Spa & Bobler

Inviter den du holder af til skønne oplevelser på Griffen Spahotel - langt væk fra hverdagens stress og jag.

Den står på ren velvære i Griffen Spahotels spa som I har fri adgang til. Til aften får I serveret G's lækre 3-retters menu i Restauranten. Dagen efter, kan I starte med lidt morgen-spa inden I går ombord i den store morgenmadsbuffet. Vælg mellem dobbeltværelse med havudsigt eller dobbeltværelse med udsigt over Rønnes gamle bydel.

Alt dette er inkluderet i tilbudsprisen
✓ Et glas velkomstbobler til hver
✓ Gratis adgang til spaområdet
✓ G's 3-retters menu i restauranten
✓ 1 nat i et Dobbeltværelse på Griffen Spahotel
✓ Stor morgenmadsbuffet

Totalpris for 2 personer
Dobbeltværelse m/byudsigt og fransk altan: 2.250,-
Dobbeltværelse m/havudsigt og balkon: 2.450,-

Tilbuddet er gældende med ankomst før 30. april 2024

 

Pakker: 570
Nyd dine bobler på balkonen med havudsigt

Nyd dine bobler på balkonen med havudsigt

Glæd dig til en lækker 3-retters menu

Glæd dig til en lækker 3-retters menu

Se solnedgangen fra den udendørs jacuzzi

Se solnedgangen fra den udendørs jacuzzi

Fuldend oplevelsen med en spabehandling

Fuldend oplevelsen med en spabehandling

Vælg et værelse med havudsigt og nyd den skønne udsigt

Vælg et værelse med havudsigt og nyd den skønne udsigt

Prøv dampbadet Den Våde Ovn

Prøv dampbadet Den Våde Ovn

Tilkøb

Ekstra nætter
Hvis du eksempelvis ønsker 3 nætter i stedet 2 nætter, er tillægsprisen pr. ekstra nat 1.100,- for værelse med byudsigt og 1.300,- for værelse med havudsigt. 

Opgradér til en suite
Du kan også vælge at bo i suiten på øverste etage, hvor havudsigten er helt uforstyrret. Suiterne er indrettet med soveværelse, badeværelse, stor stue med sofaarrangement, walk-in closet samt 2 balkoner. Der er havudsigt fra såvel soveværelset som stuen. Merprisen for at bo i en suite er 500,- pr. nat.

Fuldend din spaoplevelse med en behandling
I Den Bornholmske Diamantspa har du mulighed for at tilkøbe afslappende massage på lørdage og søndage. Se behandlinger og åbningstider for wellnessafdelingen på denne side.

Pakker: 570
Opgradér til en suite og få ekstra plads samt walk in closet

Opgradér til en suite og få ekstra plads samt walk in closet

Forkæl dig selv med en behandling i hotellets wellnessområde

Forkæl dig selv med en behandling i hotellets wellnessområde

Spa & Wellness

Dampbadet "Den våde ovn"

Dampbadet "Den våde ovn"

Saunaen "Den tørre ovn"

Saunaen "Den tørre ovn"

Stå under kaskader af vand

Stå under kaskader af vand

Slap af i den store varmtvandspool

Slap af i den store varmtvandspool

Mærk det kolde gys

Mærk det kolde gys

Prøv det udendørs Krystalsø boblebad

Prøv det udendørs Krystalsø boblebad

Fuldend din spaoplevelse med en behandling

Fuldend din spaoplevelse med en behandling

Nyd et afslappende fodbad

Nyd et afslappende fodbad

Dampbad
Et varmt dampbad fremmer blodcirkulationen, lindrer smerter og mindsker betændelsestilstande. Mens dampen stiger op, skifter lyset i saunaen langsomt, og efterligner en solopgang med gyldne stråler, før lysniveauet stiger og til sidst tones ned som ved en solnedgang. Lysterapien kombineret med den varme damp giver en unik afstressende virkning, mens dampen virker befriende indefra og lindrer muskelspændinger. 

Finsk træsauna
For en modsat oplevelse byder denne finske træsauna på tør og kraftig varme, der når mellem 70 og 80 grader. Kombinationen af den tørre varme efterfulgt af et koldt styrtebad giver en forfriskende oplevelse, der sætter gang i kredsløbet.

Biosauna
Biosaunaen er en blanding af en traditionel finsk sauna og dampbad, men ved en lavere temperatur for en behagelig varme. Saunaen opretholder en temperatur på cirka 60 grader, der tilbyder en unik form for afslapning og velvære.

Infarød sauna
Denne specielle sauna tilbyder en unik form for varme, hvor det ikke er luften, der opvarmes, men derimod omgivelserne. Den bruger infrarød teknologi til at skabe en nænsom og beroligende varme, der omslutter dig. Denne saunaoplevelse er ikke kun afslappende, men også gavnlig for kredsløbet, da den øger blodgennemstrømningen. Denne infrarøde kabinesauna tilbyder en anderledes og forfriskende måde at opleve velvære på.

Kaskader af vand & varmtvandspool
Stil dig foran vandfaldet, træk i rebet og lad kaskader af vand plaske ned over ryg og nakke. Spændinger i nakke og skuldre blødes op, når strømme af lunt vand fosser ned over hals og hoved. I midten af bassinet presser den underjordiske geyser blidt vandet mod dine fødder. Fortsæt videre til de bølgeformede liggebænke i spabadet, og slap af, mens du nyder stjernehimlen i loftet.

Is og varm damp
Mennesket er skabt til at kunne klare betydelige udsving fra hård frost til tropisk hede. I spaen kan din krop opleve begge dele. I Kneipp-bassinerne veksler vandet mellem 0 grader og tropisk varme. Du kan også massere kroppen med is fra isfontænen. Når kroppen skiftevis får varm damp og koldt vand, øges dit immunforsvar. Efter en varmetur i saunaerne bliver dine blodkar udvidet. Derfor opnås størst effekt ved efterfølgende afsvaling i koldt vand fra vippespanden, et koldt brusebad eller et dyp i koldtvandsbrønden. 

Udendørs jacuzzi
Nyd et glas champagne i det store, udendørs jacuzzi med havudsigt, mens solen langsomt går ned i horisonten bag dig. Boblerne fra dysserne i spabadet masserer din krop og får dig til at slappe helt af.

Slap af og tank op
Komfortable møbler indbyder til afslapning både indendørs og udendørs. Turen gennem varmt og koldt vand, damp, is og afspænding giver din krop og sjæl skønne indtryk. I spaens selvbetjente bar kan du gratis hente frisk frugt, kaffe, the, juice, saft og isvand. Hvis du bliver sulten under dit besøg, er det muligt at bestille frokost på G's Café, som er beliggende i loungeområdet ved receptionen. Du er også velkommen til at komme på G's Café i din badekåbe og tøfler.

Fuldend din spaoplevelse med en behandling
Du kan tilkøbe forskellige, afslappende behandlinger i hotellets wellnessafdeling. Kontakt hotellet på 56 90 44 44 for at høre mere om behandlinger og bestilling.

Spapakke

  • Når du overnatter på Griffen Spahotel, er der badekåbe og slippers på dit værelse ved ankomst. Du finder håndklæder i spaområdet. Når du besøger spaen som ikke-overnattende gæst, får du udleveret en spapakke i receptionen. 
  • Der er altid isvand, kaffe, the, juice, saft og frisk frugt ad libitum til din rådighed i spaen.
  • Husk at medbringe eget badetøj.

Bestil spatid nu
Planlæg dit besøg i spaen på Griffen Spahotel nu, så kan du allerede i dag begynde at glæde dig til afslapning og velvære. Din spatid er gyldig i 3 timer fra det tidspunkt du ankommer. Som overnattende gæst, er der ikke nogen begrænsning på hvor mange spatider du kan booke, og du bestiller tid ved at henvende dig i receptionen. Bor du ikke på hotellet kan du bestille spatid på 56 90 44 44 eller book@bornholmhotels.dk.

Pakker: 568,479

Praktisk info

Ankomst - Check in
Du kan komme ind i dit værelse fra klokken 15:00 på ankomstdagen. Receptionen har åbent frem til klokken 22:00. Hvis du ankommer efter klokken 22:00, beder vi dig kontakte os på telefon 56 90 44 44, således at du kan blive betjent af vores natportier.

Afrejse - Check out
På afrejsedagen beder vi dig venligst forlade dit værelse senest klokken 11:00, således at vi kan nå at rengøre værelset, inden at de næste gæster ankommer.

Badekåbe og badetøfler
På dit værelse er der badekåbe og badetøfler, således at du er klar til nemt at komme til spaområdet. Husk selv at medbringe badetøj.

Cykler
Du kan gratis låne cykler i receptionen.

Morgenmadsbuffet
Buffeten er til rådighed alle ugens dage kl. 06:30 - 10:30.

Parkering
Du kan parkere gratis på hotellets private parkeringsplads. Hvis du har el-bil, er der særlige parkeringspladser med ladestandere til el-biler.

Shampoo, Sæbe og Balsam
Der er selvfølgelig lækker shampoo, sæbe og balsam til rådighed på dit værelse.

Spapakke

  • Når du overnatter på Griffen Spahotel, er der badekåbe og slippers på dit værelse ved ankomst. Du finder håndklæder i spaområdet.
  • Der er altid isvand, kaffe, the, juice, saft og frisk frugt ad libitum til din rådighed i spaen. Du har mulighed for at tilkøbe andre drikkevarer i spaområdet. Kontakt blot din spaværtinde/spavært.
  • Husk at medbringe eget badetøj.

Spa - åbningstider

Alle spagæster  
Mandag - Fredag 07:00 - 10:00
  15:00 - 20:00
Lørdag - Søndag 08:00 - 20:00


Husk at bestille en spatid

Som overnattende gæst på hotellet kan du nemt booke dine spatider ved at henvende dig i receptionen, hvor vi står klar til at assistere dig. Der er ingen begrænsning på antallet af gange, du kan nyde spaen under dit ophold. Hvis du ikke overnatter på hotellet, men ønsker at opleve spaen, kan du booke en tid ved at kontakte os på på 56 90 44 44 eller book@bornholmhotels.dkDin spatid er gyldig i 3 timer fra ankomst, så du har rigeligt med tid til at slappe af og nyde alle faciliteterne. 

Pakker: 570