Tilbud

Overnatning i Rønne på Bornholm

Griffen Spa Hotel – overnat på spahotel midt i Rønne
Se direkte ud på Østersøens blå hav, når du vågner veludhvilet op i din seng efter en lang nats søvn. Nyd den storslåede morgenmadsbuffet i hotellets restaurant med den fantastiske havudsigt, som er kåret som en af de ti bedste på Bornholm. Udforsk øen. Se den gamle borgruin Hammershus, spis røgede sild på røgeri i Gudhjem eller køb smukt kunsthåndværk i Svaneke, der er kåret som Danmarks smukkeste købstad. Kom helt ned i gear i Den Bornholmske Diamant Spa, når du atter vender hjem til hotellet i Rønne efter en dag rig på oplevelser. Griffen Spa Hotel midt i Rønnes gamle bydel er fuldstændig nyrenoveret og indrettet af den bornholmske designer Pernille Bülow.

Den Bornholmske Diamant Spa – afslapning under dit ophold på Bornholm
Griffen Spa Hotel i Rønne tilbyder som det eneste hotel på Bornholm en stor spaafdeling, hvor du som gæst på hotellet har gratis adgang til. Nyd spaen med havudsigt, få varmen i spaens sauna ’Den Tørre Ovn’ og besøg ’Blåskinsdalens varme hænder’, som er spaens wellnessafdeling med mulighed for massage og udvalgte wellnessbehandlinger mod betaling.

Tæt på centrum – overnat centralt i Rønne
Griffen Spa Hotel i Rønne er også tæt placeret på bus, færge og Rønne centrum, hvilket giver dig gode transportmuligheder under dit ophold på Bornholm. Det tager kun få minutter fra du er kørt af færgen på Rønne Havn, før du kan slappe af med en drink i hånden på dit dobbeltværelse med havudsigt på Griffen Spa Hotel. Skal du ud på øen med lejet bil eller offentlig transport, så er Griffen Spa Hotel også tæt på både bus og biludlejning.

Fredensborg Badehotel – nyrenoveret badehotel i Rønne
Fredensborg Badehotel byder dig velkommen i fredfyldte omgivelser og storslået havudsigt fra dit dobbeltværelse med store panoramavinduer. Gå gennem hotellets smukke have ned til badebroen, hvor I hopper i vandet og bliver frisket op, inden I sætter jer til rette på hotellets terrasse. Her vender I, med en iskold drink i hånden, dagen der er gået. Lyder det som ferie? Hotellet, som tidligere er kendt som Radisson Blu Fredensborg Hotel, perfekt til både korte weekendophold og lange solskinsferier.

Restaurant med enestående havudsigt – spis godt under dit ophold på Bornholm
Sæt dig til rette i hotellets restaurant og lad tjenerne kræse for dig med bornholmske specialiteter. Restauranten på Fredensborg Badehotel er kendt for at forkæle sine gæster. Menukortet rummer mange spændende retter med særlig fokus på fisk. Smag på spændende vine fra hotellets store vinkælder, der byder på sjældne flasker fra særligt gode årgange. Restaurantchef Kasper Beyer sørger for, at I får en uforglemmelig aften med god tid til hinanden.

Ferie med ekstra luksus? Overnat i hotellets suiter med enestående havudsigt
Få ekstra god plads på ferien, når du overnatter i en af Fredensborg Badehotels luksussuiter, Suite – 2 personer eller Royalsuite – 4 personer. Suiterne har smukke soveværelser, ekstra stort badeværelse, dobbelt balkon og stue med sofaarrangement. Suiterne er både velegnede til par, der sætter pris på luksus og familier, som ønsker hotelværelse med to selvstændige soveværelser.

Hotel GSH – økologisk hotel i Rønne
Hold ferie med ekstra god samvittighed, når du overnatter på Hotel GSH i Rønne. Hotellet er indviet af Kronprins Frederik og kåret til årets byggeri i Danmark i 2015. Bygningen er skabt efter grønne principper, Green Solutions. Forvent solceller på taget, og tæpper der renser luften på hotelværelset.

Enestående rammer til møder og konferencer på hotellet
Forestil dig et møde med masser af luft og lys, som gør dine mødedeltagere ekstra modtagelige for nye idéer. Lyder det interresant? Så oplev Hotel GSH. Du får helt unikke rammer til dit næste møde eller din næste konference, når du checker ind på hotellet i Rønne, som er indrettet med topmoderne møde- og konferencefaciliteter. Ikke mere rod med besværlige projektorer og ledninger overalt. Der er taget hånd om teknikken på forhånd – og skulle et eller andet alligevel drille, så er din egen personlige kontaktperson aldrig langt væk.

Hotel GSH – tæt på Galløkken strand og skov i Rønne
Vågn op på dit værelse efter en god nats søvn, gå ned i restauranten og nyd den storslåede morgenmadsbuffet på hotellet. Gå en tur gennem skoven lige ved Hotel GSH, find Galløkken strand, sid med tæerne i sandet og nyd roen, mens du betragter de små sejlbåde sejle forbi ude i horisonten. Få et perfekt udgangspunkt for din ferie på Bornholm. Besøg Forsvarsmuseet, Sct. Nicolai Kirke og det levende keramikmuseum, Hjorths Fabrik i Rønne, som alle er i gåafstand fra hotellet.