Relax & Enjoy - After Hours Evening Experience

Opgradér dit hjemmespa-ritual med lækre spafaciliteter og afslappende omgivelser. På udvalgte datoer fra kl. 20.00 til 22.30, hvor spaen normalt er lukket, åbner vi dørene for den ultimative selvforkælelsesoplevelse.

Forkæl dig selv med en lækker facescrub og en blødgørende ansigtsmaske fra det anerkendte hudplejebrand, Team Dr. Joseph. Nyd beroligende aromaterapi i den finske træsauna og i dampbadet. Vores spachef Tina er til stede for at guide dig igennem produkterne og sikre, at du får mest muligt ud af din oplevelse. Som det eneste sted på Bornholm tilbyder Griffens Spa autentiske hamambehandlinger. Denne aften får du en unik mulighed for at prøve en mini-hamam group experience, hvor små grupper skiftes til at opleve en rensende behandling, der fornyer både krop og sind.

Datoer for eventet: 17/5, 28/6, 30/8, 20/9 og 22/11.

Relax & Enjoy - After Hours Evening Experience:
✓ Entré til spaområdet efter lukketid fra 20.00 - 22.30
✓ Facescrub og ansigtsmaske fra Team Dr. Joseph
✓ Afslappende aromaterapi i dampbadet
✓ Mini Hamam Group Experience
✓ Badekåbe og slippers
✓ Frisk frugt, kaffe/te og juice ad libitum 

Totalpris pr. person: 495,-

Kombinér "Relax & Enjoy" med en middag i G's Køkken

Griffen Spahotel huser også G's Køkken, hvor du kan nyde en dejlig middag inden eventet. I G's Køkken, er det ikke kun maden, der er i topklasse, men også udsigten, som er blevet kåret som en af Bornholms 10 bedste udsigter. Oplys blot i forbindelse med din bestilling af "Relax & Enjoy", at du ønsker at spise middag i restauranten før eventet.

Book din After Hours Evening Experience nu:

For at sikre en intim og afslappende spaoplevelse, er der kun et meget begrænset antal pladser til disse events. Vent ikke for længe med at sikre din plads:

Telefon - 56 90 44 44
Mail - book@bornholmhotels.dk

Vi ser frem til at byde dig velkommen og løfte dit hjemmespa-ritual til det næste niveau!

Oplevelser i spaen

Dampbad
Et varmt dampbad fremmer blodcirkulationen, lindrer smerter og mindsker betændelsestilstande. Mens dampen stiger op, skifter lyset i saunaen langsomt, og efterligner en solopgang med gyldne stråler, før lysniveauet stiger og til sidst tones ned som ved en solnedgang. Lysterapien kombineret med den varme damp giver en unik afstressende virkning, mens dampen virker befriende indefra og lindrer muskelspændinger. 

Finsk træsauna
For en modsat oplevelse byder denne finske træsauna på tør og kraftig varme, der når mellem 70 og 80 grader. Kombinationen af den tørre varme efterfulgt af et koldt styrtebad giver en forfriskende oplevelse, der sætter gang i kredsløbet.

Biosauna
Biosaunaen er en blanding af en traditionel finsk sauna og dampbad, men ved en lavere temperatur for en behagelig varme. Saunaen opretholder en temperatur på cirka 60 grader, der tilbyder en unik form for afslapning og velvære.

Infarød sauna
Denne specielle sauna tilbyder en unik form for varme, hvor det ikke er luften, der opvarmes, men derimod omgivelserne. Den bruger infrarød teknologi til at skabe en nænsom og beroligende varme, der omslutter dig. Denne saunaoplevelse er ikke kun afslappende, men også gavnlig for kredsløbet, da den øger blodgennemstrømningen. Denne infrarøde kabinesauna tilbyder en anderledes og forfriskende måde at opleve velvære på.

Kaskader af vand & varmtvandspool
Stil dig foran vandfaldet, træk i rebet og lad kaskader af vand plaske ned over ryg og nakke. Spændinger i nakke og skuldre blødes op, når strømme af lunt vand fosser ned over hals og hoved. I midten af bassinet presser den underjordiske geyser blidt vandet mod dine fødder. Fortsæt videre til de bølgeformede liggebænke i spabadet, og slap af, mens du nyder stjernehimlen i loftet.

Is og varm damp
Mennesket er skabt til at kunne klare betydelige udsving fra hård frost til tropisk hede. I spaen kan din krop opleve begge dele. I Kneipp-bassinerne veksler vandet mellem 0 grader og tropisk varme. Du kan også massere kroppen med is fra isfontænen. Når kroppen skiftevis får varm damp og koldt vand, øges dit immunforsvar. Efter en varmetur i saunaerne bliver dine blodkar udvidet. Derfor opnås størst effekt ved efterfølgende afsvaling i koldt vand fra vippespanden, et koldt brusebad eller et dyp i koldtvandsbrønden. 

Udendørs jacuzzi
Nyd et glas champagne i det store, udendørs jacuzzi med havudsigt, mens solen langsomt går ned i horisonten bag dig. Boblerne fra dysserne i spabadet masserer din krop og får dig til at slappe helt af.

Slap af og tank op
Komfortable møbler indbyder til afslapning både indendørs og udendørs. Turen gennem varmt og koldt vand, damp, is og afspænding giver din krop og sjæl skønne indtryk. I spaens selvbetjente bar kan du gratis hente frisk frugt, kaffe, the, juice, saft og isvand. 

Praktisk info

Badekåbe, badetøfler og håndklæder
Badekåbe, badetøfler og håndklæder udleveres i receptionen ved din ankomst. Du finder flere håndklæder i spaområdet. Husk selv at medbringe badetøj.

Parkering
Du kan parkere gratis på hotellets private parkeringsplads. Hvis du har el-bil, er der særlige parkeringspladser med ladestandere til el-biler.

Shampoo, Sæbe og Balsam
Der er selvfølgelig lækker shampoo, sæbe og balsam til rådighed i spaområdet, ligesom du kan købe de lækre produkter i spashoppen. 

Tilkøb
Der er altid isvand, kaffe, the, juice, saft og frisk frugt ad libitum til din rådighed i spaen. Du har mulighed for at tilkøbe andre drikkevarer i spaområdet. Kontakt blot din spaværtinde/spavært.