Spa & Wellness

Den Bornholmske Diamantspa - Stop tiden og nyd livet
I det 1.000 kvadratmeter indendørs og udendørs spa er den dramatiske, bornholmske natur overført til wellness i et moderne spabad. Bade, saunaer og bassiner er designet og opkaldt efter øens seværdigheder - og det meste af saunaen er bygget i bornholmsk granit.

Her er ingen ure, ingen hastende mails og ingen bimlende telefoner. Den Bornholmske Diamantspa på Griffen Spahotel er en helt anden verden. En verden af afslapning, velvære og ro. Vælg mellem flere forskellige saunaer, jacuzzi, iskolde bade og varme bade. Alt er designet for at give din krop afslapning og forbedre dit kredsløb. Læs mere om de mange oplevelser ved at trykke på den brune knap "Oplevelser i Spaen" nedenfor.

Aldersgrænse
Du skal være mindst 16 år for at kunne få adgang til Den Bornholmske Diamantspa.

Særlige tiltag
Spaen er på nuværende tidspunkt åben for overnattende gæster mandag til søndag, og for ikke-overnattende gæster søndag til torsdag. For at sikre dig en tryg og rar oplevelse i Den Bornholmske Diamantspa, skal du booke tid når du ønsker at besøge spaen. Du bestiller tid ved at kontakte receptionen på Griffen Spahotel på 56 90 44 44 eller booking@bornholmhotels.dk

Wellness behandlinger
Du har mulighed for at tilkøbe behandlinger i hotellets wellnessafdeling hos Alea Wellness. Besøg Alea Wellness for at læse mere om behandlingerne og bestille tid.

Gavekort
Forkæl dine venner og bekendte med et gavekort til Den Bornholmske Diamantspa. Send os en mail på booking@bornholmhotels.dk eller ring på telefon 56 90 44 44

Oplevelser i Spaen

Dampbadet "Den våde ovn"

Dampbadet "Den våde ovn"

Saunaen "Den tørre ovn"

Saunaen "Den tørre ovn"

Stå under kaskader af vand

Stå under kaskader af vand

Slap af i den store varmtvandspool

Slap af i den store varmtvandspool

Mærk det kolde gys

Mærk det kolde gys

Prøv det udendørs Krystalsø boblebad

Prøv det udendørs Krystalsø boblebad

Har du lyst til et glas champagne?

Har du lyst til et glas champagne?

Den våde ovn
Den våde ovn er en klippehule på Nordbornholm, men i Den Bornholmske Diamantspa er den våde ovn genskabt som en fantastisk sauna, hvor dampen slippes løs gennem små klippetoppe. Mens dampen stiger op, skifter lyset i saunaen langsomt. Først rammer solopgangens gyldne stråler dig. Derefter stiger lysniveauet, indtil at det tones ned ved solnedgang. Lysterapien kombineret med den varme damp giver dig en unik afstressende virkning. Desuden virker damp mentalt "befriende" og lindrer eventuelle muskelspændinger.

Den tørre ovn
I modsætning til den Den våde ovn, som giver en fugtig varme, skal du opleve den tørre varme i "Den tørre ovn". Den finske træsauna bliver mellem 70 og 80 grader varm. Tør og kraftig varme kombineret med et iskoldt styrtebad giver en skøn oplevelse og sætter gang i kredsløbet.

Randzonen
På midten af Bornholm ligger den fennoskandiske randzone. Engang for millioner af år siden tørnede den ispolerede og hårde granit sammen med den blødere sandsten. Aldersforskellen mellem de to stenarter er 1,2 milliarder år. I klippesaunaen på Den Bornholmske Diamantspa er denne randzone genskabt. En flisestreg i saunaens gulv gør det muligt at stå med en fod i hver tidsalder. En tidsforskel på 1,2 milliarder år giver saunaoplevelsen en ny og ekstra dimension. Randzonen er en kombination af den traditionelle finske sauna og dampbad, men ved lavere temperatur. Saunaen bliver cirka 60 grader varm. 

Kyllingehønen
Kyllingehønen er en kæmpe sten, som ligger ovenpå andre mindre sten lidt syd for Åkirkeby på Midtbornholm. Stenformationen ligner en høne, der ligger på æg. Kæmpestenen skulle have været kastet af en svensk trold for at ramme en bornholmsk kirke, men enten så ramte trolden dårligt, eller også skyldes beliggenheden, at istidens store ismasser bragte stenen hertil fra Nordsverige. I Den Bornholmske Diamantspa er kyllingehønen en speciel og anderledes sauna, som ikke opvarmer luften, men derimod omgivelserne - og i dette tilfælde er det ikke kyllinger, men dig der mærker den nænsomme og beroligende varme, som den infrarøde kabinesauna skaber. Saunaoplevelsen virker også styrkende på kredsløbet, da den øger blodgennemstrømningen. 

Kaskader af vand & varmtvandspool
Stil dig foran vandfaldet, træk i rebet og lad kaskader af vand plaske ned over ryg og nakke. Spændinger i nakke og skuldre blødes op, når strømme af lunt vand fosser ned over hals og hoved. I midten af bassinet presser den underjordiske geyser blidt vandet mod dine fødder. Fortsæt videre til de bølgeformede liggebænke i spabadet, og slap af, mens du nyder stjernehimlen i loftet.

Is & varm damp
Mennesket er skabt til at kunne klare betydelige udsving fra hård frost til tropisk hede. I den Bornholmske Diamantspa kan din krop opleve begge dele. I Kneipp-bassinerne veksler vandet mellem 0 grader og tropisk varme. Du kan også massere kroppen med is fra isfontænen, som drypper frisk is ned i den millioner af år gamle granitskål. Når kroppen skiftevis får varm damp og iskoldt vand, øges dit immunforsvar. Efter en varmetur i saunaerne bliver dine blodkar udvidet. Derfor opnås størst effekt ved efterfølgende afsvaling i koldt vand fra vippespanden, et koldt brusebad eller et dyp i koldtvandsbrønden. 

Krystalsø boblebad
Nyd et glas champagne i det store, udendørs Krystalsø boblebad med havudsigt, mens solen langsomt går ned i horisonten bag dig. Boblerne fra dysserne i spabadet masserer din krop og får dig til at slappe helt af.

Slap af & tank op
Komfortable møbler indbyder til afslapning både indendørs og udendørs i Den Bornholmske Diamantspa. Turen gennem varmt og koldt vand, damp, is og afspænding giver din krop og sjæl skønne indtryk. I spaens selvbetjente bar kan du gratis hente frisk frugt, kaffe, the, juice, saft og isvand. Det er muligt at tilkøbe andre drikkevarer samt lune panini - du skal blot kontakte din spaværtinde/spavært.  

Fuldend din spaoplevelse med en behandling
Alea Wellness tager din spaoplevelse til nye højder og forkæler din krop med massage, ansigtsbehandlinger, verdens ritualer og meget mere. Prøv fx en tyrkisk hamam på verdens eneste rokkelige granitmassagebænk, der er en genskabelse af rokkestenen fra Paradisbakkerne. Læs om behandlingerne og bestil tid her.

Fuldend din spaoplevelse med en behandling

Fuldend din spaoplevelse med en behandling

Slå dig ned i en af spaens mange liggestole

Slå dig ned i en af spaens mange liggestole

Nyd et afslappende fodbad

Nyd et afslappende fodbad

Åbningstider

Overnattende gæster*
Mandag - Fredag 07:00 - 10:00 &
  15:00 - 21:00
Lørdag - Søndag 07:00 - 11:00 &
  11:30 - 20:00
Ikke-overnattende gæster*
Mandag - Torsdag 15:00 - 18:00 &
  18:00 - 21:00
Søndag 11:30 - 14:30 &
  14:30 - 17:30 &
  17:30 - 20:00


* For at sikre dig en tryg og rar oplevelse i Den Bornholmske Diamantspa, skal du booke tid når du ønsker at besøge spaen. Som ikke-overnattende gæst, gælder din entré i 3 timer. Du bestiller tid ved at kontakte receptionen på Griffen Spahotel på 56 90 44 44 eller booking@bornholmhotels.dk

Hos Alea Wellness kan du tilkøbe et væld af wellness- og skønhedsbehandlinger. Du bestiller tid hos Alea Wellness herAlea Wellness ligger i tilknytning til Den Bornholmske Diamantspa, og du kan gå direkte fra Den Bornholmske Diamantspa til Alea Wellness.

Priser

For at sikre dig en tryg og rar oplevelse i Den Bornholmske Diamantspa, skal du booke tid når du ønsker at besøge spaen. Det gælder uanset om du besøger spaen som overnattende gæst eller ikke-overnattende gæst. Du bestiller tid ved at kontakte receptionen på Griffen Spahotel på 56 90 44 44 eller booking@bornholmhotels.dk

Pris for entré til Den Bornholmske Diamantspa

  • Overnattende gæster på Griffen Spahotel har gratis adgang til Den Bornholmske Diamantspa.
  • På nuværende tidspunkt kan ikke-overnattende gæster besøge Den Bornholmske Diamantspa fra søndag til torsdag. Se mere under 'åbningstider'. Entré til spaen koster 250,- pr. person. Entrébilletten gælder i 3 timer. 

Pris for klippekort til Den Bornholmske Diamantspa

Du kan købe et 5-turs klippekort til Den Bornholmske Diamantspa. Klippekortet kan bruges fra søndag til torsdag i samme tidsrum som ikke-overnattende gæster har adgang til spaen. Se mere under 'åbningstider'. Klippekortet er ikke personligt og kan dermed sagtens bruges af flere personer. 

  • 5-turs klippekort til Den Bornholmske Diamantspa koster 995,- pr. stk. Et klip gælder i 3 timer. 

Pris for månedskort til Den Bornholmske Diamantspa

Du kan købe månedskort til Den Bornholmske Diamantspa. Månedskortet kan bruges fra mandag til torsdag i samme tidsrum som ikke-overnattende gæster har adgang til spaen. Se mere under 'åbningstider'.

  • Månedskort til Den Bornholmske Diamantspa koster 995,- pr. person. Du har adgang til spaen i 3 timer pr. besøg. 

Spapakke

  • Når du overnatter på Griffen Spahotel, er der badekåbe og slippers på dit værelse ved ankomst. Du finder håndklæder i spaområdet. Når du besøger spaen som ikke-overnattende gæst, får du udleveret en spapakke i receptionen. 
  • Der er altid isvand, kaffe, the, juice, saft og frisk frugt ad libitum til din rådighed i Den Bornholmske Diamantspa. Du har mulighed for at tilkøbe andre drikkevarer samt lune panini i spaområdet. Kontakt blot din spaværtinde/spavært.
  • Husk at medbringe eget badetøj.

Aldersgrænse
Du skal være mindst 16 år for at kunne få adgang til Den Bornholmske Diamantspa.

Loading...