Spa & Wellness

I den 1.000 kvadratmeter indendørs og udendørs spa, er wellness og afslapning bragt til et nyt niveau. Bade, saunaer, og bassiner tilbyder en verden af afslapning og velvære, designet til at give din krop den ultimative afslapning og forbedre dit velvære. Her findes ingen ure, ingen hastende mails og ingen bimlende telefoner. Spaen på Griffen Spahotel tilbyder en helt anden verden. En verden af afslapning, velvære og ro. Vælg mellem en række af saunaer, jacuzzi, kolde bade og varme bade, alle skabt til at fremme din afslapning og velvære. Oplev de mange muligheder ved at trykke på den brune knap "Oplevelser i Spaen" nedenfor.

Planlæg dit besøg i spaen 

For at sikre dig den mest berigende og afslappende oplevelse i spaen, skal du booke en spatid. Ved at reservere tid til spaen, garanterer vi ikke blot din plads på det ønskede tidspunkt, men også at din oplevelse bliver så behagelig som mulig. I spaen på Griffen Spahotel stræber vi efter at tilbyde dig et miljø, hvor du har plads og ro til at udforske og nyde alle faciliteterne uden overfyldte områder. Dette er din tid til velvære!

Sådan bestiller du spatid

Som overnattende gæst på hotellet kan du nemt booke dine spatider ved at henvende dig i receptionen, hvor vi står klar til at assistere dig. Der er ingen begrænsning på antallet af gange, du kan nyde spaen under dit ophold. Hvis du ikke overnatter på hotellet, men ønsker at opleve spaen, kan du booke en tid ved at kontakte os på på 56 90 44 44 eller book@bornholmhotels.dk. Din spatid er gyldig i 3 timer fra ankomst, så du har rigeligt med tid til at slappe af og nyde alle faciliteterne. 

Wellnessbehandlinger

Med et bredt udvalg af wellnessbehandlinger, fra kropsmassage og ansigtsmassage til ansigtsbehandlinger, voksbehandlinger samt farvning af bryn og vipper, stræber vi i Griffens wellnessafdeling efter at imødekomme alle dine behov for skønhed og afslapning. Vores team af erfarne behandlere sikrer, at hver behandling bliver en skøn og afslappende oplevelse. 

Aldersgrænse
Du skal være mindst 16 år for at kunne få adgang til spaen.

Gavekort
Forkæl dine venner og bekendte med et gavekort til spaen på Griffen Spahotel. Send os en mail på book@bornholmhotels.dk eller ring på telefon 56 90 44 44

Baderegler

 • Anvendelse af spaområde, må kun finde sted efter omhyggelig indsæbning af hele kroppen og efterfølgende brusebad. Anvendte sololier og lignende, skal på samme måde afvaskes før badning i spaområdet.
 • Toilet skal benyttes INDEN afvaskning.
 • Efter hvert toiletbesøg, skal der foretages afvaskning på ny.
 • Anvendt badebeklædning skal være ren.
 • Udendørs fodtøj, må kun bruges på de dertil beregnede områder.
 • Personer, med fodvorter eller fodsvamp, må kun benytte spaområdet såfremt de er under behandling for den pågældende sygdom.
 • Personer med smitsom gulsot (hepatitis), skal være erklæret raske af den behandlende læge, før badning kan tillades.
 • Personer, der lider af andre smitsomme sygdomme (omgangssyge, forkølelse, ondt i halsen, ørebetændelse og betændelse i huden) må ikke anvende spaområde.
 • Spaområde må ikke bruges af personer, som ikke kan holde på urin eller afføring.
 • Hotellets generelle ordensregler skal følges.

Har du spørgsmål? Vi er klar med svar i receptionen. 

Priser

Pris for entré til spaen på Griffen Spahotel

 • Overnattende gæster på Griffen Spahotel har gratis adgang til spaen.  
 • Ikke-overnattende gæster, kan købe entré til spaen for 350,- pr. person.

Spapakke

 • Når du overnatter på Griffen Spahotel, er der badekåbe og slippers på dit værelse ved ankomst. Du finder håndklæder i spaområdet. Når du besøger spaen som ikke-overnattende gæst, får du udleveret en spapakke i receptionen. 
 • Der er altid isvand, kaffe, the, juice, saft og frisk frugt ad libitum til din rådighed i spaen. 
 • Husk at medbringe eget badetøj.

Husk at bestille en spatid
Som overnattende gæst på hotellet kan du nemt booke dine spatider ved at henvende dig i receptionen, hvor vi står klar til at assistere dig. Der er ingen begrænsning på antallet af gange, du kan nyde spaen under dit ophold. Hvis du ikke overnatter på hotellet, men ønsker at opleve spaen, kan du booke en tid ved at kontakte os på på 56 90 44 44 eller book@bornholmhotels.dk. Din spatid er gyldig i 3 timer fra ankomst, så du har rigeligt med tid til at slappe af og nyde alle faciliteterne. 

Aldersgrænse
Du skal være mindst 16 år for at kunne få adgang til spaen på Griffen Spahotel.

Loading...