Spaferie + Lækker mad. 4 nætter fra 7.995,- inkl. færge

Events

Fiskebuffet på Griffen Spahotel

Udvalgte datoer i 2021 kan du spise en fantastisk fiske- og skaldyrsbuffet på Griffen Spahotel. Glæd dig til at spise ad libitum af mange skønne skaldyr og fiskeretter. Til dessert får du et skønt kage- og ostebord. Se alle datoerne og bestil dit bord til den lækre fiskebuffet her. 

Totalpris pr. person: 595,-

Læs mere
Fiskebuffet på Griffen Spahotel

Årets julefrokost

Hold årets julefrokost på Hotel GSH eller Griffen Spahotel for store, såvel som små selskaber - med mulighed for separat lokale. I bliver forkælet med lækker mad og hyggelig julestemning. Vælg mellem en klassisk julefrokostmenu med både koldt og varmt eller en 3-retters julemenu.

Totalpris pr. person fra: 295,- 

Læs mere
Årets julefrokost

Events hos Bornholm Hotels 

Se hvilke spændende events du kan komme med til. Alle events foregår på et af vores skønne hoteller på Bornholm; Griffen Spahotel, Fredensborg Badehotel og Hotel GSH. Der bliver løbende arrangeret fiskebuffet, vinsmagning og andre særlige arrangementer. Du er altid velkommen til at deltage i Bornholms Hotels events - uanset om du bor på hotellet eller ej. Følg med på denne side, og se hvordan du tilmelder dig.

Bornholm Hotels events er meget populære. Derfor bør du tilmelde dig i god tid. Er det event du vil deltage i allerede udsolgt, kan du tilmelde dig ventelisten ved at kontakte Bornholm Hotels på 56 90 44 44 eller booking@bornholmhotels.dk

Drømmer du om et særarrangement på Bornholm kun for dig og dem du inviterer? Så kontakt vores eventkoordinater Cathrine for en uforpligtende snak på conference@bornholmhotels.dk