Spa & Café

Tilbring en eftermiddag med ren velvære og selvforkælelse. Invitér en person, du holder af, til skønne spa- og smagsoplevelser.

Oplev den rolige atmosfære i spaen med skønne saunaer og spabade. Griffen Spahotel huser også G's Café, som er en frokostrestaurant i afslappende omgivelser. Det er ikke kun maden, der er i topklasse, men også udsigten, som er blevet kåret som en af Bornholms 10 bedste udsigter. I din Spa-&-Café-pakke er en valgfri frokostret inkluderet.

Alt dette er inkluderet i tilbudsprisen
✓ Entré til spaområdet i 3 timer
✓ Badekåbe og slippers
✓ Frisk frugt, kaffe/te, juice og saft ad libitum 
✓ Valgfri frokostret i G's Café

Totalpris for 2 personer: 790,-

Tilbuddet kan bruges i perioden 1. marts til og med 31 december 2024. 

Book din spaeftermiddag nu

Du skal huske at bestille bord i caféen samt tid i spaen. Bestil din spaeftermiddag med det samme, og se frem til en dag fyldt med gode oplevelser:

Telefon - 56 90 44 44
Mail - book@bornholmhotels.dk

Spa & Café som gavekort? 

Spa & Café er den perfekte gaveidé uanset om det er som julegave, til kæresten, til veninden eller noget helt fjerde. Bestil Spa & Café som gavekort ved at sende en mail til book@bornholmhotels.dk

Slap af i spaområdet

Slap af i spaområdet

Glæd dig til en lækker frokostret

Glæd dig til en lækker frokostret

Prøv dampbadet

Prøv dampbadet

Fuldend oplevelsen med en spabehandling

Fuldend oplevelsen med en spabehandling

Nyd et par timer i selskab med en du holder af

Nyd et par timer i selskab med en du holder af

Hvad med et dejligt fodbad?

Hvad med et dejligt fodbad?

Oplevelser i spaen

Dampbadet

Dampbadet

Den finske træsauna

Den finske træsauna

Stå under kaskader af vand

Stå under kaskader af vand

Slap af i den store varmtvandspool

Slap af i den store varmtvandspool

Mærk det kolde gys

Mærk det kolde gys

Prøv den udendørs jacuzzi

Prøv den udendørs jacuzzi

Nyd et afslappende fodbad

Nyd et afslappende fodbad

Fuldend din spaoplevelse med en behandling

Fuldend din spaoplevelse med en behandling

Dampbad
Et varmt dampbad fremmer blodcirkulationen, lindrer smerter og mindsker betændelsestilstande. Mens dampen stiger op, skifter lyset i saunaen langsomt, og efterligner en solopgang med gyldne stråler, før lysniveauet stiger og til sidst tones ned som ved en solnedgang. Lysterapien kombineret med den varme damp giver en unik afstressende virkning, mens dampen virker befriende indefra og lindrer muskelspændinger. 

Finsk træsauna
For en modsat oplevelse byder denne finske træsauna på tør og kraftig varme, der når mellem 70 og 80 grader. Kombinationen af den tørre varme efterfulgt af et koldt styrtebad giver en forfriskende oplevelse, der sætter gang i kredsløbet.

Biosauna
Biosaunaen er en blanding af en traditionel finsk sauna og dampbad, men ved en lavere temperatur for en behagelig varme. Saunaen opretholder en temperatur på cirka 60 grader, der tilbyder en unik form for afslapning og velvære.

Infarød sauna
Denne specielle sauna tilbyder en unik form for varme, hvor det ikke er luften, der opvarmes, men derimod omgivelserne. Den bruger infrarød teknologi til at skabe en nænsom og beroligende varme, der omslutter dig. Denne saunaoplevelse er ikke kun afslappende, men også gavnlig for kredsløbet, da den øger blodgennemstrømningen. Denne infrarøde kabinesauna tilbyder en anderledes og forfriskende måde at opleve velvære på.

Kaskader af vand & varmtvandspool
Stil dig foran vandfaldet, træk i rebet og lad kaskader af vand plaske ned over ryg og nakke. Spændinger i nakke og skuldre blødes op, når strømme af lunt vand fosser ned over hals og hoved. I midten af bassinet presser den underjordiske geyser blidt vandet mod dine fødder. Fortsæt videre til de bølgeformede liggebænke i spabadet, og slap af, mens du nyder stjernehimlen i loftet.

Is og varm damp
Mennesket er skabt til at kunne klare betydelige udsving fra hård frost til tropisk hede. I spaen kan din krop opleve begge dele. I Kneipp-bassinerne veksler vandet mellem 0 grader og tropisk varme. Du kan også massere kroppen med is fra isfontænen. Når kroppen skiftevis får varm damp og koldt vand, øges dit immunforsvar. Efter en varmetur i saunaerne bliver dine blodkar udvidet. Derfor opnås størst effekt ved efterfølgende afsvaling i koldt vand fra vippespanden, et koldt brusebad eller et dyp i koldtvandsbrønden. 

Udendørs jacuzzi
Nyd et glas champagne i det store, udendørs jacuzzi med havudsigt, mens solen langsomt går ned i horisonten bag dig. Boblerne fra dysserne i spabadet masserer din krop og får dig til at slappe helt af.

Slap af og tank op
Komfortable møbler indbyder til afslapning både indendørs og udendørs. Turen gennem varmt og koldt vand, damp, is og afspænding giver din krop og sjæl skønne indtryk. I spaens selvbetjente bar kan du gratis hente frisk frugt, kaffe, the, juice, saft og isvand. Hvis du bliver sulten under dit besøg, er det muligt at bestille frokost på G's Café, som er beliggende i loungeområdet ved receptionen. Du er også velkommen til at komme på G's Café i din badekåbe og tøfler.

Fuldend din spaoplevelse med en behandling
Du kan tilkøbe forskellige, afslappende behandlinger i hotellets wellnessafdeling. Find ud af mere her

Spapakke

  • Når du overnatter på Griffen Spahotel, er der badekåbe og slippers på dit værelse ved ankomst. Du finder håndklæder i spaområdet. Når du besøger spaen som ikke-overnattende gæst, får du udleveret en spapakke i receptionen. 
  • Der er altid isvand, kaffe, the, juice, saft og frisk frugt ad libitum til din rådighed i spaen.
  • Husk at medbringe eget badetøj.

Bestil spatid nu
Planlæg dit besøg i spaen på Griffen Spahotel nu, så kan du allerede i dag begynde at glæde dig til afslapning og velvære. Din spatid er gyldig i 3 timer fra det tidspunkt du ankommer. Som overnattende gæst, er der ikke nogen begrænsning på hvor mange spatider du kan booke, og du bestiller tid ved at henvende dig i receptionen. Bor du ikke på hotellet kan du bestille spatid på 56 90 44 44 eller book@bornholmhotels.dk.

Pakker: 568,479

Praktisk info

Badekåbe, badetøfler og håndklæder
Badekåbe, badetøfler og håndklæder udleveres i receptionen ved din ankomst. Du finder flere håndklæder i spaområdet. Husk selv at medbringe badetøj.

Parkering
Du kan parkere gratis på hotellets private parkeringsplads. Hvis du har el-bil, er der særlige parkeringspladser med ladestandere til el-biler.

Shampoo, Sæbe og Balsam
Der er selvfølgelig lækker shampoo, sæbe og balsam til rådighed i spaområdet.

Åbningstider - Frokost

G's Café har åbent alle ugens dage fra 12:00 - 17:00.

Husk at bestille en spatid
Som overnattende gæst på hotellet kan du nemt booke dine spatider ved at henvende dig i receptionen, hvor vi står klar til at assistere dig. Der er ingen begrænsning på antallet af gange, du kan nyde spaen under dit ophold. Hvis du ikke overnatter på hotellet, men ønsker at opleve spaen, kan du booke en tid ved at kontakte os på på 56 90 44 44 eller book@bornholmhotels.dkDin spatid er gyldig i 3 timer fra ankomst, så du har rigeligt med tid til at slappe af og nyde alle faciliteterne. 

Tilkøb
Der er altid isvand, kaffe, the, juice, saft og frisk frugt ad libitum til din rådighed i spaen. Du har mulighed for at tilkøbe andre drikkevarer i spaområdet. Kontakt blot din spaværtinde/spavært.