Hotellet

Hotellet

Griffen Spahotel har både indvendige og udvendige spabade

Dobbeltværelse med havudsigt på Griffen Spahotel

Griffen Spahotel ligger tæt på Nørrekås Strand

Griffen Spahotel byder dig velkommen til et flot spaområde

Vælg mellem mange wellnessbehandlinger på Griffen Spahotel

Nyd et glas bobler på Griffen Spahotels terrasse

Måske er det tid til en spa-veninde-ferie-på-Bornholm?

Dobbeltværelse på Griffen Spahotel

Et eventyr venter dig på Bornholms flotte spahotel
I eventyrets verden vogter fabeldyret Griffen over værdifulde skatte. Griffen Spahotel i Rønne er derfor et meget passende navn for det skønne hotel, som ligger i 1. række til vandet ved Nørrekås Strand og Rønne Lystbådehavn.

I 2017-2018 blev hotellet totalrenoveret. Indretningen af hotellet er designet af Pernille Bülow, som også er kendt for sit glas- og smykkedesign. Glæd dig til flotte værelser, hvor du kan vælge mellem værelser med kig til den gamle bydel i Rønne eller værelser med en fantastisk havudsigt. Værelserne er beliggende i stueplan, 1. eller 2. etage. Der er elevator til 1. og 2. etage.

Bliv forkælet i spaen
Som gæst på Griffen Spahotel har du gratis adgang til hotellets spaområde "Den Bornholmske Diamant Spa", som er et af Nordens flotteste spaområder.

Fra urtiden er vi mennesker skabt til at kunne klare såvel hård frost som tropisk hede. I Diamantspaen kommer du til at prøve begge dele. Når du skiftevis får varm damp og iskoldt vand, bliver dit immunforsvar forstærket, og dit kredsløbet vil elske at blive sat i sving. I Kneipp-bassinerne veksler vandet mellem 0 grader og tropisk varme. Eller prøv at massere kroppen med is fra Isfontænen, som drypper frisk is ned i den millioner af år gamle granitskål. Du skal selvfølgelig også prøve nogle saunaanlæggene - eller forkæl dig selv extra meget med massage og wellnessbehandlinger i hotellets wellnessafdeling. Bemærk, at gæster skal være mindst 16 år for at få adgang til spaen. Læs mere om spaen her ved at trykke her.

Nogle af Bornholms bedste kokke laver lækkerier til dig
Griffens menukort har fokus på klassiske retter indenfor kød, fisk og grønne retter - og så selvfølgelig lækre desserter. Sæt dig godt til rette i hotellets restaurant og nyd lækkerierne. Restauranten på Griffen Spahotel vender mod vest, så solen går ned i horisonten lige foran dig - og farver himlen i de flotteste gule, røde og lilla farver. Det er ikke uden grund, at udsigten fra restauranten på Griffen Spahotel er kåret som en af Bornholms 10 bedste udsigter. 

Perfekt beliggenhed tæt ved vandet og centrum
Griffen Spahotel ligger ved Rønnes Lystbådehavn, den gamle bydel og Torvet i Rønne, hvor det summer af liv. 200 meter fra hotellet finder du den lille og hyggelige sandstrand, Nørrekås, hvor der er gode bademuligheder. Griffen Spahotel er uden tvivl et af Bornholms bedst beliggende hoteller. Glæd dig til en skøn ferie i dejlige værelser på et lækkert hotel med en flot beliggenhed og god service.

Green Key
Griffen Spahotel er certificeret med miljømærket Green Key. Vi går op i bæredygtighed og fornuftige løsninger der sikrer, at miljøet belastes mindst muligt. Som vores gæst er du altid velkommen til at spørge vores medarbejdere om hotellets grønne løsninger.

Parkeringsplads og ladestander til el-biler
Du kan selvfølgelig parkere gratis på hotellets parkeringsplads, og hvis du har el-bil, har du mulighed for at oplade i hotellets ladestandere.

Corona. Sikkerhed for dig
Coronaen er heldigvis på retur - og vi kan snart se frem til en mere normal hverdag. Det ændrer dog ikke på, at vi stadig passer ekstra godt på dig og sørger for skabe den bedst mulige corona-sikkerhed for dig. Læs her om, hvad vi blandt andet gør for din sikkerhed.

Bestil din ferie nu
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdag i bestillingboksen til venstre. Du kan også maile info@teambornholm.dk - eller ringe til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gode råd til skønne feriedage på Bornholm. Vi sørger også gerne for at bestille dine færgebilletter. Fandt du ikke hvad du søgte? Læs mere om overnatning på Bornholm.

Bestil her

Ankomst
Afrejse

Se placering på kort