Spaferie + Lækker mad. 4 nætter fra 7.995,- inkl. færge

Events

Fiskebuffet på Griffen Spahotel

Kokketeamet fra Fredensborg Badehotel tager deres berømte skaldyrs- og fiskebuffet til Griffen Spahotel udvalgte datoer i 2021. Til den anmelderroste fiskebuffet kan du spise ad libitum af mange skønne skaldyr og fiskeretter. Til dessert får du et skønt kage- og ostebord. Se alle datoerne og bestil dit bord til den lækre fiskebuffet her. 

Totalpris pr. person: 595,-

Læs mere
Fiskebuffet på Griffen Spahotel

Årets julefrokost

Hold årets julefrokost på Hotel GSH eller Griffen Spahotel for store, såvel som små selskaber - med mulighed for separat lokale. I bliver forkælet med lækker mad og hyggelig julestemning. Vælg mellem en klassisk julefrokostmenu med både koldt og varmt eller en 3-retters julemenu.

Totalpris pr. person fra: 295,- 

Læs mere
Årets julefrokost

Juleaften på Griffen Spahotel

Har du nogensinde prøvet at holde juleaften på et hotel? Det er fantastisk. Du kan slappe af. Vi pynter op - og sørger for julestemning og lækker julemad. Hvis du vil være med til dette års julefest skal du være hurtig - pladserne bliver hurtigt booket. 

Totalpris pr. person: 545,- 

Læs mere
Juleaften på Griffen Spahotel

Nytårsaften på Griffen Spahotel

Hold din nytårsaften på Griffen Spahotel med en lækker 5-rettes menu inklusive vinmenu. Læn dig tilbage, og lad os forkæle dig på årets sidste dag. Nytårsarrangementet er populært og bliver hurtigt booket. Sikre dig din plads nu, inden det er for sent. 

Totalpris pr. person: 1.595,- 

Læs mere
Nytårsaften på Griffen Spahotel

Events hos Bornholm Hotels 

Se hvilke spændende events du kan komme med til. Alle events foregår på et af vores skønne hoteller på Bornholm; Griffen Spahotel, Fredensborg Badehotel og Hotel GSH. Der bliver løbende arrangeret fiskebuffet, vinsmagning og andre særlige arrangementer. Du er altid velkommen til at deltage i Bornholms Hotels events - uanset om du bor på hotellet eller ej. Følg med på denne side, og se hvordan du tilmelder dig.

Bornholm Hotels events er meget populære. Derfor bør du tilmelde dig i god tid. Er det event du vil deltage i allerede udsolgt, kan du tilmelde dig ventelisten ved at kontakte Bornholm Hotels på 56 90 44 44 eller booking@bornholmhotels.dk

Drømmer du om et særarrangement på Bornholm kun for dig og dem du inviterer? Så kontakt vores eventkoordinater Cathrine for en uforpligtende snak på conference@bornholmhotels.dk