Om os

Bornholm Hotels er en virksomhed, der via omstillingsparathed, høj social kapital, høj medarbejdertilfredshed, og høj gæstetilfredshed, skaber bæredygtig vækst til gavn for det bornholmske samfund og Carl Edvard Mogensens Fond.

Bornholm Hotels er med til at skabe en verden, hvor social, økonomisk og miljømæssig udvikling går hånd i hånd. Vi arbejder med FNs 17 Verdensmål, og har prioriteret 5 af de 17 mål. Vi har en realistisk tilgang til effekten af vores handlinger, og arbejder for at være den forandring, vi ønsker at se i verden.

#2 Stop sult og #12 Ansvarligt forbrug og produktion

Vi reducerer madspild, køber lokalt, økologisk og sæsonbetonet, og vi opfordrer medarbejdere og gæster til at drikke postevand. Vi fokuserer på hygiejne – og fødevaresikkerhed, vi minimerer brug af plastik, vi genanvender organisk affald til energiproduktion, vi sorterer affald, og opfordrer vores leverandører til at gøre det samme.   

#4 Kvalitetsuddannelse

Vi tilbyder praktik – og lærepladser til unge/voksne. Vi tilbyder efteruddannelse til vores medarbejdere, såvel personlige som faglige forløb.

#6 Rent vand og sanitet

Vi udvikler og implementerer løsninger for at minimere vandspild, genanvender vand og har lokal afledning af regnvand. Vi udvikler kontinuerligt vores energiløsninger, og vi bruger miljømærkede rengøringsmidler. Indeklima og dagslys er vigtige parametre for os. Vi har Den Grønne Nøgle.

#7 Bæredygtig energi

Vi søger løsninger for at minimere energiforbruget, og vi anvender naturens ressourcer. Solens stråler opvarmer vores brugsvand og skaber elektricitet til vores drift. Vi har en el-varebil og har el lade-standere til brug for vores gæster. Vi har energimærkning på vores bygninger – og vi bygger bæredygtigt. Vi deler vores viden med verden.

#8 Anstændige jobs og økonomisk vækst

Vi har tiltrådt overenskomsten mellem 3F/Horesta, vi har et godt arbejdsmiljø og vi har en høj medarbejdertilfredshed. Vores medarbejdere er unge/erfarne, faglærte/ufaglærte, kvinder/mænd, og vi har mange nationaliteter med mange kompetencer. Vi er en regnbuevirksomhed, som skaber positive resultater til gavn for det bornholmske samfund.

Kotakt os

Booking af værelser og praktisk information:

Telefon: +45 56 90 44 44
Mail: booking@bornholmhotels.dk 

Booking af møder, konferencer og fest:

Telefon: +45 56 90 44 44 
Mail: conference@bornholmhotels.dk

Booking af rejsetilbud:

Telefon: +45 56 95 85 66
Mail: info@teambornholm.dk

Administrative:

Bornholm Hotels
Strandvejen 79
3700 Rønne
Telefon: +45 56 90 44 44 
CVR: 26104998

Søg job

Søg job hos Bornholm Hotels

Vi er altid på udkig efter ildsjæle, der brænder for at levere god service. Er du interesseret i et job eller en elevstilling hos Bornholm Hotels? Så sende en mail til: job@bornholmhotels.dk. Vedhæft gerne dit CV og et billede af dig selv. 

Vi glæder os til at høre fra dig!