Værelser

Dobbeltværelse - Havudsigt

Værelserne til vandsiden har en flot havudsigt ud over den forbigående kystvej. Alle værelser har egen balkon med terrassemøbler. Der er skrivebord, garderobeskab, badeværelse med dusch/wc, elkedel, køleskab samt tv på værelset. Værelserne er beliggende i stueplan, 1. sal eller 2. sal. Der er adgang til elevator. Værelset kan også bookes til 1 person til en nedsat pris.

Book værelse

Dobbeltværelse - Byudsigt

Griffen Spahotel har også værelser til landsiden, hvor du har kig mod den gamle bydel i Rønne. Alle værelser har fransk altan. Værelserne har skrivebord, dusch/wc, garderobeskab, køleskab, elkedel samt tv. Værelserne er beliggende i stueplan, 1. sal eller 2. sal. Der er adgang til elevator. Værelset kan også bookes til 1 person til en nedsat pris.

Book værelse

Suite - Havudsigt

Flot suite beliggende på øverste etage, hvor havudsigten er fantastisk. Alle suiter har to balkoner med terrassemøbler. Suiterne er indrettet med et lækkert soveværelse, badeværelse med dusch/wc, stor stue med sofaarrangement og spisebord samt walk-in garderobe, tv, køleskab og elkedel. Der kan bookes en opredning i suiten mod en tillægspris.

Book værelse

Bestil din ferie nu
Bestil din ferie på Griffen Spahotel nu, så kan du allerede i dag begynde at glæde dig til skønne feriedage på Bornholm. Indtast din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os på 56 90 44 44. Du kan selvfølgelig også maile book@bornholmhotels.dk