Om hotellet

Fuglekvidder og bølgebrus er det eneste du skal ligge øre til på dette hotel, der ligger fredfyldt placeret i udkanten af Rønne. Omgivet af skov og strand, men stadig tæt på byen, er Fredensborg Badehotel et godt udgangspunkt for en afslappende badehotelsferie på Bornholm.

Glæd dig til flotte værelser med en lækker, moderne indretning. Vælger du et dobbeltværelse eller en suite, får du egen balkon eller terrasse og en imponerende havudsigt. Har du brug for et lille køkken, kan du vælge en suite uden havudsigt. Hotellets værelser er beliggende i stueplan, første- eller andel sal, og der er selvfølgelig elevator mellem etagerne. Det er desuden den bornholmske glasdesigner Pernille Bülow, som står bag den flotte indretning. 

Bemærk, at Fredensborg Badehotel har en aldersgrænse på minimum 16 år. Dette har vi valgt for at skabe de bedst mulige betingelse for, at du kan få en ferie fyldt med ro, velvære og fordybelse. 

Indbydende omgivelser
Omgivelserne på Fredensborg Badehotel indbyder til velvære og luksus. I haven finder du to udendørs spabade, som du som gæst af hotellet, frit kan benytte dig af. I haven finder du også nedgangen til hotellets private badebro. Langs skovbrynet ved hotellet finder du en lille sti, der med få minutters gang, fører dig ned til den dejligste sandstrand. Trænger du til at læne dig tilbage med en god bog og et godt glas vin, kan du slå dig ned i et af de mange loungeområder rundt omkring på hotellet.

I receptionen kan du gratis låne cykler. Tag en tur ind til centrum af Rønne og oplev det hyggelige byliv, eller hvad med at tage på cykeltur til en af de mange naturseværdigheder rundt omkring på øen?  

Restaurant FB
I Restaurant FB kan du nyde lækre, franske kreationer - og på de lune dage, kan du gøre det fra restaurantens terrasse med havudsigt. Snacks, forretter, hovedretter og desserter udgør tilsammen det udsøgte menukort, som er ledsaget af et velkomponeret vinkort med nøje udvalgte vine. På udvalgte datoer kan du nyde den eftertragtede skaldyr- og fiskebuffet.    

Green Key
Fredensborg Badehotel er certificeret med miljømærket Green Key. Bæredygtighed og fornuftige løsninger er i højsædet, således miljøet belastes mindst muligt. Som gæst på Fredensborg Badehotel er du altid velkommen til at spørge vores medarbejdere om hotellets grønne løsninger.