Historien bag

Historien bag Hotel GSH

Hotel GSHs historie går tilbage til 1966. Allerede dengang var hotellet banebrydende. Carl Edvard Mogensen og hans hustru, Rose, forudså nemlig, at fremtidens hotelgæster ville have eget bad og toilet på deres værelser. Konkurrenterne rystede på hovederne af dette tiltag, men Rose og Carl Edvard byggede Hotel Ryttergården på en skøn naturgrund på Strandvejen i Rønne. Hotel Ryttergården blev ved med at udvikle sig, men det store spring kom i 2015, hvor hotellet blev totalombygget og omdannet til Green Solution House. Ombygningen var baseret på den nyeste forskning indenfor bæredygtighed. Det var godt set af Rose og Carl Edvard for bæredygtighed er vores alle sammens fremtid - og endnu mere end i 2015. 

Læs mere
Historien bag Hotel GSH

Samarbejdspartnere

Green Solution House havde ikke været muligt uden vores kompetente samarbejdspartnere. Det har krævet et enormt hårdt stykke arbejde, både fra vores strategiske partnere, rådgivere og funding partnere, for at lykkedes med dette banebrydende og bæredygtige hotel- og konferencecenter.

Læs mere
Samarbejdspartnere

Bæredygtighed

Hos Hotel GSH lever vi bæredygtigt, og vi ønsker at vores gæster lader sig inspirere af de komfortable, sunde og kreative rammer, der omgiver dem. Bygningen og landskabet udtrykker en holistisk tilgang til bæredygtigt design, hvor grønne løsninger, såsom sunde indeklimaer, vedvarende energikilder, aktive materialer og kredsløbsdesign, er fremhævet.

Læs mere
Bæredygtighed

Sustainable solutions

(SIDEN ER PÅ ENGELSK)

Læs mere
Sustainable solutions