Tilbud

Hotel i Rønne på Bornholm

Få en nem rejse til Bornholm
Vi bestiller gerne din fly- eller færgebillet til Bornholm, når du skal overnatte på et af vores hoteller i Rønne. Oplys os om dine ønsker, så gør vi vores yderste for at opfylde dem.

Griffen Spa Hotel – overnat på spahotel i Rønne
Se direkte ud på Østersøens blå hav, når du vågner veludhvilet op i din seng efter en god nats søvn. Nyd den store morgenbuffet i hotellets restaurant med den fantastiske havudsigt, som er kåret som en af de ti bedste udsigter på Bornholm. Udforsk øen. Se den gamle borgruin Hammershus, spis røgede sild på røgeri i Gudhjem eller køb smukt kunsthåndværk i Svaneke, der er præmieret som Danmarks smukkeste købstad. Kom helt ned i gear i Den Bornholmske Diamant Spa, når du atter vender hjem til hotellet i Rønne efter en dag rig på oplevelser. Griffen Spa Hotel midt i Rønnes gamle bydel er fuldstændig nyrenoveret og indrettet af den bornholmske designer Pernille Bülow. Glæd dig til et flot hotel i Rønne med en fantastisk havudsigt.

Den Bornholmske Diamant Spa – afslapning under dit ophold på Bornholm
På Griffen Spa Hotel i Rønne kan du nyde et af Nordens flotteste spaområder: Den Bornholmske Diamantspa. Som overnattende gæst på Griffen Spa Hotel har du gratis adgang til det flotte spaområde. Nyd spaen med havudsigt, få varmen i spaens sauna ’Den Tørre Ovn’ og besøg ’Blåskinsdalens varme hænder’, som er spaens wellnessafdeling med mulighed for massage og udvalgte wellnessbehandlinger.

Tæt på centrum – overnat centralt i Rønne
Griffen Spa Hotel i Rønne er også tæt placeret på bus, færge og Rønne centrum, hvilket giver dig gode transportmuligheder under dit ophold på Bornholm. Det tager kun få minutter fra du er kørt af færgen på Rønne Havn, før du kan slappe af med en drink i hånden på dit dobbeltværelse med havudsigt på Griffen Spa Hotel. Skal du ud på øen med lejet bil eller offentlig transport, så er Griffen Spa Hotel også tæt på både bus og biludlejning.

Fredensborg Badehotel – nyrenoveret badehotel i Rønne
Fredensborg Badehotel på Strandvejen i Rønne byder dig velkommen i fredfyldte omgivelser og storslået havudsigt fra dit dobbeltværelse, hvor du kigger direkte ud på havet. Gå gennem hotellets smukke have ned til badebroen, hvor du hopper i vandet og bliver frisket op, inden du sætter dig til rette på hotellets terrasse. Lyder det som ferie? Så bestil din ferie på Fredensborg Badehotel. Hotellet, som tidligere var kendt som Radisson Blu Fredensborg Hotel, er perfekt til både korte weekendophold og lange solskinsferier.

Restaurant med enestående havudsigt – spis godt under dit ophold på Bornholm
Sæt dig til rette i hotellets restaurant og lad tjenerne kræse for dig med bornholmske specialiteter. Restauranten på Fredensborg Badehotel er kendt for at forkæle sine gæster. Menukortet er fransk inspireret - men husk også at prøve den berømte fiskebuffet med et væld af frisk fisk, fiskeretter og skaldyr. Smag på spændende vine fra hotellets store vinkælder, der byder på såvel klassikere som sjældne flasker.

Ferie med ekstra luksus? Overnat i hotellets suiter med enestående havudsigt
Få ekstra god plads på ferien, når du overnatter i en af Fredensborg Badehotels luksussuiter. Vælg en af suiterne for 2 personer eller Royal Suiterne for 4 personer. Suiterne har smukke soveværelser, ekstra stort badeværelse, dobbelt balkon og stue med sofaarrangement. Suiterne er både velegnede til par, der sætter pris på luksus og familier, som ønsker hotelværelse med to selvstændige soveværelser. Og der er selvfølgelig en fantastisk havudsigt fra suiterne.

Hotel GSH – økologisk hotel i Rønne
Hold ferie med ekstra god samvittighed, når du overnatter på Hotel GSH - Green Solution House - i Rønne, som er et af Europas mest bæredygtige hoteller. Hotellet blev indviet af Kronprins Frederik i 2015 og har efterfølgende vundet mange priser for sine banebrydende byggeri, som i udstrakt grad tager hensyn til miljøet. Hotellet er bygget af genanvendelige materialer, ligesom hotellets solceller selvfølgelig sørger for elproduktionen. Gå på opdagelse i hotellet og bliv imponeret over de nye og spændende løsninger. Eksempelvis tæpper og gardiner, der renser luften på dit hotelværelse, således at du kan sove extra godt.

Enestående rammer til møder og konferencer på hotellet
Forestil dig et møde med masser af luft og lys, som gør dine mødedeltagere ekstra modtagelige for nye idéer. Lyder det interessant? Så oplev Hotel GSH. Du får helt unikke rammer til dit næste møde eller din næste konference, når du checker ind på hotellet i Rønne, som er indrettet med topmoderne møde- og konferencefaciliteter. Ikke mere rod med besværlige projektorer og ledninger overalt. Der er taget hånd om teknikken på forhånd – og din personlige kontaktperson hjælper dig undervejs.

Hotel GSH – tæt på Galløkken strand og skov i Rønne
Vågn op på dit værelse efter en god nats søvn, gå ned i restauranten og nyd den primært økologiske morgenbuffet på hotellet. Hotel GSH ligger lige ved skoven, stranden og byen, og Hotel GSH Rønne er derfor det perfekte udgangspunkt for din ferie på Bornholm. Besøg Forsvarsmuseet, Sct. Nicolai Kirke og det levende keramikmuseum, Hjorths Fabrik i Rønne, som alle er i gåafstand fra hotellet.