Hotellet

Hotellet

Det tidligere Radisson Blu hotel blev i 2018 renoveret og omdannet til et moderne badehotel. På Fredensborg Badehotel kan du glæde dig til flotte værelser designet af Pernille Bülow samt en af Bornholms bedste restauranter. Restauranten er berømt for sine franskinspirerede retter samt ikke mindst den store fiske- og skaldyrsbuffet med hummer, østers og lækre fiskeretter ad libitum. Tag en badetur fra hotellets badebro - eller  en tur gennem skoven til sandstranden.

Fredensborg Badehotel byder på en lækker restaurant med havudsigt, udendørs spa og badebro

Glæd dig til havudsigten fra dit værelse

Bobler og havudsigt fra Fredensborg Badehotel

Solterrassen ved havet på Fredensborg Badehotel

Gå gennem skovstierne til den dejlige strand ved Fredensborg Badehotel

Nyd maden og havudsigten på Fredensborg Badehotel

Spil skak i haven på Fredensborg Badehotel

Flot hotel med skøn udsigt
Bornholms vel nok mest kendte hotel, Fredensborg Badehotel på Strandvejen i Rønne, genåbnede i 2018 efter en omfattende renovering. Glæd dig til flotte værelser med en lækker indretning og en imponerende havudsigt.

Restaurant med havudsigt
I restauranten kan du nyde franske lækkerier og selvfølgelig den berømte fiskebuffet med et væld af frisk fisk, skaldyr og fiskeretter. Vinkælderen byder på såvel klassiske som sjældne vine.  

Fredensborg Badehotels restaurant ligger med udsigt over havet - og på de lune dage bliver restauranten udvidet til terrassen foran hotellet. Terrassen er overdækket og opvarmet, således at du også om aftenen kan sidde udenfor. Efter en lækker middag kan du tage din eneste ene i hånden og gå en tur til hotellets badebro. Hør havets bølgeskvulp, mens solen går ned foran jer.

Udendørs spa
Sæt dig i de udendørs spabade (aldersgrænse 16 år). Mærk hvordan spaens indbyggede massagefunktioner får din krop til at slappe helt af. Nyd havudsigten med en kølig drink i hånden.

Flotte værelser designet af Pernille Bülow
Fredensborg Badehotels indretning er designet af Bornholms førende designer, Pernille Bülow, som er også er kendt for sin glaskunst. Hotellets værelser og lejligheder er beliggende i stueplan, 1. eller 2. sal, og der er selvfølgelig elevator mellem etagerne.Læs mere om værelserne ved at trykke her.

Omkranset af strand og skov - og tæt på byen
Fredensborg Badehotel ligger på Bornholms mest attraktive adresse: Strandvejen i Rønne. Skovstierne starter lige ved hotellet, og efter få hundrede meters gang er du på en skøn og "hemmelig" sandstrand, som næsten kun kendes af de lokale bornholmere. Fra stranden kan du fortsætte langs skovstierne ind til Rønne centrum. Glæd dig til et hyggeligt torveliv, historiske købmandsgårde, sjove butikker og spændende museer. Læs mere om Rønne ved at trykker her.

Green Key
Fredenborg Badehotel er certificeret med miljømærket Green Key, som sikrer bæredygtige og grøn drift af hotellet.

Gratis cykeludlån
Fredensborg Badehotel ligger lige ved Bornholms vidtforgrenede net af cykelstier. Lån en gratis cykel i receptionen og tag på tur i det smukke landskab.

Parkeringsplads og ladestander til el-biler
Du kan parkere gratis på hotellets parkeringsplads, og Fredensborg Badehotel har selvfølgelig ladestandere til el-biler.

Fredensborg Badehotels Fiskebuffet 
Prøv den anmelderroste fiskebuffet på Fredensborg Badehotel, hvor du blandt andet kan spise ad libitum af østers, hummere, jomfruhummere, krebs og mange andre skønne skaldyr- og fiskeretter. Til dessert får du et skønt kage- og ostebord med lækkerier. Husk at bestille bord til fiskebuffeten, da den er meget eftertragtet. Ring 56 90 44 44 og bestil dit bord nu. 

Corona. Sikkerhed for dig
Coronaen er heldigvis på retur - og vi kan snart se frem til en mere normal hverdag. Det ændrer dog ikke på, at vi stadig passer ekstra godt på dig og sørger for skabe den bedst mulige corona-sikkerhed for dig. Læs her om, hvad vi blandt andet gør for din sikkerhed.

Bestil din ferie nu
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdag i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gode råd og idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Bestil her

Ankomst
Afrejse

Se placering på kort