Fredensborg Badehotel

Fredensborg Badehotel

Glæd dig til en imponerende havudsigt fra de flotte værelser, som er designet af Pernille Bülow. Nyd lækkerierne i restauranten, der blandt andet er kendt for sine store fiskebuffet. Grundet renovering er hotellet lukket 01-10-2017 til 23-04-2018.

Klik her for at læse mere om hotellet.

Receptionist Patrizia Parente
Receptionist Patrizia Parente
fredensborg@bornholmhotels.dk
56 90 44 44

Enkeltværelse med havudsigt

Flot enkeltværelse med havudsigt. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Ankomst
Afrejse

Dobbeltværelse - Med havudsigt

Flot dobbeltværelse med havudsigt. Balkon/terrasse. Tv og køleskab på værelset. Morgenmad for 2 personer inkluderet i prisen.

Ankomst
Afrejse

Familieværelse - 4 personer

Skøn lejlighed med kombineret stue og soveværelse (dobbeltseng) samt soveværelse (2 enkeltsenge). Terrasse med havemøbler. Stue med spisebord, sofa og tv. Køkken med køleskab, komfur og kaffemaskine. Badeværelse med badekar. Beliggende i stueplan eller 1. etage. Morgenmad for op til 4 personer inkluderet i prisen.

Ankomst
Afrejse

Suite for 2 personer - Med havudsigt

Flot suite med soveværelse og stue. Balkon og havudsigt fra såvel stue som soveværelse. Stue med spisebord, sofa og tv. Nyt badeværelse (2017) med både badekar og bruseniche. Køleskab og tv. Morgenmad for 2 personer inkluderet i prisen.

Ankomst
Afrejse

Royalsuite for 4 personer - Med havudsigt

Lækker suite med 2 soveværelser og stue. Balkon og havudsigt fra stuen samt det ene soveværelse. Stue med spisebord og sofaarrangement. Nyt badeværelse (2017) med både badekar og bruseniche. Køleskab og tv. Morgenmad for op til 4 personer er inkluderet i prisen.

Ankomst
Afrejse