Hotellet

Hotellet

Snup et glas bobler i hotellets park

Ikke alle gæster ankommer i el-bil til Green Solution House

Den "hemmelige" strand foran Green Solution House

Prisnomineret restaurant med fokus på økologi og lokale råvarer

Green Solution House har grønne vægge med bregner, som renser luften

Indgangspartiet på Green Solution House

Dobbeltværelse på Green Solution House

Tænker du grønt...?
...så skal du bo på Hotel GSH - Green Solution House. Her bliver du budt velkommen med en verden af banebrydende grønne løsninger til glæde for naturen og miljøet. Men det er ikke bare de grønne løsninger, som giver dig en skøn ferie på Hotel GSH. Du skal også glæde dig til:

A - Den lækre mad - også for dronninger
Ved Dronning Margrethes seneste besøg på Bornholm valgte hun selvfølgelig at spise på Hotel GSH. Og det er ikke kun Dronning Margrethe, som er glad for den lækre mad på Hotel GSH. Hotel GSH har været nomineret af Den Danske Spiseguide som "Årets bo- og spisested" - og madmagasinet Gastro har omtalt Hotel GSH således: "Det æstetiske og det smagsmæssige kæmper om toppointene. Green Solution House er for alvor indtrådt i Bornholms Hall of Fame af fantastiske spisesteder". Læs mere om restauranten ved at trykke her.

B - Den skønne beliggenhed
Hotel GSH ligger skønt på Strandvejen i Rønne - midt mellem by, skov og strand. Efter en lækker middag i restauranten kan du gå med din eneste-ene ad skovstien til stranden. Stik tæerne i det varme sand. Nyd solnedgangen. Stranden ved Hotel GSH er næsten kun besøgt af de lokale bornholmere, så du kan glæde dig til en rolig og hyggelig strand. Hotel GSHs store park byder dig velkommen med en skøn atmosfære - og ved aftentid ser du ofte rådyr og harer i parken. Mærk smilet på dine læber. Sådan skal ferie være. 

C - De store og gode værelser
Du bliver budt velkommen af store og godt indrettede værelser. Selv om hotellet blev indviet i 2015, så skal du ikke forvente, at alt er nyt. I tråd med hotellets miljøpolitik er det eksempelvis mere bæredygtigt at ombetrække ældre danske designstole med nyt økologisk stof fremfor at købe nye stole i Kina. Hotellets værelser er beliggende på 1. eller 2. sal, og der er selvfølgelig elevator mellem etagerne. Læs mere om værelserne ved at trykke her.

Kronprins Frederik og de grønne løsninger
Selv om at du ikke har teknisk interesse, kan du ikke undgå at blive imponeret over Hotel GSHs grønne løsninger. Solceller skaber strøm til hotellet. Planter, tæpper og gardiner renser luften, således at du sover bedre. Mere dagslys gør mennesker mere glade. Derfor har Hotel GSH særlige vinduer, som maksimerer lysindtaget. Alger renser spildevandet. Køkkenaffald bliver omdannet til muld, som bruges i hotellets køkkenhave. I den parklignende have kommer rådyr, harer og kaniner. Havens blomster og planter er nøje afstemt for at skabe optimal biodiversitet. Den larmende og benzinslugende græsslåmaskine er erstattet af får. Bier sørger for bestøvning - og honning til dit morgenbord. Kronprins Frederik var så imponeret over hotellet, at han i 2015 var med til åbningen af Hotel GSH. Hotellet blev samme år kåret som årets byggeri i Danmark - og i 2016 fik Hotel GSH EU's miljøpris.

Green Key
Som bæredygtigt og miljøbevidst hotel er Hotel GSH naturligvis certificeret med miljømærket Green Key. Udover miljømærket har hotellet modtaget flere nationale og internationale certificeringer og priser. Som vores gæst er du altid velkommen til at spørge vores medarbejdere om hotellets grønne løsninger.

Parkeringsplads og ladestander til el-biler
Du kan selvfølgelig parkere gratis på hotellets parkeringsplads, og hvis du har el-bil, har du mulighed for at oplade i hotellets ladestandere.

Bestil din ferie nu
Frister det med en ferie i grønne og skønne omgivelser? Så bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingboksen til højre - eller ring 56 95 19 13 til os nu. Du kan også maile på info@greensolutionhouse.dk, så hjælper vi dig med en skøn ferie på Bornholm. Fandt du ikke hvad du søgte? Læs mere om overnatning på Bornholm.

Se placering på kort