Værelser

Dobbeltværelse

Flot dobbeltværelse med balkon/terrasse, hvor der er udsigt til skoven eller naturgrunden omkring hotellet. Alle værelser er individuelt indrettet med bornholmsk kunst fra Jo Dam Kjærgaard. Rumfordeling: Entré med indgang til lyst og velindrettet badeværelse. Kombineret soveværelse og opholdsrum med stor dobbeltseng fra Auping, tv, elkedel samt møbler fra Skagerak. Lækker morgenbuffet for 2 personer samt gratis adgang til spabad og sauna er inkluderet i værelsesprisen.

Typeid: 120

Enkeltværelse

Skønt enkeltværelse med balkon/terrasse, hvor der er udsigt til skoven eller naturgrunden omkring hotellet. Alle værelser er individuelt indrettet med bornholmsk kunst fra Jo Dam Kjærgaard. Rumfordeling: Entré med indgang til lyst og velindrettet badeværelse. Kombineret soveværelse og opholdsrum med seng fra Auping, tv, elkedel samt møbler fra Skagerak. Lækker morgenbuffet for 1 person samt gratis adgang til spabad og sauna er inkluderet i værelsesprisen.

Typeid: 143

3-personers værelse

Flot 3-personers-værelse med balkon, hvor der er udsigt til naturgrunden omkring hotellet. Værelset er flot indrettet med bornholmsk kunst fra Jo Dam Kjærgaard. Rumfordeling: Entré med indgang til lyst og velindrettet badeværelse. Kombineret soveværelse og opholdsrum med stor dobbeltseng og en enkeltseng – alle fra Auping – tv, elkedel samt møbler fra Skagerak. Lækker morgenbuffet for 3 personer samt gratis adgang til spabad og sauna er inkluderet i værelsesprisen.

Typeid: 209

4-personers værelse

Flot 4-personers-værelse med balkon, hvor der er udsigt til naturgrunden omkring hotellet. Værelset er flot indrettet med bornholmsk kunst fra Jo Dam Kjærgaard. Rumfordeling: Entré med indgang til lyst og velindrettet badeværelse. Kombineret soveværelse og opholdsrum med stor dobbeltseng og to enkeltsenge – alle fra Auping – tv, elkedel samt møbler fra Skagerak. Lækker morgenbuffet for 4 personer samt gratis adgang til spabad og sauna er inkluderet i værelsesprisen.

Typeid: 121