Hoteller

Fredensborg Badehotel

Det blå hav glimter foran din balkon. Beliggenheden på Strandvejen i Rønne er en af Bornholms bedste. Glæd dig til flotte værelser og suiter med en lækker indretning og en imponerende havudsigt. I restauranten bliver du forkælet med skaldyr og fransk-inspirerede lækkerier. Spring i vandet fra hotellets private badebro eller slap af i de udendørs spabade. Gå gennem skovstierne til den skønne sandstrand. Hotellets aldersgrænse på 16 år sikrer dig en afslappet badehotelsferie. Fredensborg Badehotel har åbent 12/5 - 17/9 2022.

Læs mere
Fredensborg Badehotel

Green Solution House

Hotel Green Solution House ligger skønt mellem by, skov og strand på Strandvejen i Rønne. Glæd dig til en hyggelig atmosfære og flotte værelser. Hotel GSH er kåret som årets byggeri i Danmark, og hotellet har vundet EU's miljøpris for sit bæredygtige byggeri samt miljørigtige drift. Senest kan hotellet tilføje titlen som "1 af 10 bedste miljøvenlige steder at bo i Europa" til listen (2021). Forkæl dig selv med lækkerier i hotellets italienske restaurant. Tag en aftentur langs stranden. Stik tæerne i det varme sand. Mærk feriesmilet på dine læber. 

Læs mere
Hotel GSH

Griffen Spahotel

Beliggende mellem havet, havnen og Rønne centrum finder du Griffen Spahotel. Her får du fornyet energi i det flotte spa- og wellnessområde. Glæd dig til lækre værelser, som er designet af Pernille Bülow. Vælg mellem værelser med kig til den gamle bydel i Rønne eller værelser med en vidunderlig havudsigt. Nyd den lækre mad og solnedgangen fra hotelles restaurant. Udsigten er kåret som en af Bornholms 10 flotteste udsigter. 

Læs mere
Griffen Spahotel