Værelser

Dobbeltværelse med havudsigt

Lækkert dobbeltværelse med en fantastisk havudsigt samt egen terrasse/balkon med terrassemøbler. Alle værelser har smukke farver inspireret af havet og Bornholms natur. Der er skrivebord, garderobeskab, badeværelse med dusch/wc, telefon, elkedel, køleskab til drikkevare samt tv på værelset. Værelserne er røgfrie og beliggende i stueplan, første sal eller anden sal. Der er elevator adgang til begge etager. Lækker morgenbuffet er inkluderet i værelsesprisen.

Typeid: 46

Enkeltværelse med havudsigt

Flot enkeltværelse med havudsigt samt egen terrasse/balkon med terrassemøbler. Alle værelser har smukke farver inspireret af havet og Bornholms natur. Der er skrivebord, garderobeskab, badeværelse med dusch/wc, telefon, elkedel, køleskab til drikkevare samt tv på værelset. Værelserne er røgfrie og beliggende i stueplan, første sal eller anden sal. Der er elevator adgang til begge etager. Lækker morgenbuffet er inkluderet i værelsesprisen.

Typeid: 137

Suite med havudsigt - for 2 personer

Lækker suite for 2 personer med soveværelse og stue. Der er balkon med terrassemøbler og havudsigt fra såvel stuen som soveværelset. I stuen er der spisebord og sofaarrangement. Badeværelse med både badekar og bruseniche. Endvidere er der køleskab, elkedel, garderobeskab, skrivebord, telefon og tv. Suiterne er beliggende på første og anden sal, og med hotellets elevatorer er der nem adgang til begge sale. Lækker morgenbuffet er inkluderet i værelsesprisen.

Typeid: 133

Suite uden havudsigt - for 2 personer

Flot suite for 2 med kombineret stue og soveværelse (dobbeltseng med 2 sovepladser). Alle suiter har egen terrasse/balkon med terrassemøbler. I stuen er der spisebord, sofaarrangement, garderobeskab, tv og telefon. Køkken med køleskab, elkedel, komfur og kaffemaskine samt køkkenservice. Badeværelse med dusch/wc. Lejlighederne er beliggende i stueplan eller første sal. Lækker morgenbuffet er inkluderet i værelsesprisen.

Typeid: 132

Suite uden havudsigt - for 3 personer

Flot suite for 3 personer med kombineret stue og soveværelse (dobbeltseng med 2 sovepladser), samt et ekstra soveværelse (1 enkeltseng). Alle suiter har egen terrasse/balkon med terrassemøbler. I stuen er der spisebord, sofaarrangement, garderobeskab, tv og telefon. Køkken med køleskab, elkedel, komfur og kaffemaskine samt køkkenservice. Badeværelse med dusch/wc. Lejlighederne er beliggende i stueplan eller første sal. Lækker morgenbuffet er inkluderet i værelsesprisen.

Typeid: 189

Suite uden havudsigt - for 4 personer

Flot suite for 4 personer med kombineret stue og soveværelse (dobbeltseng med 2 sovepladser), samt et ekstra soveværelse (2 enkeltsenge). Alle suiter har egen terrasse/balkon med terrassemøbler. I stuen er der spisebord, sofaarrangement, garderobeskab, tv og telefon. Køkken med køleskab, elkedel, komfur og kaffemaskine samt køkkenservice. Badeværelse med dusch/wc. Lejlighederne er beliggende i stueplan eller første sal. Lækker morgenbuffet er inkluderet i værelsesprisen.

Typeid: 190

Royalsuite med havudsigt - for 3 personer

Lækker suite for 3 personer med 2 soveværelser og stue. Der er balkon med terrassemøbler og havudsigt fra stuen samt det ene soveværelse. I stuen er der spisebord og sofaarrangement. Badeværelse med både badekar og bruseniche. Endvidere er der køleskab, elkedel, garderobeskab, skrivebord, telefon og tv. Suiterne er beliggende på første og anden sal, og med hotellets elevatorer er der nem adgang til begge sale. Lækker morgenbuffet er inkluderet i værelsesprisen.

Typeid: 191

Royalsuite med havudsigt - for 4 personer

Lækker suite for 4 personer med 2 soveværelser og stue. Der er balkon med terrassemøbler og havudsigt fra stuen samt det ene soveværelse. I stuen er der spisebord og sofaarrangement. Badeværelse med både badekar og bruseniche. Endvidere er der køleskab, elkedel, garderobeskab, skrivebord, telefon og tv. Suiterne er beliggende på første og anden sal, og med hotellets elevatorer er der nem adgang til begge sale. Lækker morgenbuffet er inkluderet i værelsesprisen. 

Typeid: 134