Aktiviteter

Sjove aktiviteter for dig og dine mødedeltagere
Fortæl os dine ønsker til aktiviteter, så arrangerer vi det hele for dig. Vi har mange års erfaring i at skræddersy oplevelser til møde- og konferencegæster - og vi giver dig gerne gode idéer og råd til oplevelser. Det kunne eksempelvis være:Food & energy tour
Bornholm er Danmarks "Bright Green Island", hvor du kan opleve mange innovative bud på fremtidens energiløsninger. Eksempelvis er Bornholm centrum for udviklingen af vindmølleparker i Østersøen, og i de kommende år bliver en af verdens første energiøer etableret i havet ud for Bornholm. Du og dine mødedeltagere oplever, hvordan innovationsprocessen drives. Efter nogle spændende oplevelser er det måske tid til lidt frokost? Vi tager jer med til Gaarden, som er Bornholms Fødevareambassade, hvor I får fortællingen (og smager) på, hvordan Bornholm er blevet en gourmetø med fokus på lokale kvalitetsfødevarer.

Baltic Yacht Bornholm
Oplev Bornholms storslåede klippekyst fra havsiden. Styrk jeres sammenhold på en fælles oplevelsestur - eller hold et uforstyrret bestyrelsesmøde, en firmatur eller en forretningsfrokost ombord. Den 46 fods store yacht Genesis danner en unik location, hvis I er en gruppe på op til 12 personer.

Picnic og bisonsafari
Vi tager dig med på picnic i det grønne...eller nærmere betegnet Almindingen, som er en af Danmarks største og smukkeste skove. Det er også her, at du finder nogle af Europas sidste bisonokser. Med en lokalguide er der gode chancer for at opleve de imponerende dyr på tæt hold. Efter nogle skønne naturoplevelser finder I en skøn solrig plet, hvor picnickurven bliver åbnet og lækkerierne fra kokkene kommer frem. Måske er der også lidt kølig hvidvin med i kurven?

Aktiv ferie
Vil I have action, så tager vi jer med til ex mountainbike, landevejscykling, rappelling, surfing, klatring, løb eller havkajak. Med sin varierende natur og lange kystlinje er Bornholm Danmarks nr. 1 sted for outdoor-aktiviteter. Fortæl os jeres ønsker, så gør vi vores yderste for at opfylde dem.

Kunst og kultur
Bornholm er også kendt for sine mange kunsthåndværkere. Tag med på tur i de arbejdende værksteder. Hvis I selv har lyst til at dreje på keramikskiven, så hjælper vi jer også med at arrangere det. Hele året rundt er der masser af koncerter og kulturarrangementer på Bornholm. Spørg os – vi ved, hvad der sker på øen under jeres ophold – uanset hvad jeres interesser er.

Teambuilding
Bornholm er velegnet til teambuilding. I er væk hjemmefra, så dine mødedeltagere skal ikke "forlade mødet i hast klokken 16:00 for at nå noget derhjemme". På Bornholm er I sammen på en anden og mere intens måde. I samarbejde med Bornholms udbydere af teambuildingkurser, skræddersyer vi den rigtige løsning til dig og dine mødedeltagere.Ring til os nu
Hold dit næste møde eller konfernece på Hotel GSH. Send en forespørgsel eller kontakt Cathrine Ingildsen på 56 90 44 44 eller mail event@bornholmhotels.dk, så hjælper Cathrine dig.