Fredensborg Badehotel

Fredensborg Badehotel

Glæd dig til en imponerende havudsigt fra de flotte værelser, som er designet af Pernille Bülow. 

I restauranten kan du nyde havudsigten og de franske lækkerier. Vinkortet byder på såvel klassiske vine som sjældenheder.

Enkeltværelse - Med havudsigt

Flot enkeltværelse med havudsigt. Balkon/terrasse. Tv og køleskab på værelset. Morgenmad er inkluderet i prisen. Nyt badeværelse (2018).

Ankomst
Afrejse

Dobbeltværelse - Med havudsigt

Flot dobbeltværelse med havudsigt. Balkon/terrasse. Tv og køleskab på værelset. Morgenmad for 2 personer inkluderet i prisen. Nyt badeværelse (2018).

Ankomst
Afrejse

Familieværelse - 4 personer

Skøn lejlighed med kombineret stue og soveværelse (dobbeltseng) samt soveværelse (2 enkeltsenge). Beliggende i stueplan eller 1. etage. Terrasse med havemøbler. Stue med spisebord, sofa og tv. Køkken med køleskab, komfur og kaffemaskine. Nyt badeværelse (2018). Morgenmad for op til 4 personer inkluderet i prisen.

Ankomst
Afrejse

Suite for 2 personer - Med havudsigt

Flot suite med soveværelse og stue. Balkon og imponerende havudsigt fra såvel stue som soveværelse. Stue med spisebord, sofa og tv. Badeværelse med både badekar og bruseniche. Køleskab og tv. Morgenmad for 2 personer inkluderet i prisen.

Ankomst
Afrejse

Royalsuite for 4 personer - Med havudsigt

Lækker suite med 2 soveværelser og stue. Balkon og imponerende havudsigt fra stuen samt det ene soveværelse. Stue med spisebord og sofaarrangement. Badeværelse med både badekar og bruseniche. Køleskab og tv. Morgenmad for op til 4 personer er inkluderet i prisen.

Ankomst
Afrejse