Spa & Café

Tilbring en eftermiddag med ren velvære og selvforkælelse. Invitér en person, du holder af, til skønne spa- og smagsoplevelser.

Oplev den rolige atmosfære i spaen med skønne saunaer og spabade. Griffen Spahotel huser også G's Café, som er en frokostrestaurant i afslappende omgivelser. Det er ikke kun maden, der er i topklasse, men også udsigten, som er blevet kåret som en af Bornholms 10 bedste udsigter. I din Spa-&-Café-pakke er en valgfri frokostret inkluderet.

Alt dette er inkluderet i tilbudsprisen
✓ Entré til spaområdet i 3 timer
✓ Badekåbe og slippers
✓ Frisk frugt, kaffe/te, juice og saft ad libitum 
✓ Valgfri frokostret i G's Café

Totalpris for 2 personer: 790,-

Tilbuddet kan bruges i perioden 1. marts til og med 31 december 2024. 

Book din spaeftermiddag nu

Du skal huske at bestille bord i caféen samt tid i spaen. Bestil din spaeftermiddag med det samme, og se frem til en dag fyldt med gode oplevelser:

Telefon - 56 90 44 44
Mail - book@bornholmhotels.dk

Spa & Café som gavekort? 

Spa & Café er den perfekte gaveidé uanset om det er som julegave, til kæresten, til veninden eller noget helt fjerde. Bestil Spa & Café som gavekort ved at sende en mail til book@bornholmhotels.dk

Praktisk info

Badekåbe, badetøfler og håndklæder
Badekåbe, badetøfler og håndklæder udleveres i receptionen ved din ankomst. Du finder flere håndklæder i spaområdet. Husk selv at medbringe badetøj.

Parkering
Du kan parkere gratis på hotellets private parkeringsplads. Hvis du har el-bil, er der særlige parkeringspladser med ladestandere til el-biler.

Shampoo, Sæbe og Balsam
Der er selvfølgelig lækker shampoo, sæbe og balsam til rådighed i spaområdet.

Åbningstider - Frokost

G's Café har åbent alle ugens dage fra 12:00 - 17:00.

Husk at bestille en spatid
Som overnattende gæst på hotellet kan du nemt booke dine spatider ved at henvende dig i receptionen, hvor vi står klar til at assistere dig. Der er ingen begrænsning på antallet af gange, du kan nyde spaen under dit ophold. Hvis du ikke overnatter på hotellet, men ønsker at opleve spaen, kan du booke en tid ved at kontakte os på på 56 90 44 44 eller book@bornholmhotels.dkDin spatid er gyldig i 3 timer fra ankomst, så du har rigeligt med tid til at slappe af og nyde alle faciliteterne. 

Tilkøb
Der er altid isvand, kaffe, the, juice, saft og frisk frugt ad libitum til din rådighed i spaen. Du har mulighed for at tilkøbe andre drikkevarer i spaområdet. Kontakt blot din spaværtinde/spavært.