Gavekort til Bornholm Hotels

Med et flot gavekort til Bornholm Hotels kan du glæde en du holder af med en dejlig oplevelse, som kan mindes i mange år. Gavekortet kan benyttes til ophold på et af vores tre skønne hoteller, som hver især byder på gode restauranter, forkælelse og fabelagtige omgivelser.

Køb dit gavekort til Bornholm Hotels i receptionen på hotellerne eller ved at kontakte os på 56 90 44 44 eller booking@bornholmhotels.dk.    

Rart at vide

Gavekortet er gyldigt i 1 år fra udstedelsesdato (hvis ikke andet fremgår) og kan ikke ombyttes til kontanter. 

Gavekortet kan benyttes som hel eller delvis betaling af dit ophold (oplys i kommentarfeltet ved booking). Derudover kan det benyttes i restauranten og baren, samt til opgraderinger, roomservice, produkter og spaentré. Gavekortet kan ikke bruges som en hel eller delvis betaling af wellnessbehandlinger. 

Det er vigtigt at passe godt på gavekortet, da det skal betragtes som kontanter. Tabte, udløbne eller bortkomne gavekort erstattes ikke. 

Gaven til hende eller ham der har alt

Det kan være svært at finde en gave til hende eller ham der har alt. Gode oplevelser kan du dog aldrig få for meget af! Med et gavekort til Bornholm Hotels, giver du en oplevelse, modtageren kan mindes og glædes over. En gave der fungerer, uanset om der er tale om fødselsdagsgave, Valentines gave, jubilæumsgave eller firmagave.

Ring eller send os en mail, så hjælper vi med et fint gavekort efter dit ønske.

Mail: booking@bornholmhotels.dk
Telefon: 56 90 44 44