Spahotel & Lækker mad

Skønt hotel ved havet. Spa og wellness. Lækker mad
Griffen er et fabeldyr, som i eventyrenes verden vogter over skatte. Griffen Spahotel er derfor et meget sigende navn for dette skønne hotel, som ligger smukt ved havet, stranden og Rønnes gamle bydel. Glæd dig til flotte værelser, som er indrettet af den bornholmske designer Pernille Bülow.

Lækker 2-retters middag er inkluderet
Restaurant G, som er en af Bornholms bedste restauranter, er beliggende på Griffen Spahotel - og det er ikke bare maden, som er i topklasse. Det er udsigten også, og den er da også kåret som en af Bornholms 10 bedste udsigter. Inkluderet i din rejsepakke er en valgfri 2-retters-middag hver aften. Den store morgenbuffet hver morgen er selvfølgelig også inkluderet i din pakkepris.

Lækkert spaområde
Som overnattende gæst på Griffen Spahotel har du hver dag gratis adgang til hotellets spaafdeling, som er et af Danmarks flotteste spa- og wellnessområder, hvor du bliver forkælet med sauna- og spaoplevelser og skøn havudsigt.  

Alt dette er inkluderet i tilbudsprisen
✓ Dejligt dobbeltværelse på det flotte Griffen Spahotel (du kan tilkøbe et værelse med havudsigt)
✓ Færge Ystad-Rønne med bil tur/retur 
✓ Stor morgenmadsbuffet hver morgen
✓ Valgfri 2-retters middag hver aften
✓ Gratis adgang til spaområdet hver dag
✓ Gratis cykelleje hver dag
✓ Gratis sygdomsafbestillingsforsikring

Særlige ekstra oplevelser
17. maj: På udvalgte datoer åbner Griffen Spa dørene efter lukketid for en lille gruppe gæster, der søger den ultimative selvforkælelsesoplevelse: Relax & Enjoy - After Hours Evening Experience. Tillægspris: 495,- pr. person. 

Der er få ledige pladser til de ovenstående arrangementer, så oplys gerne i forbindelse med din bestilling, om at du ønsker at deltage i arrangementerne - så bestiller vi til dig.

Totalpris for 2 personer:
• 4 nætter: 8.495,-
• 7 nætter: 14.595,-

Prisen gælder ved ankomst i perioden 19. oktober - 21. december. Se øvrige priser nedenfor. 

Pakker: 660,663

Ankomstdag - Hvilken ugedag kan du ankomme?
Hvis du vælger 4 nætter:
* Du kan frit vælge ankomstdag på ugen

Hvis du vælger 7 nætter:
* Tilbudsprisen gælder ved ankomst på en mandag, tirsdag, onsdag eller torsdag
* Hvis du vælger 7 nætter og ankommer på en fredag eller søndag, er der et tillæg: 400,- (i perioden 9/6 - 11/8 er tillægget dog 700,-)
* Hvis du vælger 7 nætter og ankommer på en lørdag, er der et tillæg: 400,- (i perioden 9/6 - 11/8 er tillægget dog 1.700,-)

Mulighed for havudsigt 
Værelserne i dette tilbud er beliggende til landsiden med kig til den gamle bydel. Du kan tilkøbe et værelse med flot havudsigt for blot 200,- pr. nat (i perioden 29/6 - 12/10 er tillægget dog 300,-)

Priser

Hvis du vil ankomme på andre tidspunkter er prisen:

Ankomst i perioden 4 nætter Ekstra nat 7 nætter
Før 9. juni 8.695,- 2.050,- 14.695,-
9. juni - 15. juni Udsolgt Udsolgt Udsolgt
16. juni - 5. juli 9.995,- 2.200,- 15.995,-
6. juli - 12. juli 10.595,- 2.350,- 16.295,-
13. juli - 26. juli 10.995,- 2.500,- 18.295,-
27. juli - 10. august 10.295,- 2.350,- 16.495,-
11. august - 31. august 9.595,- 2.250,- 15.995,-
1. september - 18. oktober 8.995,- 2.050,- 14.795,-
19. oktober - 21. december 8.495,- 2.050,- 14.595,-
22. december - 2. januar 2025 9.295,- 2.250,- 15.995,-

 

Tilkøb

Vil du flyve i stedet for at sejle?
Såfremt du ønsker at flyve fra København, Billund eller Aalborg, i stedet for at sejle, til Bornholm, er der et tillæg:
 • Fra København: kr. 1.350,-
 • Fra Billund eller Aalborg: kr. 1.750,- 
 • Tillægget er et samlet tillæg for 2 personer tur/retur

Ønsker du ekstra nætter?
Hvis du eksempelvis ønsker 5 nætter i stedet 4 nætter, er der en tillægspris. Tillægget varierer efter perioden som beskrevet i tabellen.

Endnu mere luksus - Vælg en suite
Du kan også vælge at bo i suite på hotellets øverste etage, hvor havudsigten nærmest er ubeskrivelig flot. Suiterne er indrettet med soveværelse, badeværelse, stor stue med sofaarrangement samt walk-in-closet. Der er havudsigt fra såvel soveværelset som stuen. Merprisen for at bo i en suite er 695,- pr. nat (i perioden 15. juni - 3. september er tillægget dog 995,-).

Er I 3 personer?
Hvis I er 3 personer, har I mulighed for at få en suite med havudsigt samt opredning til en ekstra person. Merprisen er 1.495,- pr. nat inklusive morgenmad og 3-retters-aftensmenu til den ekstra person (i perioden 26. juni - 3. september er tillægget dog 1.995,-).

Fortrydelsesret
Vi kan alle komme til at fortryde. På Griffen Spahotel kan du købe ophold med Fortrydelsesret, som sikrer, at du gratis kan afbestille din ferie, hvis du alligevel ikke har lyst til at rejse. Du behøver ikke at angive nogen årsag, og du kan annullere helt frem til 30 dage inden din ankomst. Prisen er blot 295,- pr. værelse. Bestil Fortrydelsesretten samtidig med bestillingen af dit ferieophold. 

Pakker: 663,664
Tilkøb havudsigt for blot 200,- og vågn op til det skønneste hav hver morgen

Tilkøb havudsigt for blot 200,- og vågn op til det skønneste hav hver morgen

Forkæl dig selv med en behandling hos hotellets dygtige massører

Forkæl dig selv med en behandling hos hotellets dygtige massører

Oplevelser i spaen

Saunaen "Den tørre ovn"

Saunaen "Den tørre ovn"

Vandfaldet hjælper mod spændinger

Vandfaldet hjælper mod spændinger

Nyd solnedgangen fra spaen

Nyd solnedgangen fra spaen

Prøv dampbadet

Prøv dampbadet

Tilkøb champagne til din spaoplevelse

Tilkøb champagne til din spaoplevelse

Nyd en behandling i wellnessafdelingen

Nyd en behandling i wellnessafdelingen

Spaen bringer smilet frem på dine læber

Spaen bringer smilet frem på dine læber

Dampbad
Et varmt dampbad fremmer blodcirkulationen, lindrer smerter og mindsker betændelsestilstande. Mens dampen stiger op, skifter lyset i saunaen langsomt, og efterligner en solopgang med gyldne stråler, før lysniveauet stiger og til sidst tones ned som ved en solnedgang. Lysterapien kombineret med den varme damp giver en unik afstressende virkning, mens dampen virker befriende indefra og lindrer muskelspændinger. 

Finsk træsauna
For en modsat oplevelse byder denne finske træsauna på tør og kraftig varme, der når mellem 70 og 80 grader. Kombinationen af den tørre varme efterfulgt af et koldt styrtebad giver en forfriskende oplevelse, der sætter gang i kredsløbet.

Biosauna
Biosaunaen er en blanding af en traditionel finsk sauna og dampbad, men ved en lavere temperatur for en behagelig varme. Saunaen opretholder en temperatur på cirka 60 grader, der tilbyder en unik form for afslapning og velvære.

Infarød sauna
Denne specielle sauna tilbyder en unik form for varme, hvor det ikke er luften, der opvarmes, men derimod omgivelserne. Den bruger infrarød teknologi til at skabe en nænsom og beroligende varme, der omslutter dig. Denne saunaoplevelse er ikke kun afslappende, men også gavnlig for kredsløbet, da den øger blodgennemstrømningen. Denne infrarøde kabinesauna tilbyder en anderledes og forfriskende måde at opleve velvære på.

Kaskader af vand & varmtvandspool
Stil dig foran vandfaldet, træk i rebet og lad kaskader af vand plaske ned over ryg og nakke. Spændinger i nakke og skuldre blødes op, når strømme af lunt vand fosser ned over hals og hoved. I midten af bassinet presser den underjordiske geyser blidt vandet mod dine fødder. Fortsæt videre til de bølgeformede liggebænke i spabadet, og slap af, mens du nyder stjernehimlen i loftet.

Is og varm damp
Mennesket er skabt til at kunne klare betydelige udsving fra hård frost til tropisk hede. I spaen kan din krop opleve begge dele. I Kneipp-bassinerne veksler vandet mellem 0 grader og tropisk varme. Du kan også massere kroppen med is fra isfontænen. Når kroppen skiftevis får varm damp og koldt vand, øges dit immunforsvar. Efter en varmetur i saunaerne bliver dine blodkar udvidet. Derfor opnås størst effekt ved efterfølgende afsvaling i koldt vand fra vippespanden, et koldt brusebad eller et dyp i koldtvandsbrønden. 

Udendørs jacuzzi
Nyd et glas champagne i det store, udendørs jacuzzi med havudsigt, mens solen langsomt går ned i horisonten bag dig. Boblerne fra dysserne i spabadet masserer din krop og får dig til at slappe helt af.

Slap af og tank op
Komfortable møbler indbyder til afslapning både indendørs og udendørs. Turen gennem varmt og koldt vand, damp, is og afspænding giver din krop og sjæl skønne indtryk. I spaens selvbetjente bar kan du gratis hente frisk frugt, kaffe, the, juice, saft og isvand. Hvis du bliver sulten under dit besøg, er det muligt at bestille frokost på G's Café, som er beliggende i loungeområdet ved receptionen. Du er også velkommen til at komme på G's Café i din badekåbe og tøfler.

Fuldend din spaoplevelse med en behandling
Du kan tilkøbe forskellige, afslappende behandlinger i hotellets wellnessafdeling. Find ud af mere her

Spapakke

 • Når du overnatter på Griffen Spahotel, er der badekåbe og slippers på dit værelse ved ankomst. Du finder håndklæder i spaområdet. Når du besøger spaen som ikke-overnattende gæst, får du udleveret en spapakke i receptionen. 
 • Der er altid isvand, kaffe, the, juice, saft og frisk frugt ad libitum til din rådighed i spaen.
 • Husk at medbringe eget badetøj.

Bestil spatid nu
Planlæg dit besøg i spaen på Griffen Spahotel nu, så kan du allerede i dag begynde at glæde dig til afslapning og velvære. Din spatid er gyldig i 3 timer fra det tidspunkt du ankommer. Som overnattende gæst, er der ikke nogen begrænsning på hvor mange spatider du kan booke, og du bestiller tid ved at henvende dig i receptionen. Bor du ikke på hotellet kan du bestille spatid på 56 90 44 44 eller book@bornholmhotels.dk.

Pakker: 663,664

Praktisk info

Adresse
Griffen Spahotel
Ndr. Kystvej 34
3700 Rønne
Telefon-reception: 56 90 44 44
Telefon-booking: 56 95 85 66

Ankomst - Check in
Du kan komme ind i dit værelse fra klokken 15:00 på ankomstdagen. Receptionen har åbent frem til klokken 22:00. Hvis du ankommer efter klokken 22:00, beder vi dig kontakte os på telefon 56 90 44 44, således at du kan blive betjent af vores natportier.

Afrejse - Check out
På afrejsedagen beder vi dig venligst forlade dit værelse senest klokken 11:00, således at vi kan nå at rengøre værelset, inden de næste gæster ankommer.

Afbestilling
Såfremt du er nødt til at afbestille dit ophold, gælder disse regler:

 • Hvis der er mere end 45 dage til din planlagte ankomst, kan du annullere dit ophold med fradrag af et administrationsgebyr på 10 % af rejsens pris (minimum DKK 700,-)
 • Hvis der er 45 eller færre dage til din planlagte ankomst, kan du desværre ikke annullere dit ophold, og det er ikke muligt at få indbetalte beløb refunderet.

Badekåbe og badetøfler
På dit værelse er der badekåbe og badetøfler, således at du er klar til nemt at komme til spaområdet. Husk selv at medbringe badetøj.

Betaling
Hvis du bestiller dit ophold 45 dage eller mere før din ankomst:

 • Vi beder dig indbetale 25 % af rejsens pris (minimum DKK 700,-) senest 10 dage efter din bestilling. Restbeløbet beder vi dig indbetale senest 45 dage inden din ankomst.

Hvis du bestiller dit ophold mellem 6 og 44 dage inden din ankomst:

 • Vi beder dig indbetale hele rejsens pris dagen efter, at du har modtaget din bekræftelse fra os.

Hvis du bestiller dit ophold 6 eller færre dage inden din ankomst:

 • Vi kontakter dig efter din bestilling og aftaler nærmere om betalingen - herunder informerer vi dig og muligheden for at betale med betalingskort eller MobilePay.

Børn (0-3 år)
Rejser du med børn i alderen 0-3 år til Griffen Spahotel, kan op til et barn gratis overnatte på værelset sammen med dig. Det er kun muligt at medbringe et barn pr. dobbeltværelse med mindre du også lejer en barneseng. Hvis du ønsker en barneseng koster det 500,- pr. ophold. Pude og dyne medfølger ikke til barnesengen, men bedes medbringes selv. Rejser du med børn (0-3 år), bedes du angive det i kommentarfeltet ved booking, eller ringe på +45 56 90 44 44

Cykler
Du kan gratis låne cykler i receptionen.

Færgebilletter
Du kan frit vælge færgeafgange. Angiv blot dit ønske i kommentarfeltet under bestillingen, så gør vi vores yderste for at opfylde dine ønsker. Såfremt du efterfølgende ønsker at ændre dine rejsetider, kan du ændre billetten omkostningsfrit ved senest 45 dage før afrejse at ringe til vores pakkerejseafdeling, Team Bornholm, på 56 95 85 66

Køleskab, føntørrer og el-kedel
Der er køleskab, el-kedel og føntørrer på dit værelse.

Morgenmadsbuffet og aftensmad
Morgenbuffeten er til din rådighed alle ugens dage kl. 06:30 - 10:30. Når du bestiller dit ophold, beder vi dig oplyse tidspunktet for, hvornår du ønsker at spise aftensmad den første aften, så ordner vi bordreservationen for dig. Bordreservationerne for de øvrige dage, aftaler du med receptionspersonalet, når du er ankommet til Griffen Spahotel.

Parkering
Du kan parkere gratis på hotellets private parkeringsplads. Hvis du har el-bil, er der særlige parkeringspladser med ladestandere til el-biler.

Shampoo, sæbe og balsam
Der er selvfølgelig lækker shampoo, sæbe og balsam til rådighed på dit værelse.

Spapakke

 • Når du overnatter på Griffen Spahotel, er der badekåbe og slippers på dit værelse ved ankomst. Du finder håndklæder i spaområdet.
 • Der er altid isvand, kaffe, the, juice, saft og frisk frugt ad libitum til din rådighed i Den Bornholmske Diamantspa. Du har mulighed for at tilkøbe andre drikkevarer samt lune panini i spaområdet. Kontakt blot din spaværtinde/spavært.
 • Husk at medbringe eget badetøj.

Husk at bestille en spatid
Som overnattende gæst på hotellet kan du nemt booke dine spatider ved at henvende dig i receptionen, hvor vi står klar til at assistere dig. Der er ingen begrænsning på antallet af gange, du kan nyde spaen under dit ophold. Hvis du ikke overnatter på hotellet, men ønsker at opleve spaen, kan du booke en tid ved at kontakte os på på 56 90 44 44 eller book@bornholmhotels.dkDin spatid er gyldig i 3 timer fra ankomst, så du har rigeligt med tid til at slappe af og nyde alle faciliteterne. 

Pakker: 663,664