Fredensborg Badehotel

Badehotel på Bornholm
Fredensborg Badehotel er et moderne badehotel indrettet af den bornholmske designer Pernille Bülow. Når du træder ind i receptionen, bliver du mødt af smilende personale, mens det blå hav glimter i baggrunden. Fredensborg Badehotel er ”gammeldags hygge” kombineret med flot og moderne indretning. Glæd dig til de lækre værelser og suiter, hvor du kan vælge værelser/suiter, som har en imponerende havudsigt eller værelser/suiter, der er indrettet som lejligheder med eget køkken. Læs mere om værelserne her.

Restaurant med havudsigt
Fredensborg Badehotels restaurant, Restaurant FB, ligger med skøn udsigt over havet – og på de lune dage bliver restauranten udvidet til terrassen foran hotellet. Terrassen har parasoller med indbygget varme, så du kan sidde udenfor til langt ud på aftenen. I Restaurant FB kan du nyde fisk, kød, skaldyr, vegetar og franskinspirerede lækkerier – og hvis du er i tvivl om vinvalget, får du hjælp af hotellets sommelier. Efter en dejlig middag kan du tage din eneste ene i hånden og gå en tur til hotellets badebro. Hør havets bølgeskvulp, mens solen går ned foran jer. Det er ferie! Læs mere om Restaurant FB her.

De udendørs spabade
Efter en dag fyldt med bornholmske ferieoplevelser kan du slappe af med en drink i hånden i de udendørs spabade. Lad spabadet massere dig, mens du nyder havudsigten. Som overnattende gæst på Fredensborg Badehotel kan du gratis benytte spabadene – du skal blot bestille tid ved at henvende dig i receptionen.

Badebro, Paddleboards og strand
Bad fra hotellets private badebro eller lån gratis et Paddleboard og udforsk kysten fra vandsiden på dage med roligt vejr. Prøv også at gå gennem skovstien til den skønne sandstrand - eller sæt dig op på Paddleboardet og paddel der hen. Stranden er en af Bornholms hemmelige perler, da den ligger ”gemt” og derfor næsten kun bruges af gæsterne på Fredensborg Badehotel og de lokale bornholmere.

Bornholms hovedstad

Fredensborg Badehotel ligger på Bornholms mest eksklusive adresse: Strandvejen i Rønne. Fra hotellet går en sti gennem skoven til Rønne centrum. Rønne er Bornholms hovedstad. Glæd dig til et hyggeligt torveliv, cafeer, masser af shoppingmuligheder, charmerende købmandsgårde fra 1800-tallet, sjove butikker og spændende museer. Læs mere om Rønne her.

Fitnessrum
På Fredensborg Badehotel er der et fitnessrum med blandt andet løbebånd, romaskine, crosstrainer, kettlebells og multitræner. Som gæst på Fredensborg Badehotel kan du gratis benytte dig af fitnessrummet. Fitnessrummet er åbent fra 08:00 - 20:00 i hele hotellets åbningsperiode. 

Gratis lån af cykler
Fredensborg Badehotel ligger blot 50 meter fra Bornholms vidtforgrenede net af cykelstier. Lån en af de gratis cykler i receptionen og tag på tur i den smukke natur.

Parkering og ladestandere
Som gæst på Fredensborg Badehotel kan du parkere gratis og lige ved hotellet, og der er selvfølgelig ladestandere til el-biler.

Handicapadgang
Hotellet har kørestolsvenlig adgang, ligesom der er nem adgang til hotellets restaurant. Der er elevator til første og anden sal.

Hunde og katte
Det er desværre ikke muligt at medbringe hunde eller katte på Fredensborg Badehotel. Hvis du har hund eller kat med til Bornholm, anbefaler vi, at du kontakter vores samarbejdspartner, Team Bornholm, som har skønne ferieboliger, hvor det er muligt at medbringe din hund eller kat. Ring 56 95 85 66 eller se mere på Team Bornholms hjemmeside.

Aldersgrænse på 16 år
Fredensborg Badehotel har en aldersgrænse, således at overnattende gæster skal være minimum 16 år. Dét sikrer, at du får en skøn ferie i en afslappet atmosfære, hvor velvære og ro er i fokus.

Åbningsperiode
Hotellet åbner igen fra 10. maj 2023.

Rygning
Rygning er kun tilladt på særlige udendørsområder. Det er således ikke tilladt at ryge indendørs eller på hotellets terrasser/balkoner.

Bestil din ferie nu
Bestil din ferie på Fredensborg Badehotel ved at indtaste din ønskede periode i bestillingsboksen øverst på siden. Du er også altid velkommen til ringe eller maile til os:
* Reception og booking: 56 90 44 44
* Mail: book@bornholmhotels.dk 
* Hvis du ønsker overnatningstilbud inklusive færge eller fly, hjælper vores samarbejdsparter Team Bornholm dig gerne med gode tilbud:
   * Mail: info@teambornholm.dk
   * Telefon: 56 95 85 66