Om hotellet

Bornholms moderne badehotel omgivet af skov og strand, kun tre kilometer fra centrum af Rønne. Her bliver sanserne for alvor forkælet med en rolig beliggenhed, storslået havudsigt og udsøgt mad. Hotellets omgivelser indbyder til velvære og afslapning med egen privat badebro, udendørs spabade og komfortable loungeområder. Glæd dig til en moderne og luksuriøs badehotelsferie for voksne.

Læs mereVærelser
Om hotellet

Restaurant FB

I Restaurant FB kan du nyde franske lækkerier og selvfølgelig den berømte fiskebuffet med et væld af frisk fisk, skaldyr og fiskeretter. Sæt dig godt til rette i restauranten eller på den udendørs terrasse og nyd den skønne udsigt over havet. Vores sommelier står også til din rådighed, så du får en vin, der harmonerer med dit måltid.  

Læs mere
Restaurant

Haven

I haven ved Fredensborg Badehotel finder du mange hyggelige og afslappende aktiviteter du kan tage dig til. Du kan eksempelvis nyde det udendørs spabad, springe i Østersøen fra hotellets private badebro, tage en omgang skak med havens mega skakbrikker, nyde udsigten fra haves solsenge eller gå en tur i kokkens urtehave. 

Læs mere
Haven