Restaurant

Restaurant

Åbningstider

* Morgenmad: Mandag til fredag fra 07:30 - 10:00
* Frokost: Mandag til fredag fra 12:00 - 15:00
* Aften: I sæson 2020 henviser vi dig til vores søsterrestaurant på Griffen Spa Hotel
 

Menukort

Nyd en lækker frokost på Restaurant GSH

Restaurant GSH har åbent for møde- og konferencegæster, selskaber og mindesamlinger

Den udendørs terrasse på Restaurant GSH

Restaurant GSH - Specielle forhold i sæson 2020

Morgenmad
Restauranten på GSH har åbent til morgenmad mandag til fredag fra 07:30 - 10:00. Hotel GSH er kendt for sin lækre morgenmadsbuffet med et væld af økologiske produkter. I sæson 2020 er buffeten blevet corona-sikret, således at langt de fleste retter bliver portionsanrettet til dig. Du kan stadig få det fulde udvalg af de mange lækre ting til din morgenmad - vi sørger bare for, at den bliver portionsanrettet for at skabe den størst mulige tryghed og sikkerhed for dig.

Frokost
På Restaurant GSH kan du nyde det klassiske, italienske køkken. Vi har udvalgt de bedste økologiske og bærdygtige råvarer fra Italien og Bornholm, så du er sikret en god smags oplevelse. Der er åbent for frokost mandag til fredag 12:00 – 15:00. Buon Appetito.

Aftensmad
I 2020 samarbejder vi med vores søsterhotel, Griffen Spa Hotel som ligger 3 kilometer fra Hotel GSH. I restauranten på Griffen Spa Hotel bliver du forkælet med lækre anretninger fra grillen og en fantastisk havudsigt. Læs mere om restauranten på Griffen Spa Hotel her.

Særlige arrangementer
Restaurant GSH har åbent til frokost og aften for møde- og konferencegæster, selskaber samt mindesamlinger. Ring til Cathrine på 56 95 19 13 eller mail conference@bornholmhotels.dk, så laver Cathrine et godt menuforslag til dig.

 

Bestil her

Ankomst
Afrejse