Hotellet

Hotellet

Receptionist Patrizia Parente
Receptionist Patrizia Parente
fredensborg@bornholmhotels.dk
56 90 44 44

Velkommen indenfor på Fredensborg Badehotel

Fredensborg Badehotels berømte badebro

Fra Radisson til badehotel
23. april 2018 genåbner det tidligere Radisson Blu Hotel Fredensborg på Strandvejen i Rønne som Bornholms "nye" badehotel efter endnu en omfattende renovering. Glæd dig til flotte værelser med en ny indretning, nye badeværelser og en imponerende udsigt over Østersøen samt gourmetmad i topklasse - eksempelvis den berømte fiskebuffet med et væld af frisk fisk, skaldyr og fiskeretter. Vinkælderen byder på såvel klassiske som sjældne vine. Sæt dig godt til rette i restauranten. Nyd havudsigten og lad dig forkæle med lækkerier. I perioden frem til 23. april 2018 anbefaler vi dig vores to søsterhoteller Griffen Spa Hotel og Hotel GSH.

Restaurant med havudsigt
Fredensborg Badehotels nye restaurant ligger med skøn udsigt over havet - på de lune dage bliver restauranten udvidet til terrassen foran hotellet. Efter en lækker middag kan du tage din eneste ene i hånden og gå en tur til hotellets badebro. Hør havets bølgeskvulp, mens solen går ned foran jer. Det er ferie!

Bornholms hovedstad
Fredensborg Badehotel ligger på Strandvejen i Rønne. Fra hotellet går en skovsti ind til Rønne centrum. Rønne er Bornholms hovedstad. Glæd dig til et hyggeligt torveliv, historiske købmandsgårde, sjove butikker og spændende museer. 

Lejligheder og værelser med havudsigt
Fredensborg Badehotels nye indretning er designet af Bornholms førende designer, Pernille Bülow, som er også er kendt for sin glaskunst. Værelsernes indretning er inspireret af havet og Bornholms natur. Læs mere om værelserne ved at trykke her.

Bestil din ferie nu
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdag i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gode råd og idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Se placering på kort