Historien bag

Historien bag Hotel GSH

Lær Green Solutions Houses historie at kende, og læs om det livsværk Carl Edvard Mogensen og hans hustru Rosemarie Kofoed sammen skabte. Det gamle Hotel Ryttergården er kommet langt fra starten i 1966, hvor hotellet banede vejen for bornholmsk hoteldrift, ved at lancere et hotel med eget bad og toilet på alle værelser. Til i 2015, hvor hotellet endnu engang slog sig som banebrydende, dog med et nyt navn og ved at præsentere et bærdygtigt hotel-, konference- og videnscenter. 

Læs mere
Historien bag Hotel GSH

Samarbejdspartnere

Green Solution House havde ikke været muligt uden vores kompetente samarbejdspartnere. Det har krævet et enormt hårdt stykke arbejde, både fra vores strategiske partnere, rådgivere og funding partnere, for at lykkedes med dette banebrydende og bæredygtige hotel- og konferencecenter.

Læs mere
Samarbejdspartnere

Bæredygtighed

Hos Hotel GSH lever vi bæredygtigt, og vi ønsker at vores gæster lader sig inspirere af de komfortable, sunde og kreative rammer, der omgiver dem. Bygningen og landskabet udtrykker en holistisk tilgang til bæredygtigt design, hvor grønne løsninger, såsom sunde indeklimaer, vedvarende energikilder, aktive materialer og kredsløbsdesign, er fremhævet.

Læs mere
Bæredygtighed

THE 75 GREEN SOLUTIONS

(SIDEN ER PÅ ENGELSK)

Læs mere
THE 75 GREEN SOLUTIONS