G's Vinterkøkken

Hver søndag i perioden 17/11 til 15/12 præsenterer G's Køkken en ny og spændende klassisk kokkeret, der vil forføre dine smagsløg og få dig til at glemme alt om vinterens kulde. Fra fyldige gryderetter til smørbløde stegeretter – vores ugentlige klassiker er nøje udvalgt og tilberedt med kærlighed og omhu. Så gør din søndag ekstra speciel og kom oplev vinterens magi hos G's Vinterkøkken.

Bemærk, at G's Vinterkøkken erstatter a la carte kortet om søndagen, så du kan nyde en smagfuld og varieret vinterret hver uge.

Klassikerne:

  • 17/11 - Kalvesteg stegt som vildt - waldorf - surt & sødt - flødesovs - chips
  • 24/11 - Coq au vin a la Bourguinonne - kartoffelmos
  • 2/12 - Sprængt oksebryst - peberrodssauce - grøntsager - kartofler
  • 8/12 - Wienersnitzel - pommes sauté - ærter - dreng - smørsauce
  • 15/12 - Kylling Danoise - agurkesalat - rabarberkompot - flødesovs - kartofler – mormorsalat

Bestil bord nu:

Der er kun et begrænset antal pladser, så bestil dit bord allerede nu på:

Telefon: 56 90 44 44
Mail: book@bornholmhotels.dk