Spa & Wellness

Opdatering: Spaområdet er lukket i perioden frem til 12. april 2021 grundet de nye Corona-restriktioner.

Den Bornholmske Diamantspa - Stop tiden og nyd livet
I det 1.000 kvadratmeter indendørs og udendørs spa er den dramatiske, bornholmske natur overført til wellness i et moderne spabad. Bade, saunaer og bassiner er opkaldt efter øens seværdigheder og bygget af flere slags bornholmsk granit og sandsten.

Her er ingen ure, ingen hastende mails og ingen bimlende telefoner. Den Bornholmske Diamantspa på Griffen Spahotel er en helt anden verden. En verden af afslapning, velvære og ro. Vælg mellem flere forskellige saunaer, iskolde bade og varme bade. Alt er designet for at give din krop afslapning og forbedre dit kredsløb. Læs mere om spaen i afsnittet nedenfor.

Bemærk: Du skal være mindst 16 år for at kunne få adgang til Den Bornholmske Diamantspa.

Særlige tiltag
Grundet Corona er spaen i øjeblikket lukket for udefrakommende gæster. Desuden er antallet af gæster i spaområdet nedsat, ligesom du maksimalt kan være i spaen to timer ad gangen. Tidsbestilling er nødvendigt. Restriktionerne er indført efter anvisninger fra sundhedsstyrelsen til gavn for din egen sikkerhed. Når du tjekker ind på Griffen Spahotel, får du nærmere information.

Wellness behandlinger
Du har mulighed for at tilkøbe behandlinger i hotellets wellnessafdeling hos Alea Wellness. Besøg Alea Wellness for at læse mere om behandlingerne og bestille tid.

Gavekort
Forkæl dine venner og bekendte med et gavekort til Den Bornholmske Diamantspa. Send os en mail på booking@bornholmhotels.dk eller ring på telefon 56 90 44 44

Spa'en

Dampbadet "Den våde ovn"

Dampbadet "Den våde ovn"

Saunaen "Den tørre ovn"

Saunaen "Den tørre ovn"

Stå under kaskader af vand

Stå under kaskader af vand

Slap af i den store varmtvandspool

Slap af i den store varmtvandspool

Mærk det kolde gys

Mærk det kolde gys

Prøv det udendørs Krystalsø boblebad

Prøv det udendørs Krystalsø boblebad

Den våde ovn
Den våde ovn er en klippehule på Nordbornholm, men i Den Bornholmske Diamantspa er den våde ovn genskabt som en fantastisk sauna, hvor dampen slippes løs gennem små klippetoppe. Mens dampen stiger op, skifter lyset i saunaen langsomt. Først rammer solopgangens gyldne stråler dig. Derefter stiger lysniveauet, indtil at det tones ned ved solnedgang. Lysterapien kombineret med den varme damp giver dig en unik afstressende virkning. Desuden virker damp befriende indefra og lindrer muskelspændinger.

Den tørre ovn
I modsætning til den Den våde ovn, som giver en fugtig varme, skal du opleve den tørre varme i "Den tørre ovn". Den finske træsauna bliver mellem 70 - 80 grader varm. Tør og kraftig varme kombineret med et iskoldt styrtebad giver en skøn oplevelse og sætter gang i kredsløbet.

Randzonen
På midten af Bornholm ligger den fennoskandiske randzone. Engang for millioner af år siden tørnede den ispolerede og hårde granit sammen med den blødere sandsten. Aldersforskellen mellem de to stenarter er 1,2 milliarder år. I klippesaunaen på Den Bornholmske Diamantspa er denne randzone genskabt. En flisestreg i saunaens gulv gør det muligt at stå med en fod i hver tidsalder. En tidsforskel på 1,2 milliarder år giver saunaoplevelsen en ny og ekstra dimension. Randzonen er en kombination af den traditionelle finske sauna og dampbad, men ved lavere temperatur. Saunaen bliver cirka 60 grader varm. 

Kyllingehønen
En speciel og anderledes sauna, som ikke varmer luften op, men derimod omgivelserne. Den infrarøde kabinesauna virker styrkende på kredsløbet da den øger blodgennemstrømningen. 

Kaskader af vand & varmtvandspool
Stil dig foran vandfaldet, træk i rebet og lad kaskader af vand plaske ned over ryg og nakke. Spændinger i nakke og skuldre blødes op, når strømme af lunt vand fosser ned over hals og hoved. I midten af bassinet presser den underjordiske geyser blidt vandet mod dine fødder. Fortsæt videre til de bølgeformede liggebænke i spabadet og nyd stjernehimlen i loftet.

Is & varm damp
Saunavarme udvider blodkar. Derfor opnås størst effekt ved efterfølgende afsvaling i koldt vandt fra vippespanden, et koldt brusebad eller et dyp i koldtvandsbrønden. Mennesket er skabt til at kunne klare betydelige udsving fra hård frost til tropisk hede. I den Bornholmske Diamantspa kan din krop opleve begge dele. I Kneipp-bassinerne veksler vandet mellem 0 grader og tropisk varme. Du kan også massere kroppen med is fra Isfontænen, som drypper frisk is ned i den millioner af år gamle granitskål. Når kroppen skiftevis får varm damp og iskoldt vand, øges immunforsvaret.

Krystalsø boblebad
Nyd et glas champagne i det store, udendørs Krystalsø boblebad med havudsigt, mens solen langsomt går ned i horisonten bag dig. Boblerne fra dysserne i spabadet masserer din krop og får dig til at slappe helt af.

Slap af & tank op
Komfortable møbler indbyder til afslapning både indendørs og udendørs. Turen gennem varmt og koldt vand, damp, is og afspænding har givet krop og sjæl indtryk, der lige skal sætte sig. I spaens selvbetjente bar kan du frit hente frisk frugt, kaffe, the, juice, saft og isvand. Det er muligt at tilkøbe andre drikkevarer samt lune panini.  

Fuldend din spaoplevelse med en behandling
Alea Wellness tager din spaoplevelse til nye højder og forkæler din krop med massage, ansigtsbehandlinger, verdens ritualer og meget mere. Prøv fx en tyrkisk hamam på verdens eneste rokkelige granitmassagebænk, der er en genskabelse af rokkestenen fra Paradisbakkerne. Læs om behandlingerne og bestil tid her.

Fuldend din spaoplevelse med en behandling

Fuldend din spaoplevelse med en behandling

Slå dig ned i en af spaens mange liggestole

Slå dig ned i en af spaens mange liggestole

Nyd et afslappende fodbad

Nyd et afslappende fodbad

Åbningstider

Overnattende gæster
12/4 - 24/10
Mandag - Fredag 07:00 - 10:00 & 
  15:00 - 21:00
Lørdag - Søndag 07:00 - 11:00 & 
  11:30 - 20:00
25/10 - 15/12
Torsdag - Søndag 07:00 - 11:00 &
  11:30 - 20:00
16/12 - 3/1
Mandag - Fredag 07:00 - 10:00 &
  15:00 - 21:00
Lørdag - Søndag 07:00 - 11:00 &
  11:30 - 20:00
Gæster med spaentré*
12/4 - 24/10
Mandag - Torsdag 15:00 - 21:00
Søndag 11:30 - 20:00
25/10 - 15/12
Torsdag - Søndag 11:30 - 20:00
16/12 - 1/3
Mandag - Torsdag 15:00 - 21:00
Søndag 11:30 - 20:00


Særlige tiltag

*Grundet Corona er spaen i øjeblikket lukket for udefrakommende gæster. Desuden er antallet af gæster i spaområdet nedsat, ligesom du maksimalt kan være i spaen to timer ad gangen. Tidsbestilling er nødvendigt. Restriktionerne er indført efter anvisninger fra sundhedsstyrelsen til gavn for din egen sikkerhed. Når du tjekker ind på Griffen Spahotel, får du nærmere information

OBS: Grundet de nye Corona-restriktioner er spa-området lukket frem til den 12. april 2021.

Priser

Pris for entre til Den Bornholmske Diamantspa:

  • Overnattende gæster på Griffen Spahotel, har gratis adgang.
  • Ikke overnatter gæster på Griffen Spahotel, kan købe entre for DKK 250,- pr. person.*

Gæster på Fredensborg Badehotel og Hotel GSH:

Som overnattende gæst på Fredensborg Badehotel eller Hotel GSH får du 50 % rabat på entreen til Den Bornholmske Diamantspa.*

Månedskort eller klippekort til Den Bornholmske Diamantspa:

  • Månedskort kr. 995,-. Kortet er personligt og giver dig adgang til vores dejlige spa, så ofte du ønsker det indenfor en måned. Hvis du ønsker at besøge spaen en lørdag, søndag eller på helligdage, vil der være et tillæg på kr. 50,- pr. adgang.
  • Klippekort kr. 995,-. Klippekortet giver dig 5 besøg i spaen. Du kan komme alle ugens dage uden tillæg.

Spapakke:

  • Bor du på hotellet ligger der badekåbe og slippers på dit værelse ved ankomst. Du finder håndklæder i spaområdet.
  • Hvis du ikke bor på hotellet, men køber adgang til Den Bornholmske Diamantspa, får du udleveret en spapakke i receptionen. Spapakken indeholder håndklæde, badekåbe og slippers.
  • Der er altid isvand, kaffe, the, juice, saft og frisk frugt ad libitum inklusive i prisen. Det er muligt at tilkøbe andre drikkevare samt lune panini i spaområdet. 

Husk at medbringe eget badetøj.

Bemærk: Du skal være mindst 16 år for at kunne få adgang til Den Bornholmske Diamantspa.

Loading...