Hotellet

Fredensborg har lukket for sæsonen
Vi glæder os til at se dig igen 12. april 2019

Fredensborg Badehotel byder på en lækker restaurant med havudsigt, udendørs spa og badebro

Velkommen indenfor på Fredensborg Badehotel

Spil skak på Fredensborg Badehotel

Prøv den udendørs spa med fantastisk havudsigt (aldersgrænse 16 år)

Tak for sæson 2018. Fredensborg Badehotel åbner igen 12. april 2019
Tusind tak for i år - det har været en fornøjelse at have så mange glade gæster boende. Fredensborg Badehotel åbner igen den 12. april 2019.

Flot hotel med skøn udsigt
Fredensborg Badehotel på Strandvejen i Rønne fik i 2017/2018 en omfattende renovering. Glæd dig til flotte værelser med en flot indretning, nye badeværelser og en imponerende udsigt over Østersøen samt et spændende menukort med franske lækkerier og selvfølgelig den berømte fiskebuffet med et væld af frisk fisk, skaldyr og fiskeretter. Vinkælderen byder på såvel klassiske som sjældne vine. Sæt dig godt til rette i restauranten. Nyd havudsigten og lad dig forkæle med lækkerier. 

Restaurant med havudsigt
Fredensborg Badehotels nye restaurant ligger med skøn udsigt over havet - på de lune dage bliver restauranten udvidet til terrassen foran hotellet. Terrassen er overdækket og opvarmet, således at du også om aftenen kan sidde udenfor. Efter en lækker middag kan du tage din eneste ene i hånden og gå en tur til hotellets badebro. Hør havets bølgeskvulp, mens solen går ned foran jer. Det er ferie!

Udendørs spa
Tag din eneste-en i hånden og dyp ned i det boblende vand i Fredensborg Badehotels nye udendørs spabade (aldersgrænse 16 år). Mærk hvordan spaens indbyggede massagefunktioner får din krop til at slappe helt af. Nyd havudsigten med en kølig drink i hånden. Dét er ferie!

Bornholms hovedstad
Fredensborg Badehotel ligger på Strandvejen i Rønne. Fra hotellet går en skovsti ind til Rønne centrum. Rønne er Bornholms hovedstad. Glæd dig til et hyggeligt torveliv, historiske købmandsgårde, sjove butikker og spændende museer. 

Lejligheder og værelser med havudsigt
Fredensborg Badehotels nye indretning er designet af Bornholms førende designer, Pernille Bülow, som er også er kendt for sin glaskunst. Værelsernes indretning er inspireret af havet og Bornholms natur. Læs mere om værelserne ved at trykke her.

Gratis cykelleje
Fredensborg Badehotel ligger lige ved Bornholms vidtforgrenede net af cykelstier. Lån en gratis cykel i receptionen og tag på tur i det smukke landskab.

Ladestander til el-biler
Fredensborg Badehotel har selvfølgelig ladestandere til el-biler.

Bestil din ferie nu
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdag i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gode råd og idéer til skønne feriedage på Bornholm. Fandt du ikke hvad du søgte? Læs mere om overnatning på Bornholm.

Se placering på kort