Hotellet

Hotellet

Indgangspartiet på Green Solution House - Hotel GSH

Snup et glas bobler i hotellets park

Hotel GSH har grønne vægge med bregner, som renser luften

Dobbeltværelse på Hotel GSH

Badeværelserne på Hotel GSH

Stranden foran Hotel GSH

Hotel GSH set fra Strandvejen

Vil du sove godt? Vil du spise godt? Er du miljøbevidst?
...så skal du bo på Hotel GSH - Green Solution House. Her bliver du budt velkommen med en verden af banebrydende grønne løsninger til glæde for naturen og miljøet. Men det er ikke bare de grønne løsninger, som giver dig en skøn ferie på Hotel GSH. Du skal også glæde dig til:

A - Den lækre mad...og den er ikke kun for dronninger
Ved Dronning Margrethes seneste besøg på Bornholm valgte hun selvfølgelig at spise på Hotel GSH. Og det er ikke kun Dronning Margrethe, som er glad for den lækre mad på Hotel GSH. Hotel GSH har været nomineret af Den Danske Spiseguide som "Årets bo- og spisested" - og madmagasinet Gastro har omtalt Hotel GSH således: "Det æstetiske og det smagsmæssige kæmper om toppointene. Green Solution House er for alvor indtrådt i Bornholms Hall of Fame af fantastiske spisesteder". Læs mere om restauranten ved at trykke her.

B - Den skønne beliggenhed
Hotel GSH ligger skønt på Strandvejen i Rønne - midt mellem by, skov og strand. Læs mere om Rønne her. Efter en lækker middag i restauranten kan du gå med din eneste-ene ad skovstien til stranden. Stik tæerne i det varme sand. Nyd solnedgangen. Stranden ved Hotel GSH er en af Bornholms "hemmelige strande", som næsten kun er besøgt af de lokale bornholmere. Glæd dig til en dejlig sandstrand med masser af plads. Hotel GSHs store park byder dig velkommen med en skøn atmosfære - og ved aftentid ser du ofte rådyr og harer i parken.

C - De store og gode værelser
Du bliver budt velkommen af store, flotte og godt indrettede værelser. Hotellets værelser er beliggende på 1. eller 2. sal, og der er selvfølgelig elevator mellem etagerne. Læs mere om værelserne ved at trykke her.

Kronprins Frederik og de grønne løsninger
Selv om at du ikke har teknisk interesse, kan du ikke undgå at blive imponeret over Hotel GSHs grønne løsninger.

Solceller skaber strøm til hotellet. Planter, tæpper og gardiner renser luften, således at du sover bedre. Mere dagslys gør mennesker mere glade. Derfor har Hotel GSH særlige vinduer, som maksimerer lysindtaget. Alger renser spildevandet. Køkkenaffald bliver omdannet til muld, som bruges i hotellets køkkenhave.

I den parklignende have kommer rådyr, harer og kaniner. Havens blomster og planter er nøje afstemt for at skabe optimal biodiversitet. Den larmende og benzinslugende græsslåmaskine er erstattet af får. Bier sørger for bestøvning - og honning til dit morgenbord.

Kronprins Frederik var så imponeret over hotellet, at han i 2015 var med til åbningen af Hotel GSH. Hotellet blev efterfølgende kåret som årets byggeri i Danmark, ligesom Hotel GSH har fået EU's miljøpris.

Green Key
Som bæredygtigt og miljøbevidst hotel er Hotel GSH naturligvis certificeret med miljømærket Green Key. Udover miljømærket har hotellet modtaget flere nationale og internationale certificeringer og priser.

Parkeringsplads og ladestander til el-biler
Du kan selvfølgelig parkere gratis på hotellets p-plads, og hvis du har el-bil, har du mulighed for at oplade i hotellets ladestandere.

Corona. Sikkerhed for dig
Coronaen er heldigvis på retur - og vi kan snart se frem til en mere normal hverdag. Det ændrer dog ikke på, at vi stadig passer ekstra godt på dig og sørger for skabe den bedst mulige corona-sikkerhed for dig. Læs her om, hvad vi blandt andet gør for din sikkerhed.

Bestil dit ophold på Hotel Green Solution House nu
Bestil dit ophold ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingboksen øverst til venstre på denne side - eller ring 56 95 19 13 til os nu. Du kan også maile på info@greensolutionhouse.dk, så hjælper vi dig med en skøn ferie på Bornholm. 

Bestil her

Ankomst
Afrejse

Se placering på kort