Hotellet

Hotellet

Receptionist Charlotte Villaume
Receptionist Charlotte Villaume
info@greensolutionhouse.dk
56 95 19 13

Green Solution House på Strandvejen i Rønne

Prisnomineret restaurant med fokus på økologi og lokale råvarer

Green Solution House set oppefra

Tænker du grønt...?
...så skal du bo på Hotel GSH - Green Solution House. Her bliver du budt velkommen med en verden af banebrydende grønne løsninger til glæde for naturen. Men det er ikke bare de grønne løsninger, som giver dig en skøn ferie på Hotel GSH. Du skal også glæde dig til:

A - Den lækre mad - også for dronninger
Da Dronning Margrethe i august 2017 besøgte Bornholm valgte hun selvfølgelig at spise på Hotel GSH. Og det er ikke kun Dronning Margrethe, som er glad for den lækre mad på Hotel GSH. I 2016 var Hotel GSH nomineret af Den Danske Spiseguide som "Årets bo- og spisested". I marts 2016 skrev madmagasinet Gastro "Det æstetiske og det smagsmæssige kæmper om toppointene. Green Solution House er for alvor indtrådt i Bornholms Hall of Fame af fantastiske spisesteder". Læs mere om restauranten ved at trykke her.

B - Den skønne beliggenhed
Hotel GSH ligger skønt på Strandvejen i Rønne - midt mellem by, skov og strand. Efter en lækker middag i restauranten kan du gå med din eneste-ene ad skovstien til stranden. Stik tæerne i det varme sand. Nyd solnedgangen. Mærk smilet på jeres læber. Hotel GSHs store park byder dig velkommen med en skøn ro - og ved aftentid ser du ofte rådyr og harer i parken.

C - De store og gode værelser
Du bliver budt velkommen af store og godt indrettede værelser. Selv om at det blot er to år siden, at Kronprins Frederik indviede hotellet, så skal du ikke forvente, at alt er nyt. Det er således mere bæredygtigt at ombetrække de ældre danske designstole med nyt økologisk stof fremfor at købe nye stole i Kina. Læs mere om værelserne ved at trykke her.

Kronprins Frederik og de grønne løsninger
Selv om at du ikke har teknisk interesse, kan du ikke undgå at blive imponeret over Hotel GSHs grønne løsninger. Solceller skaber strøm til hotellet. Planter, tæpper og gardiner renser luften. Vinduerne maksimerer lysindtaget. Alger renser spildevandet. Køkkenaffald bliver omdannet til muld, som bruges i hotellets køkkenhave. I den parklignende have kommer rådyr, harer og kaniner. Havens blomster og planter er nøje afstemt for at skabe optimal biodiversitet. Bier sørger for bestøvning - og honning til jeres morgenbord. Kronprins Frederik var så imponeret over hotellet, at han i 2015 var med til åbningen af Hotel GSH. Hotellet blev samme år kåret som årets byggeri i Danmark. Og i 2016 fik Hotel GSH EU's miljøpris.

Bestil din ferie nu
Frister det med en ferie i grønne og skønne omgivelser? Så bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingboksen til højre - eller ring 56 95 19 13 til os nu. Du kan også maile på info@greensolutionhouse.dk, så hjælper vi dig med en skøn ferie på Bornholm. Fandt du ikke hvad du søgte? Læs mere om overnatning på Bornholm.

Se placering på kort