Wellness & Spashop

I Griffens wellnessafdeling møder du en holistisk tilgang til skønhed og velvære, der afspejles i alt, hvad du oplever. De nøje udvalgte produkter, både dem der anvendes i behandlinger og dem der tilbydes i spashoppen, er i tråd med konceptet og visionen om fuldkommen harmoni og balance i både krop og sind.

Udgangspunktet er dig og dine behov

Med et bredt udvalg af wellnessbehandlinger, fra kropsmassage og ansigtsmassage til ansigtsbehandlinger, voksbehandlinger samt farvning af bryn og vipper, stræber vi i Griffens wellnessafdeling efter at imødekomme alle dine behov for skønhed og afslapning.

Spachef Tina Ebbesen Jensen bringer mere end 24 års erfaring indenfor skønhedsbehandlinger og hudpleje. Med et blik for det hele menneske tilbyder hun vejledning og behandlinger, der bringer din hud i balance på en naturlig, nænsom, og respektfuld måde.

Når du booker en af vores signatur ansigtsbehandlinger, behøver du kun at vælge tid, hvorefter vi tilpasser behandlingen specifikt til dig og din huds unikke behov – fordi både du og din hud er unikke. Vores team af erfarne behandlere sikrer, at hver behandling bliver en skøn og afslappende oplevelse. Lad os tage hånd om dig og din hud, og forkæl dig selv med en skræddersyet oplevelse, der efterlader dig fornyet og i balance.

Nøje udvalgte hudplejeprodukter

Kun de bedste produkter, der afspejler vores holistiske tilgang til skønhed og velvære, finder vej til hylderne i spashoppen og behandlerrummene. De er nøje udvalgt og bidrager til at højne niveauet for din hudpleje og velvære hvad end det er til en behandling i wellnessafdeling eller i badeværelset derhjemme.

Karmameju

Opdag Karmameju – et førende dansk bioaktivt hudplejemærke, der beriger din hudpleje med dybdevirkende, sanselige ritualer og naturens mest kraftfulde ingredienser. Udvalget i spashoppen og behandlerrummene byder på Karmamejus produkter, der ikke alene sigter efter synlige forbedringer af din hud, men også efter at fremme en positiv mental tilstand gennem egenomsorg og en dyb forståelse for hudens skiftende behov, både indefra og udefra. Karmameju baserer sig på naturlige, bioaktive og økologisk certificerede formler, udviklet med den nyeste bioteknologi, nærende planteolier, effektive planteekstrakter, beroligende æteriske olier og klinisk dokumenterede ingredienser, designet til at arbejde i harmoni med din hud.

I spashoppen finder du et bredt udvalg af Karmamejus produkter til ansigt, krop og hår, hver især skabt til at forkæle, beskytte og revitalisere. Lad os hjælpe dig med at finde de perfekte produkter til netop dine behov og indlede en rejse mod dybere velvære og hud i balance.

Team Dr. Joseph

Team Dr. Joseph er et italiensk mærke, der med passion for bæredygtighed og naturlighed, skaber hudpleje, der leverer både øjeblikkelige resultater og langtidsholdbare fordele. Ved perfekt at forene banebrydende bioteknologi med naturens reneste ingredienser, har Team Dr. Joseph skabt en hudplejeserie, der balancerer det bedste fra begge verdener. Deres avancerede formler er udviklet med en holistisk filosofi og indeholder kombinationer af planteaktive stoffer, der forstærker hinandens virkninger for optimal hudpleje. Hos Team Dr. Joseph er kvalitet aldrig et spørgsmål til diskussion – fra ingredienser og behandlinger til teknikker, procedurer og emballage; alt er skabt med største omhu og respekt for miljøet.

Produkterne er certificeret efter Europas strengeste standarder for naturlig kosmetik, hvilket sikrer både effektivitet og renhed. Fri for parabener, PEG'er, petroleum, silikoner og kunstige dufte, tilbyder Team Dr. Joseph Hightech Natural Cosmetics® en revolutionerende fusion af naturens vidundere og den seneste teknologiske innovation. Veganske, naturlige, hudvenlige og fyldt med kraftfulde bioteknologiske ingredienser, der plejer og fornyer.

I spashoppen finder du et bredt udvalg af Team Dr. Josephs produkter til både ansigt og krop, designet til at opfylde ethvert behov og ønske om ren og naturlig skønhed.

Ærlig parfume

Ærlig er et dansk parfumemærke, der skaber fascinerende dufte med hjertet sat på allergivenlighed og bæredygtighed. Ærlig tilbyder unikke parfumeoplevelser, fri for de 26 stoffer identificeret af EU's kosmetikdirektiv som potentielle allergifremkaldere, og med en dyb forpligtelse til miljøvenlighed i både indhold og emballage. Inspireret af den nordiske enkelthed og feminin æstetik, er Ærlig et studie i luksus og enkelhed - fra den elegante flakon og den raffinerede indpakning til den dybsindige duft, der sammen skaber en uforlignelig oplevelse af renhed og skønhed. Parfumernes æsker er produceret i Danmark af FSC-godkendt karton, samlet uden lim, hvilket understreger mærkets engagement i at værne om natur og mennesker. Med etiketter fremstillet af sukkerrør og indhold, der er 90 % økologisk med ingredienser fra Europa, sætter Ærlig en ny standard for, hvad ægte bæredygtighed i parfumeindustrien kan være. Hver flaske Ærlig er et bevis på, at skønhed og ansvarlighed kan gå hånd i hånd, udviklet og produceret i Danmark for at sikre den kortest mulige transportvej og minimal miljøpåvirkning.

Besøg spashoppen og lad dig forføre af Ærlig's fortryllende verden af dufte.

Har du spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål til spashoppen, produkter, behandlinger eller booking, kan du sende en mail til: spa@bornholmhotels.dk