Fredensborg Badehotel

Fredensborg Badehotel

Fredensborg Badehotel er skønt beliggende på Strandvejen i Rønne. Glæd dig til en imponerende havudsigt fra de flotte værelser, som er designet af Pernille Bülow. Du kan også vælge suiter og familieværelser. I restauranten og på terrassen kan du også nyde havudsigten sammen med franskinspirerede retter og et spændende vinkort. Tag en badetur fra hotellets badebro eller gå gennem skoven til den dejlige sandstrand. Fredensborg Badehotel åbner igen den 29. april 2021.

Enkeltværelse - Med havudsigt

Flot enkeltværelse med havudsigt. Balkon/terrasse. Tv og køleskab på værelset. Morgenmad er inkluderet i prisen. Værelset er totalrenoveret i 2018.

Ankomst
Afrejse

Dobbeltværelse - Med havudsigt

Flot dobbeltværelse med havudsigt. Balkon/terrasse. Tv og køleskab på værelset. Morgenmad for 2 personer er inkluderet i prisen. Værelset er totalrenoveret i 2018.

Ankomst
Afrejse

Familieværelse - 4 personer

Skøn lejlighed med kombineret stue og soveværelse (dobbeltseng) samt soveværelse (2 enkeltsenge). Beliggende i stueplan eller 1. etage. Terrasse med havemøbler. Stue med spisebord, sofa og tv. Køkken med køleskab, komfur og kaffemaskine. Morgenmad for op til 4 personer inkluderet i prisen. Værelset er totalrenoveret i 2018.

Ankomst
Afrejse

Suite for 2 personer - Med havudsigt

Flot suite med soveværelse og stue. Balkon og imponerende havudsigt fra såvel stue som soveværelse. Stue med spisebord, sofa og tv. Badeværelse med både badekar og bruseniche. Køleskab og tv. Morgenmad for 2 personer er inkluderet i prisen. Suiten er totalrenoveret i 2018.

Ankomst
Afrejse

Royalsuite for 4 personer - Med havudsigt

Lækker suite med 2 soveværelser og stue. Balkon og imponerende havudsigt fra stuen samt det ene soveværelse. Stue med spisebord og sofaarrangement. Badeværelse med både badekar og bruseniche. Køleskab og tv. Suiten er totalrenoveret i 2018. Morgenmad for op til 4 personer er inkluderet i prisen.

Ankomst
Afrejse