Haven - Badebroen - Spabadene

I første række til havet
Haven er det eneste, der skiller Fredensborg Badehotel og havet fra hinanden. Følg trapperne ned til den private badebro - og tag en badetur i Østersøens klare vand. Du kan også gå gennem skovstien til sandstranden, der er en af Bornholms hemmelige perler. For stranden ligger gemt, og besøges derfor kun af hotellets gæster og de lokale bornholmere. Tilbage på hotellet kan du nyde en drink i et af hotellets udendørs spabade. Slap af i en af havens mange solstole eller tag et spil skak på det store udendørs skakspil.

Paddleboards
På dage med roligt vejr kan du gratis låne et Paddleboard i receptionen og tage på eventyr langs kysten ved Fredensborg Badehotel. Paddel hen til den skønne perle af en sandstrand mod vest, eller paddel ned langs kysten mod øst, og betragt Strandvejens imponerende huse fra vandsiden - de er nogle af øens flotteste og dyreste. 

Terrasse og loungeområde
I forlængelse af restauranten finder du den overdækkede terrasse. Parasollerne med indbygget varme sørger for, at du kan sidde udenfor til langt ud på aftenen. Du kan også sætte dig i de udendørs loungeområde og nyde udsigten over havet.

Bestil din ferie nu
Bestil din ferie på Fredensborg Badehotel ved at indtaste din ønskede periode i bestillingsboksen øverst på siden. Du er også altid velkommen til ringe eller maile til os:
* Reception og booking: 56 90 44 44
* Mail: book@bornholmhotels.dk 
* Hvis du ønsker overnatningstilbud inklusive færge eller fly, hjælper vores samarbejdsparter Team Bornholm dig gerne med gode tilbud:
   * Mail: info@teambornholm.dk
   * Telefon: 56 95 85 66