Hoteller

Fredensborg Badehotel

Det blå hav glimter foran din balkon på Fredensborg Badehotel i Rønne, som er et af de mest eftertragtede hoteller på Bornholm. Glæd dig til flotte værelser med en lækker indretning og imponerende udsigt over Østersøen, samt dejlig fransk-inspireret mad og udsøgte skaldyr. Spring i vandet fra hotellets private badebro eller slap af i de udendørs spabade. For at sikre en afslappet atmosfære, skal du som overnattende gæst være fyldt 16 år.

Læs mere
Fredensborg Badehotel

Griffen Spahotel

Beliggende mellem havet, havnen og Rønne centrum finder du Griffen Spahotel. Her kan du få fornyet energi i et af Nordens bedste spa- og wellness steder, som er bygget med inspiration fra bornholmske naturlokationer. Glæd dig til flotte værelser, hvor du kan vælge mellem kig til den charmerende gamle bydel i Rønne eller værelser med en vidunderlig havudsigt. Gå heller ikke glip af den smukkeste solnedgang foran hotellet. 

Læs mere
Griffen Spahotel

Green Solution House

Oplev det flotte og miljørigtige Hotel GSH, der ligger skønt mellem by, skov og en dejlig sandstrand på Strandvejen i Rønne. Glæd dig til en skøn atmosfære og flotte værelser på Hotel GSH, som byder dig velkommen med nogle af Europas bedste teknikker indenfor bæredygtigt byggeri og drift. Hotel GSH er kåret som årets byggeri i Danmark - og har modtaget EU's miljøpris.

Læs mere
Hotel GSH