Forplejning

  • Sammen med dig sammensætter vi forplejningen under jeres møde
  • Restauranten byder på lækre retter, der er baseret på lokale og økologiske råvarer
  • Dine mødedeltagere kan glæde sig til at blive forkælet

Bæredygtig forplejning til dine møder og konferencer på Green Solution House

God mad og drikke spiller en central rolle i at skabe en mindeværdig møde- og konferenceoplevelse. Restaurant GSH har opnået det økologiske spisemærke i sølv, hvilket betyder, at bæredygtighed og kvalitet er førsteprioritet i din mad sammen med velsmag og næring. Menuerne bliver sammensat med omhu og omfatter en bred vifte af økologiske råvarer, der er dyrket med respekt for miljøet og uden brug af skadelige pesticider. Vi stræber efter at give dig en smagsoplevelse, der ikke kun er velsmagende, men også bæredygtig.

Mindre Madspild, mere ansvar

Vi arbejder kontinuerligt med at minimere madspild. Det gør vi blandt andet ved at servere frokost som tallerkenanretninger eller som sharing retter. Vi serverer som udgangspunkt ikke buffeter, da der et ca. 50% større madspild ved buffeter. Madrester fra køkken og restaurant bliver lagt i vores biokværn. Når tanken er fyldt op, køres madaffaldet til Bigadan, som omdanner vores madaffald til energi til bornholmske husstande og næringsstoffer til landbruget.

Loungeområder for afslapning

Vi forstår, at møder og konferencer kan være intense. Derfor har vi designet vores faciliteter med komfort og afslapning for øje. Vores mange loungeområder er perfekte til at tage en velfortjent pause med en kop kaffe eller et glas vin. Nyd udsigten, lad ideerne flyde, eller del diskussioner i en mere uformel atmosfære.

Når det kommer til forplejning under dine møder og konferencer, er Green Solution House stedet, hvor smag, bæredygtighed og komfort mødes. Restaurant GSH skaber de perfekte rammer for at nyde økologisk eller lokal mad og drikke, mens du arbejder eller slapper af. Kontakt os i dag for at planlægge din næste begivenhed, og lad os skabe en kulinarisk oplevelse, der vil imponere dine deltagere.

Hør om dine muligheder for forplejning

Det er helt op til dig, hvad du ønsker at servere til dit møde. Vi kan sammensætte menuen for dig, eller du kan gøre det selv. Fortæl os dine ønsker og lad os realisere dem. Send en forespørgsel eller kontakt eventchef Cathrine Ingildsen på 56 90 44 44 eller event@bornholmhotels.dk, så hjælper Cathrine dig.