Hotellet

Hotellet

I over 50 år har Fredensborg Badehotel været Bornholms tophotel.

I 2017/2018 blev hotellet totalrenoveret og omdannet fra Radisson Blu hotel til et moderne badehotel.

Fredensborg Badehotel byder på en lækker restaurant med havudsigt, udendørs spa og badebro

Spil skak på Fredensborg Badehotel

Glæd dig til havudsigten fra dit værelse

Prøv den udendørs spa med fantastisk havudsigt (aldersgrænse 16 år)

Fredensborg Badehotel har selvfølgelig sin egen badebro

Stranden er tæt på Fredensborg Badehotel

Flot hotel med skøn udsigt
Bornholms vel nok mest kendte hotel, Fredensborg Badehotel, i Rønne genåbnede i 2018 efter en omfattende renovering. Glæd dig til flotte værelser med en lækker indretning, nye badeværelser og en imponerende udsigt over Østersøen.

Restaurant med havudsigt
I restauranten kan du nyde franske lækkerier og selvfølgelig den berømte fiskebuffet med et væld af frisk fisk, skaldyr og fiskeretter. Vinkælderen byder på såvel klassiske som sjældne vine. Sæt dig godt til rette i restauranten. Nyd havudsigten og lad dig forkæle med dejlig mad. 

Fredensborg Badehotels restaurant ligger med skøn udsigt over havet - og på de lune dage bliver restauranten udvidet til terrassen foran hotellet. Terrassen er overdækket og opvarmet, således at du også om aftenen kan sidde udenfor. Efter en lækker middag kan du tage din eneste ene i hånden og gå en tur til hotellets badebro. Hør havets bølgeskvulp, mens solen går ned foran jer. Det er ferie!

Udendørs spa
Sæt dig i det boblende vand i Fredensborg Badehotels udendørs spabade (aldersgrænse 16 år). Mærk hvordan spaens indbyggede massagefunktioner får din krop til at slappe helt af. Nyd havudsigten med en kølig drink i hånden. Dét er ferie!

Lejligheder og værelser med havudsigt
Fredensborg Badehotels indretning er designet af Bornholms førende designer, Pernille Bülow, som er også er kendt for sin glaskunst. Hotellets værelser og lejligheder er beliggende i stueplan, 1. eller 2. sal, og der er selvfølgelig elevator mellem etagerne.Læs mere om værelserne ved at trykke her.

Omkranset af strand og skov - og tæt på byen
Fredensborg Badehotel ligger på Bornholms dyreste vej: Strandvejen i Rønne. Skovstierne starter lige ved hotellet, og efter få hundrede meters gang er du på en skøn og "hemmelig" sandstrand, som næsten kun kendes af de lokale bornholmere. Fra stranden kan du fortsætte langs skovstierne ind til Rønne centrum. Glæd dig til et hyggeligt torveliv, historiske købmandsgårde, sjove butikker og spændende museer. 

Green Key
Fredenborg Badehotel er certificeret med miljømærket Green Key. Vi går op i bæredygtighed og fornuftige løsninger der sikrer, at miljøet belastes mindst muligt. Som vores gæst er du altid velkommen til at spørge vores medarbejdere om hotellets grønne løsninger.

Gratis cykeludlån
Fredensborg Badehotel ligger lige ved Bornholms vidtforgrenede net af cykelstier. Lån en gratis cykel i receptionen og tag på tur i det smukke landskab.

Parkeringsplads og ladestander til el-biler
Du kan selvfølgelig parkere gratis på hotellets parkeringsplads, og hvis du har el-bil, har du mulighed for at oplade i hotellets ladestandere.

Fredensborg Badehotels Fiskebuffet 
Prøv den anmelderroste fiskebuffet på Fredensborg Badehotel, hvor du blandt andet kan spise ad libitum af østers, hummere, jomfruhummere, krebs og mange andre skønne skaldyr- og fiskeretter. Til dessert får du et skønt kage- og ostebord med lækkerier. Husk at bestille bord til Fredensborg Badehotels Fiskebuffet, da den er meget eftertragtet. Ring 56 90 44 44 og bestil dit bord nu. I 2020 er der fiskebuffet disse dage: 9. maj, 23. maj, 30. maj, 25. juni, 2. juli, 9. juli, 10. juli, 16. juli, 17. juli, 23. juli, 24. juli, 30. juli, 6. august, 7. august, 13. august, 20. august, 27. august, 10. september og 24. september.

Bestil din ferie nu
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdag i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gode råd og idéer til skønne feriedage på Bornholm. Fandt du ikke hvad du søgte? Læs mere om overnatning på Bornholm.

Se placering på kort