Unik og luksuriøs eventoplevelse på Bornholm

Lad dig forføre af eksklusiviteten ved dette luksuriøse sommerhus, som er beliggende på Strandvejen i Rønne, kun få meter fra Hotel GSH. Sommerhuset er en perfekt fusion af luksus og komfort, indrettet med et moderne og stilfuldt design. Med 7 soveværelser, 3 badeværelser, et stort køkken-alrum, stue, billardbord, samt 2 terrasser udstyret med have- og loungemøbler, tilbyder det masser af plads til at skabe uforglemmelige minder sammen med kollegaer, familie eller venner.

Privat middag i eksklusive rammer

Ønsker du en helt særlig aften med en dejlig middag i private og hyggelige rammer, kombineret med al den komfort og service, du forventer fra en restaurantoplevelse? Strandvejshuset kan lejes til mindre forsamlinger såsom private fester, bestyrelsesmøder, teambuilding, strategidage og lignende. Samtidig tilbyder vi mulighed for at leje vores dygtige kokke, som kan kreere en velsmagende og personligt tilpasset middag efter jeres ønsker.

Kontakt os nu
Hold dit næste event i Strandvejshuset ved Hotel GSH. Send en forespørgsel eller kontakt mødechef Cathrine Ingildsen på 56 90 44 44 eller mail event@bornholmhotels.dk, så hjælper Cathrine dig med lige det setup du ønsker.