Restaurant

Restaurant

Åbningstider

* Morgenmad: 07:30 - 10:00
* Frokost: Vi har åbent efter aftale for møde- og konferencegæster, selskaber og mindesamlinger
* Aften: I sæson 2020 henviser vi dig til vores søsterrestaurant på Fredensborg Badehotel

 

 

Restauranten på søsterhotellet, Fredensborg Badehotel

Smag den berømte fiske- og skaldyrsbuffet på søsterhotellet Fredensborg Badehotel

Restaurant GSH - Specielle forhold i sæson 2020

Morgenmad
Hotel GSH er kendt for sin lækre morgenmadsbuffet med et væld af økologiske produkter. I sæson 2020 er buffeten blevet corona-sikret, således at langt de fleste retter bliver portionsanrettet til dig. Du kan stadig få det fulde udvalg af de mange lækre ting til din morgenmad - vi sørger bare for, at den bliver portionsanrettet for at skabe den størst mulige tryghed og sikkerhed for dig.

Frokost
Restauranten på GSH har åbent til frokost og aften for møde- og konferencegæster, selskaber samt mindesamlinger. Ring til Cathrine på 56 95 19 13 eller mail conference@bornholmhotels.dk, så laver Cathrine et godt menuforslag til dig.

Aftensmad
I 2020 samarbejder vi med vores søsterhotel, Fredensborg Badehotel, som ligger mindre end 350 meter fra Hotel GSH. I restauranten på Fredensborg Badehotel bliver du forkælet med franske lækkerier og en fantastisk havudsigt - du skal også glæde dig til den berømte fiske- og skaldyrsbuffet, som selvfølgelig også er corona-sikret. Læs mere om restauranten på Fredensborg Badehotel her.

 

 

Bestil her

Ankomst
Afrejse