Hoteller

Fredensborg Badehotel

Det blå hav glimter foran din balkon. Beliggenheden på Strandvejen i Rønne er en af Bornholms bedste. Glæd dig til flotte værelser med en lækker indretning og en imponerende havudsigt. I restauranten bliver du forkælet med fransk-inspirerede lækkerier. Prøv også den berømte fiske- og skaldyrsbuffet. Spring i vandet fra hotellets private badebro eller slap af i de udendørs spabade. Gå gennem skovstierne til den skønne sandstrand. Hotellets aldersgrænse på 16 år sikrer dig en afslappet badehotelsferie. Hoteller har åbent 29/4 - 17/9 2022.

Læs mere
Fredensborg Badehotel

Griffen Spahotel

Beliggende mellem havet, havnen og Rønne centrum finder du Griffen Spahotel. Her får du fornyet energi i det flotte spa- og wellnessområde. Glæd dig til lækre værelser, som er designet af Pernille Bülow. Vælg mellem værelser med kig til den gamle bydel i Rønne eller værelser med en vidunderlig havudsigt. Nyd den lækre mad og solnedgangen fra hotelles restaurant. Udsigten er kåret som en af Bornholms 10 flotteste udsigter. 

Læs mere
Griffen Spahotel

Green Solution House

Hotel GSH ligger skønt mellem by, skov og strand på Strandvejen i Rønne. Glæd dig til en hyggelig atmosfære og flotte værelser. Hotel GSH er kåret som årets byggeri i Danmark, og hotellet har vundet EU's miljøpris for sit bæredygtige byggeri samt miljørigtige drift. Forkæl dig selv med lækkerier i hotellets restaurant. Tag en aftentur langs stranden. Stik tæerne i det varme sand. Mærk feriesmilet på dine læber. 

Læs mere
Hotel GSH