter Team Bornholm dig gerne med gode tilbud:
   * Mail: info@teambornholm.dk
   * Telefon: 56 95 85 66