Fredensborg Badehotel

Nyd den fantastiske havudsigt fra dit flotte værelse/suite, som er designet af Pernille Bülow. Du kan også vælge suitelejligheder med eget køkken. I Restaurant FB bliver du forkælet med franske lækkerier og ikke mindst den berømte fiske- og skaldyrsbuffet. På de varme dage kan du sidde udenfor på den opvarmede terrasse. Spring i vandet fra hotellets badebro eller gå gennem skovstierne til den skønne sandstrand. Prøv også spabadene, hvor du med en drink i hånden kan nyde havudsigten.

Læs mereVærelser
Om hotellet

Restaurant FB

Smag de franskinspirerede og anmelderroste lækkerier. Prøv også den store fiske- og skaldyrsbuffet, hvor du bliver forkælet med skønne fiskeretter, hummere, muslinger, rejer, østers og meget mere ad libitum. Der er selvfølgelig også et stort oste- og dessertbord inkluderet. Ønsker du hjælp til vinvalget, så får du gode råd af sommelieren. Glæd dig til at blive forkælet på Restaurant FB. Vil du nyde havudsigten fra restauranten eller den opvarmede terrasse?  

Læs mere
Restaurant

Haven - Badebroen - Spabadene

Hyg dig i den skønne have. Slap af på solsengene. Nyd havudsigten. Tag en badetur fra badebroen. Spil skak med havens mega-skakbrikker. Bliv masseret i hotellets spabade. Lån en af de gratis cykler og tag på opdagelse i Bornholms natur. Gå en tur langs skovstierne til den dejlige sandstrand. Mærk feriesmilet på dine læber. 

Læs mere
Haven

Bornholms moderne badehotel 

Tag på badehotelsferie på Bornholm og bo på skønne Fredensborg Badehotel. På dette badehotel på Bornholm bor du lige ved havet. Nyd havudsigten fra balkonen på dit værelse, fra restauranten eller fra badehotellets skønne have. I haven finder du både udendørs spabade og privat badebro. Glæd dig til en ferie ved den dejlige Østersø.

Kombinér din ferie på Bornholm med et ophold på et skønt badehotel. Udforsk de bornholmske naturskatte som Hammershus eller Ekkodalen, og glæd dig til at komme hjem til et flot værelse med havudsigt og nyredt seng. Vælg et badehotel på Bornholm og løft din ferie til det næste niveau. 

Badehotel på Bornholm med fransk-inspireret restaurant 

Prikken over i'et på din ferie på Bornholm, bliver badehotellets lækre restaurant, hvor du kan nyde franske fristelser med havudsigt. Badehotellets sommelier hjælper dig med at vælge den helt rette vin. Du kan nyde dit måltid fra den hyggelige restaurant indendørs eller fra den store overdækkede terrasse med terrassevarmere. 

Du kan også nyde en lækker fiske- og skaldyrbuffet på udvalgte datoer gennem hele sommeren på Fredensborg Badehotel på Bornholm. 

Det dejligste badehotel

Fredensborg Badehotel har mange stamgæster, der vender tilbage år efter år for at opleve den særlige stemning på et af Bornholms bedste badehoteller. Badehotellet, der ligger på Bornholm, hersker af velvære og ro. Badehotellet ligger roligt placeret lige ved skov og strand på Bornholm. Du kan bade fra hotellets badebro eller gå den korte tur gennem skoven til den skønneste sandstrand. Oplev ren badehotelsidyl på Bornholm på Fredensborg Badehotel. 

Se et af Bornholms badehoteller her. Når du bor på Fredensborg Badehotel er morgenbuffet altid inkluderet i prisen. Bestil dit badehotel på Bornholm her og få prisgaranti samt de bedste afbestillingsbetingelser.