Spa & Bobler

Inviter den du holder af til skønne oplevelser på Griffen Spahotel - langt væk fra hverdagens stress og jag.

Den står på ren velvære i Griffen Spahotels spa som I har fri adgang til. Til aften får I serveret G's lækre 3-retters menu i Restauranten. Dagen efter, kan I starte med lidt morgen-spa inden I går ombord i den store morgenmadsbuffet. Vælg mellem dobbeltværelse med havudsigt eller dobbeltværelse med udsigt over Rønnes gamle bydel.

Alt dette er inkluderet i tilbudsprisen
✓ Et glas velkomstbobler til hver
✓ Gratis adgang til spaområdet
✓ G's 3-retters menu i restauranten
✓ 1 nat i et Dobbeltværelse på Griffen Spahotel
✓ Stor morgenmadsbuffet

Totalpris for 2 personer
Dobbeltværelse m/byudsigt og fransk altan: 2.250,-
Dobbeltværelse m/havudsigt og balkon: 2.450,-

Tilbuddet er gældende med ankomst i perioden 1. oktober 2024 - 30. april 2025. 

 

Pakker: 570

Tilkøb

Ekstra nætter
Hvis du eksempelvis ønsker 3 nætter i stedet 2 nætter, er tillægsprisen pr. ekstra nat 1.100,- for værelse med byudsigt og 1.300,- for værelse med havudsigt. 

Opgradér til en suite
Du kan også vælge at bo i suiten på øverste etage, hvor havudsigten er helt uforstyrret. Suiterne er indrettet med soveværelse, badeværelse, stor stue med sofaarrangement, walk-in closet samt 2 balkoner. Der er havudsigt fra såvel soveværelset som stuen. Merprisen for at bo i en suite er 500,- pr. nat.

Fuldend din spaoplevelse med en behandling
I spaen på Griffen Spahotel har du mulighed for at tilkøbe afslappende wellnessbehandlinger. Se behandlinger og priser på denne side.

Pakker: 570
Opgradér til en suite og få ekstra plads samt walk in closet

Opgradér til en suite og få ekstra plads samt walk in closet

Forkæl dig selv med en behandling i hotellets wellnessområde

Forkæl dig selv med en behandling i hotellets wellnessområde

Praktisk info

Ankomst - Check in
Du kan komme ind i dit værelse fra klokken 15:00 på ankomstdagen. Receptionen har åbent frem til klokken 22:00. Hvis du ankommer efter klokken 22:00, beder vi dig kontakte os på telefon 56 90 44 44, således at du kan blive betjent af vores natportier.

Afrejse - Check out
På afrejsedagen beder vi dig venligst forlade dit værelse senest klokken 11:00, således at vi kan nå at rengøre værelset, inden at de næste gæster ankommer.

Badekåbe og badetøfler
På dit værelse er der badekåbe og badetøfler, således at du er klar til nemt at komme til spaområdet. Husk selv at medbringe badetøj.

Cykler
Du kan gratis låne cykler i receptionen.

Morgenmadsbuffet
Buffeten er til rådighed alle ugens dage kl. 06:30 - 10:30.

Parkering
Du kan parkere gratis på hotellets private parkeringsplads. Hvis du har el-bil, er der særlige parkeringspladser med ladestandere til el-biler.

Shampoo, Sæbe og Balsam
Der er selvfølgelig lækker shampoo, sæbe og balsam til rådighed på dit værelse.

Spapakke

  • Når du overnatter på Griffen Spahotel, er der badekåbe og slippers på dit værelse ved ankomst. Du finder håndklæder i spaområdet.
  • Der er altid isvand, kaffe, the, juice, saft og frisk frugt ad libitum til din rådighed i spaen. Du har mulighed for at tilkøbe andre drikkevarer i spaområdet. Kontakt blot din spaværtinde/spavært.
  • Husk at medbringe eget badetøj.

Husk at bestille en spatid
Som overnattende gæst på hotellet kan du nemt booke dine spatider ved at henvende dig i receptionen, hvor vi står klar til at assistere dig. Der er ingen begrænsning på antallet af gange, du kan nyde spaen under dit ophold. Hvis du ikke overnatter på hotellet, men ønsker at opleve spaen, kan du booke en tid ved at kontakte os på på 56 90 44 44 eller book@bornholmhotels.dkDin spatid er gyldig i 3 timer fra ankomst, så du har rigeligt med tid til at slappe af og nyde alle faciliteterne. 

Pakker: 570