Badebroen - poolen - spabadene

I første række til havet
Haven er det eneste, der skiller Fredensborg Badehotel og havet fra hinanden. Følg trapperne ned til den private badebro - og tag en badetur i Østersøens klare vand. Du kan også gå gennem skovstien til sandstranden, der er en af Bornholms hemmelige perler. For stranden ligger gemt, og besøges derfor kun af hotellets gæster og de lokale bornholmere. Tilbage på hotellet kan du nyde en drink i et af hotellets udendørs spabade. Slap af i en af havens mange solstole, eller tag en svømmetur i swimmingpoolen.

Swimmingpool og spabade
I haven har du også adgang til hotellets udendørs spabade og store opvarmede swimmingpool. Nyd en forfriskende dukkert i poolen på de varme sommerdage, eller nyd varmen i spaen mens boblerne fra dysserne masserer din krop. Alt imens du kigger ud over havet og nyder en velfortjent voksenferie.

OBS! Husk at læse vores baderegler, inden du benytter spabade og pool. Du finder dem i fanen herunder.

Paddleboards
På dage med roligt vejr kan du gratis låne et Paddleboard i receptionen og tage på eventyr langs kysten ved Fredensborg Badehotel. Paddel hen til den skønne perle af en sandstrand mod vest, eller paddel ned langs kysten mod øst, og betragt Strandvejens imponerende huse fra vandsiden - de er nogle af øens flotteste og dyreste. 

Terrasse og loungeområde
I forlængelse af restauranten finder du den overdækkede terrasse. Parasollerne med indbygget varme sørger for, at du kan sidde udenfor til langt ud på aftenen. Du kan også sætte dig i de udendørs loungeområde og nyde udsigten over havet.

Baderegler

  • Anvendelse af spaområde, må kun finde sted efter omhyggelig indsæbning af hele kroppen og efterfølgende brusebad. Anvendte sololier og lignende, skal på samme måde afvaskes før badning i spaområdet.
  • Toilet skal benyttes INDEN afvaskning.
  • Efter hvert toiletbesøg, skal der foretages afvaskning på ny.
  • Anvendt badebeklædning skal være ren.
  • Udendørs fodtøj, må kun bruges på de dertil beregnede områder.
  • Personer, med fodvorter eller fodsvamp, må kun benytte spaområdet såfremt de er under behandling for den pågældende sygdom.
  • Personer med smitsom gulsot (hepatitis), skal være erklæret raske af den behandlende læge, før badning kan tillades.
  • Personer, der lider af andre smitsomme sygdomme (omgangssyge, forkølelse, ondt i halsen, ørebetændelse og betændelse i huden) må ikke anvende spaområde.
  • Spaområde må ikke bruges af personer, som ikke kan holde på urin eller afføring.
  • Hotellets generelle ordensregler skal følges.

Har du spørgsmål? Vi er klar med svar i receptionen.