Fredensborg Badehotel

Moderne badehotel med skøn atmosfære - åbent fra 12/5 - 17/9 2022
Du mærker straks den skønne badehotelsstemning, når du træder ind i receptionen på Fredensborg Badehotel. Du bliver mødt af smilende personale, mens det blå hav glimter i baggrunden. Fredensborg Badehotel er ”gammeldags hygge” kombineret med lækker/moderne indretning i nordisk stil. Glæd dig til de flotte værelser/suiter, som den bornholmske designer Pernille Bülow har designet. Læs mere om værelserne her.

Restaurant med havudsigt
Fredensborg Badehotels restaurant, Restaurant FB, ligger med skøn udsigt over havet – og på de lune dage bliver restauranten udvidet til terrassen foran hotellet. Terrassen har parasoller med indbygget varme, så du kan sidde udenfor til langt ud på aftenen. I Restaurant FB kan du nyde skaldyr, franskinspirerede snacks, forretter, hovedretter og desserter – og hvis du er i tvivl om vinvalget, får du hjælp af hotellets sommelier. Efter en dejlig middag kan du tage din eneste ene i hånden og gå en tur til hotellets badebro. Hør havets bølgeskvulp, mens solen går ned foran jer. Det er ferie! Læs mere om Restaurant FB her.

De udendørs spabade
Efter en dag fyldt med bornholmske ferieoplevelser kan du slappe af med en drink i hånden i de udendørs spabade. Lad spabadet massere dig, mens du nyder havudsigten. Som overnattende gæst på Fredensborg Badehotel kan du gratis benytte spabadene – du skal blot sørge for at bestille tid ved at henvende dig i receptionen.

Bornholms hovedstad
Fredensborg Badehotel ligger på Bornholms mest eksklusive adresse: Strandvejen i Rønne. Fra hotellet går en sti ind til Rønne centrum. Rønne er Bornholms hovedstad. Glæd dig til et hyggeligt torveliv, cafeer, gamle købmandsgårde, sjove butikker og spændende museer. Læs mere om Rønne her.

Gratis cykeludlån
Fredensborg Badehotel ligger lige ved Bornholms vidtforgrenede net af cykelstier. Lån en af de gratis cykler i receptionen og tag på tur i den smukke natur.

Parkering og ladestandere
Som gæst på Fredensborg Badehotel kan du parkere gratis og lige ved hotellet, og der er selvfølgelig ladestandere til el-biler.

Handicapadgang
Hotellet har kørestolsvenlig adgang, ligesom der er nem adgang til hotellets restaurant. Der er elevator til første og anden sal.

Stranden
Du kan bade fra hotellets private badebro, men prøv også at gå gennem skovstierne til den skønne sandstrand ved Fredensborg Badehotel. Stranden er en af Bornholms hemmelige perler, da den ligger ”gemt” og derfor næsten kun bruges af gæsterne på Fredensborg Badehotel og de lokale bornholmere.

Hunde og katte
Det er desværre ikke muligt at medbringe hunde eller katte på Fredensborg Badehotel.

Aldersgrænse på 16 år
Fredensborg Badehotel har en aldersgrænse, således at overnattende gæster skal være minimum 16 år. Dét sikrer, at du får en skøn ferie i en afslappet atmosfære, hvor velvære og ro er i fokus.

Bestil din ferie nu
Indtast din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på denne side, hvor du også kan bestille ophold inklusive færge eller fly. Du er også altid velkommen til at ringe til os alle ugens dage:
* Reception: 56 90 44 44
* Booking: 56 95 85 66
* Mail: booking@bornholmhotels.dk 
* Mail, hvis du ønsker overnatningstilbud inklusive færge eller fly: info@teambornholm.dk