Spa & Gourmet

Spa & Gourmet
Inviter den du holder af til en skøn dag på Griffen Spahotel - langt væk fra hverdagens stress og jag.

Den står på ren velvære i Den Bornholmske Diamantspa som I har fri adgang til. Til aften får I serveret en lækker 2 retters middag i Restaurant G's Køkken, hvor i kan nyde den flotte havudsigt og solnedgang. 

Alt dette er inkluderet i tilbudsprisen
✓ Et glas velkomstbobler til hver
✓ Gratis adgang til spaområdet
✓ 2 retters middag efter kokkens valg

Totalpris for 2 personer: 1.350,-

Tilbuddet er gældende frem til den 30. april 2023

Bestil nu

Bestil tilbuddet ved at ringe til os på +45 56904444 eller maile på book@bornholmhotels.dk 

Glæd dig til den lækre 2 retters middag

Glæd dig til den lækre 2 retters middag

Nyd spaen med et glas bobler

Nyd spaen med et glas bobler

Fuldend oplevelsen med en spabehandling hos Alea Wellness

Fuldend oplevelsen med en spabehandling hos Alea Wellness

Nyd solnedgangen under middagen i restauranten

Nyd solnedgangen under middagen i restauranten

Prøv dambadet Den Våde Ovn

Prøv dambadet Den Våde Ovn

Praktisk info

Ankomst
I bestemmer selv ankomsttidspunkt. I kan se åbningstider for spaen nederst.

Badekåbe og badetøfler
På dit værelse er der badekåbe og badetøfler, således at du er klar til nemt at komme til spaområdet. Husk selv at medbringe badetøj.

Parkering
Du kan parkere gratis på hotellets private parkeringsplads. Hvis du har el-bil, er der særlige parkeringspladser med ladestandere til el-biler.

Shampoo, Sæbe og Balsam
Der er selvfølgelig lækker shampoo, sæbe og balsam til rådighed i omklædningsrummene. 

Spapakke

  • Når du besøger spaen som ikke-overnattende gæst, får du udleveret en spapakke i receptionen. 
  • Der er altid isvand, kaffe, the, juice, saft og frisk frugt ad libitum til din rådighed i Den Bornholmske Diamantspa. Du har mulighed for at tilkøbe andre drikkevarer samt lune panini i spaområdet. Kontakt blot din spaværtinde/spavært.
  • Husk at medbringe eget badetøj.

Spa - Åbningstider

Mandag - Fredag 15:00 - 21:00
Lørdag - Søndag 07:00 - 20:00 


Øvrige oplysninger

I dette ark kan du finde flere oplysninger om Griffen Spahotel: Godt at vide om Griffen Spahotel

Spa & Wellness

Dampbadet "Den våde ovn"

Dampbadet "Den våde ovn"

Saunaen "Den tørre ovn"

Saunaen "Den tørre ovn"

Stå under kaskader af vand

Stå under kaskader af vand

Slap af i den store varmtvandspool

Slap af i den store varmtvandspool

Mærk det kolde gys

Mærk det kolde gys

Prøv det udendørs Krystalsø boblebad

Prøv det udendørs Krystalsø boblebad

Den våde ovn
Den våde ovn er en klippehule på Nordbornholm, men i Den Bornholmske Diamantspa er den våde ovn genskabt som en fantastisk sauna, hvor dampen slippes løs gennem små klippetoppe. Mens dampen stiger op, skifter lyset i saunaen langsomt. Først rammer solopgangens gyldne stråler dig. Derefter stiger lysniveauet, indtil at det tones ned ved solnedgang. Lysterapien kombineret med den varme damp giver dig en unik afstressende virkning. Desuden virker damp befriende indefra og lindrer muskelspændinger.

Den tørre ovn
I modsætning til den Den våde ovn, som giver en fugtig varme, skal du opleve den tørre varme i "Den tørre ovn". Den finske træsauna bliver mellem 70 - 80 grader varm. Tør og kraftig varme kombineret med et iskoldt styrtebad giver en skøn oplevelse og sætter gang i kredsløbet.

Randzonen
På midten af Bornholm ligger den fennoskandiske randzone. Engang for millioner af år siden tørnede den ispolerede og hårde granit sammen med den blødere sandsten. Aldersforskellen mellem de to stenarter er 1,2 milliarder år. I klippesaunaen på Den Bornholmske Diamantspa er denne randzone genskabt. En flisestreg i saunaens gulv gør det muligt at stå med en fod i hver tidsalder. En tidsforskel på 1,2 milliarder år giver saunaoplevelsen en ny og ekstra dimension. Randzonen er en kombination af den traditionelle finske sauna og dampbad, men ved lavere temperatur. Saunaen bliver cirka 60 grader varm. 

Kyllingehønen
En speciel og anderledes sauna, som ikke varmer luften op, men derimod omgivelserne. Den infrarøde kabinesauna virker styrkende på kredsløbet da den øger blodgennemstrømningen. 

Kaskader af vand og varmtvandspool
Stil dig foran vandfaldet, træk i rebet og lad kaskader af vand plaske ned over ryg og nakke. Spændinger i nakke og skuldre blødes op, når strømme af lunt vand fosser ned over hals og hoved. I midten af bassinet presser den underjordiske geyser blidt vandet mod dine fødder. Fortsæt videre til de bølgeformede liggebænke i spabadet og nyd stjernehimlen i loftet.

Is & varm damp
Saunavarme udvider blodkar. Derfor opnås størst effekt ved efterfølgende afsvaling i koldt vandt fra vippespanden, et koldt brusebad eller et dyp i koldtvandsbrønden. Mennesket er skabt til at kunne klare betydelige udsving fra hård frost til tropisk hede. I den Bornholmske Diamantspa kan din krop opleve begge dele. I Kneipp-bassinerne veksler vandet mellem 0 grader og tropisk varme. Du kan også massere kroppen med is fra Isfontænen, som drypper frisk is ned i den millioner af år gamle granitskål. Når kroppen skiftevis får varm damp og iskoldt vand, øges immunforsvaret.

Krystalsø boblebad
Nyd et glas champagne i det store, udendørs Krystalsø boblebad med havudsigt, mens solen langsomt går ned i horisonten bag dig. Boblerne fra dysserne i spabadet masserer din krop og får dig til at slappe helt af.

Slap af og tank op
Komfortable møbler indbyder til afslapning både indendørs og udendørs. Turen gennem varmt og koldt vand, damp, is og afspænding har givet krop og sjæl indtryk, der lige skal sætte sig. I spaens selvbetjente bar kan du frit hente frisk frugt, kaffe, the, juice, saft og isvand. Det er muligt at tilkøbe andre drikkevarer samt lune panini.  

Fuldend din spaoplevelse med en behandling
Alea Wellness tager din spaoplevelse til nye højder og forkæler din krop med massage, ansigtsbehandlinger, verdens ritualer og meget mere. Prøv fx en tyrkisk hamam på verdens eneste rokkelige granitmassagebænk, der er en genskabelse af rokkestenen fra Paradisbakkerne. Læs om behandlingerne og bestil tid her.

Pakker: 568,479
Fuldend din spaoplevelse med en behandling

Fuldend din spaoplevelse med en behandling

Slå dig ned i en af spaens mange liggestole

Slå dig ned i en af spaens mange liggestole

Nyd et afslappende fodbad

Nyd et afslappende fodbad

Restaurant G's Køkken

I hotellets restaurant kan I nyde en lækker middag med en flot panoramaudsigt over havet. Restauranten er et moderne steakhouse hvor menuen består af et væld af forskellige sides, sauces samt kød og grøntsager fra grillen. Restauranten byder også på lækre forretter og skønne desserter.

Vælg mellem mange lækre retter

Vælg mellem mange lækre retter

Nyd havudsigten fra hele restauranten

Nyd havudsigten fra hele restauranten

Solen går ned lige foran restauranten

Solen går ned lige foran restauranten