Spahotel & Lækker mad

Vælg et værelse med havudsigt for blot 250,- pr. nat

Vælg et værelse med havudsigt for blot 250,- pr. nat

Slap af i det store indendørs og udendørs spaområde

Slap af i det store indendørs og udendørs spaområde

En valgfri 3-retters middag hver aften er inkluderet i tilbudsprisen

En valgfri 3-retters middag hver aften er inkluderet i tilbudsprisen

Skønt hotel ved havet. Spa og wellness. Lækker mad
Griffen er et fabeldyr, som i eventyrenes verden vogter over skatte. Griffen Spahotel er derfor et meget sigende navn for dette skønne hotel, som ligger smukt ved havet, stranden og Rønnes gamle bydel. Glæd dig til flotte værelser, som er indrettet af den bornholmske designer Pernille Bülow.

Lækker 3-retters middag er inkluderet
Restaurant G, som er en af Bornholms bedste restauranter, er beliggende på Griffen Spahotel - og det er ikke bare maden, som er i topklasse. Det er udsigten også, og den er da også kåret som en af Bornholms 10 bedste udsigter. Inkluderet i din rejsepakke er en valgfri 3-retters-middag hver aften. Den store morgenbuffet hver morgen er selvfølgelig også inkluderet i din pakkepris.

Lækkert spaområde
Som overnattende gæst på Griffen Spahotel har du hver dag gratis adgang til hotellets spaafdeling, som er et af Danmarks flotteste spa- og wellnessområder, hvor du bliver forkælet med sauna- og spaoplevelser og skøn havudsigt.  

Alt dette er inkluderet i tilbudsprisen
✓ Dejligt dobbeltværelse på det flotte Griffen Spahotel (du kan tilkøbe et værelse med havudsigt for blot 250,- pr. nat.)
✓ Færge Ystad-Rønne med bil tur/retur 
✓ Stor morgenmadsbuffet hver morgen
✓ Valgfri 3-retters middag hver aften
✓ Gratis adgang til den store spaafdeling hver dag
✓ Gratis cykelleje hver dag
✓ Gratis sygdomsafbestillingsforsikring

Totalpris for 2 personer:
 • 2 nætter: 4.995,-
 • 4 nætter: 8.995,- 

Tilbudsprisen gælder ved ankomst før 13. oktober 2023. 

Pakker: 659,660

Hvis du vil ankomme på andre tidspunkter, er prisen:

Ankomst i perioden 2 nætter Ekstra nat 4 nætter
Før 13/10 4.995,- 2.150,- 8.995,-
13/10 - 20/10 5.395,- 2.450,- 9.895,-
21/10 - 21/12 4.695,- 2.150,- 8.995,-


Ankomstdag - Hvilken ugedag kan du ankomme?

Du kan frit vælge ankomstdag alle ugens dage.

Nyd solnedgangen fra hotellets lounge

Nyd solnedgangen fra hotellets lounge

Dobbeltværelse med havudsigt på Griffen Spahotel

Dobbeltværelse med havudsigt på Griffen Spahotel

Griffen Spahotel ligger lige ved havet

Griffen Spahotel ligger lige ved havet

Stranden ligger lige ved Griffen Spahotel

Stranden ligger lige ved Griffen Spahotel

Prøv dambadet i spaen

Prøv dambadet i spaen

Tilkøb

Mulighed for havudsigt til rabatpris
Værelserne i dette tilbud er beliggende til landsiden med kig til den gamle bydel. Du kan tilkøbe et værelse med flot havudsigt for blot 250,- pr. nat

Wellnessbehandlinger
Du kan tilkøbe afslappende behandlinger i hotellets wellnessafdeling på lørdage og søndage. Kontakt hotellet på 56 90 44 44 for at høre mere om behandlinger og bestilling.

Ønsker du ekstra nætter?
Prisen for en ekstra nat varierer alt efter hvornår du ønsker at komme. Du kan se priserne for en ekstra nat i den ovenstående tabel.

Endnu mere luksus - Vælg en suite
Du kan også vælge at bo i suite på hotellets øverste etage, hvor havudsigten nærmest er ubeskrivelig flot. Suiterne er indrettet med soveværelse, badeværelse, stor stue med sofaarrangement samt walk-in-closet. Der er havudsigt fra såvel soveværelset som stuen. Merprisen for at bo i en suite er 695,- pr. nat (i perioden 15. juni - 3. september er tillægget dog 995,-).

Er I 3 personer?
Hvis I er 3 personer, har I mulighed for at få en suite med opredning til en ekstra person. Merprisen er 1.495,- pr. nat inklusive morgenmad og 3-retters-aftensmenu til den ekstra person (i perioden 26. juni - 3. september er tillægget dog 1.995,-).

Trygheds-Garanti
Verden er blevet uforudsigelig. På Griffen Spahotel kan du købe ophold med Tryghedsgaranti, som sikrer, at du gratis kan afbestille din ferie, hvis du alligevel ikke har lyst til at rejse. Du behøver ikke at angive nogen årsag, og du kan annullere helt frem til 30 dage inden din ankomst. Prisen er blot 295,- pr. feriebolig. Bestil Tryghedsgarantien samtidig med bestillingen af dit ophold.

Pakker: 663,664
Tilkøb havudsigt for blot 200,- og vågn op til det skønneste hav hver morgen

Tilkøb havudsigt for blot 200,- og vågn op til det skønneste hav hver morgen

Forkæl dig selv med en behandling hos hotellets dygtige massører

Forkæl dig selv med en behandling hos hotellets dygtige massører

Spa & Wellness

Saunaen "Den tørre ovn"

Saunaen "Den tørre ovn"

Vandfaldet hjælper mod spændinger

Vandfaldet hjælper mod spændinger

Nyd solnedgangen fra spaen

Nyd solnedgangen fra spaen

Hyg jer i spaområdet

Hyg jer i spaområdet

Tilkøb champagne til din spaoplevelse

Tilkøb champagne til din spaoplevelse

Nyd en behandling i wellnessafdelingen

Nyd en behandling i wellnessafdelingen

Spaen bringer smilet frem på dine læber

Spaen bringer smilet frem på dine læber

Den våde ovn
Den våde ovn er en klippehule på Nordbornholm, men i Den Bornholmske Diamantspa er den våde ovn genskabt som en fantastisk sauna, hvor dampen slippes løs gennem små klippetoppe. Mens dampen stiger op, skifter lyset i saunaen langsomt. Først rammer solopgangens gyldne stråler dig. Derefter stiger lysniveauet, indtil at det tones ned ved solnedgang. Lysterapien kombineret med den varme damp giver dig en unik afstressende virkning. Desuden virker damp befriende indefra og lindrer muskelspændinger.

Den tørre ovn
I modsætning til den Den våde ovn, som giver en fugtig varme, skal du opleve den tørre varme i "Den tørre ovn". Den finske træsauna bliver mellem 70 - 80 grader varm. Tør og kraftig varme kombineret med et koldt styrtebad giver en skøn oplevelse og sætter gang i kredsløbet.

Randzonen
På midten af Bornholm ligger den fennoskandiske randzone. Engang for millioner af år siden tørnede den ispolerede og hårde granit sammen med den blødere sandsten. Aldersforskellen mellem de to stenarter er 1,2 milliarder år. I klippesaunaen på Den Bornholmske Diamantspa er denne randzone genskabt. En flisestreg i saunaens gulv gør det muligt at stå med en fod på hver granittype og dermed i hver sin tidsalder. En tidsforskel på 1,2 milliarder år giver saunaoplevelsen en ny og ekstra dimension. Randzonen er en kombination af den traditionelle finske sauna og dampbad, men ved lavere temperatur. Saunaen bliver cirka 60 grader varm. 

Kyllingehønen
En speciel og anderledes sauna, som ikke varmer luften op, men derimod omgivelserne. Den infrarøde kabinesauna virker styrkende på kredsløbet, da den øger blodgennemstrømningen. 

Kaskader af vand og varmtvandspool
Stil dig foran vandfaldet, træk i rebet og lad kaskader af vand plaske ned over ryg og nakke. Spændinger i nakke og skuldre blødes op, når strømme af lunt vand fosser ned over hals og hoved. I midten af bassinet presser den underjordiske geyser blidt vandet mod dine fødder. Fortsæt videre til de bølgeformede liggebænke i spabadet og nyd stjernehimlen i loftet.

Is & varm damp
Saunavarme udvider blodkar. Derfor opnås størst effekt ved efterfølgende afsvaling i koldt vandt fra vippespanden, et koldt brusebad eller et dyp i koldtvandsbrønden. Mennesket er skabt til at kunne klare betydelige udsving fra hård frost til tropisk hede. I den Bornholmske Diamantspa kan din krop opleve begge dele. I Kneipp-bassinerne veksler vandet mellem 0 grader og tropisk varme. Du kan også massere kroppen med is fra Isfontænen, som drypper frisk is ned i den millioner af år gamle granitskål. Når kroppen skiftevis får varm damp og koldt vand, øges immunforsvaret.

Krystalsø boblebad
Nyd et glas champagne i det store, udendørs Krystalsø boblebad med havudsigt, mens solen langsomt går ned i horisonten bag dig. Boblerne fra dysserne i spabadet masserer din krop og får dig til at slappe helt af.

Slap af og tank op
Komfortable møbler indbyder til afslapning både indendørs og udendørs. Turen gennem varmt og koldt vand, damp, is og afspænding har givet krop og sjæl indtryk, der lige skal sætte sig. I spaens selvbetjente bar kan du frit hente frisk frugt, kaffe, the, juice, saft og isvand. Det er muligt at tilkøbe andre drikkevarer samt lune panini.  

Åbningstider for spaen

Overnattende gæster  
1/7 - 30/9  
Mandag - Søndag 07:00 - 20:00
   
1/10 - 21/12  
Mandag - Fredag 07:00 - 10:00
  15:00 - 20:00
Lørdag - Søndag 08:00 - 20:00


Særlige åbningstider jul & nytår

Overnattende gæster  
22/12 - 23/12 08:00 - 20:00
24/12 - Juleaftensdag 08:00 - 17:00
25/12 - 30/12 08:00 - 20:00
31/12 - Nytårsaftensdag 08:00 - 17:00
1/1 - Nytårsdag 08:00 - 20:00
2/1 08:00 - 11:00


Aldersgrænse - Minimum 16 år

Den Bornholmske Diamantspa skal være præget af en rolig og afslappende atmosfære. Du skal derfor være minimum 16 år for at få adgang til den Bornholmske Diamantspa. 

Pris for entre til den Bornholmske Diamantspa
* Overnattende gæster på Griffen Spahotel har gratis adgang til den Bornholmske Diamantspa.

 

Pakker: 663,664

Praktisk info

Adresse
Griffen Spahotel
Ndr. Kystvej 34
3700 Rønne
Telefon-reception: 56 90 44 44
Telefon-booking: 56 95 85 66

Ankomst - Check in
Du kan komme ind i dit værelse fra klokken 15:00 på ankomstdagen. Receptionen har åbent frem til klokken 22:00. Hvis du ankommer efter klokken 22:00, beder vi dig kontakte os på telefon 56 90 44 44, således at du kan blive betjent af vores natportier.

Afrejse - Check out
På afrejsedagen beder vi dig venligst forlade dit værelse senest klokken 11:00, således at vi kan nå at rengøre værelset, inden de næste gæster ankommer.

Afbestilling
Såfremt du er nødt til at afbestille dit ophold, gælder disse regler:

  • Hvis der er mere end 45 dage til din planlagte ankomst, kan du annullere dit ophold med fradrag af et administrationsgebyr på 10 % af rejsens pris (minimum DKK 700,-)
  • Hvis der er 45 eller færre dage til din planlagte ankomst, kan du desværre ikke annullere dit ophold, og det er ikke muligt at få indbetalte beløb refunderet.

Badekåbe og badetøfler
På dit værelse er der badekåbe og badetøfler, således at du er klar til nemt at komme til spaområdet. Husk selv at medbringe badetøj.

Betaling
Hvis du bestiller dit ophold 45 dage eller mere før din ankomst:

  • Vi beder dig indbetale 25 % af rejsens pris (minimum DKK 700,-) senest 10 dage efter din bestilling. Restbeløbet beder vi dig indbetale senest 45 dage inden din ankomst.

Hvis du bestiller dit ophold mellem 6 og 44 dage inden din ankomst:

  • Vi beder dig indbetale hele rejsens pris dagen efter, at du har modtaget din bekræftelse fra os.

Hvis du bestiller dit ophold 6 eller færre dage inden din ankomst:

  • Vi kontakter dig efter din bestilling og aftaler nærmere om betalingen - herunder informerer vi dig og muligheden for at betale med betalingskort eller MobilePay.

Børn (0-3 år)
Rejser du med børn i alderen 0-3 år til Griffen Spahotel, kan op til et barn gratis overnatte på værelset sammen med dig. Det er kun muligt at medbringe et barn pr. dobbeltværelse med mindre du også lejer en barneseng. Hvis du ønsker en barneseng koster det 500,- pr. ophold. Pude og dyne medfølger ikke til barnesengen, men bedes medbringes selv. Rejser du med børn (0-3 år), bedes du angive det i kommentarfeltet ved booking, eller ringe på +45 56 90 44 44

Cykler
Du kan gratis låne cykler i receptionen.

Færgebilletter
Du kan frit vælge færgeafgange. Angiv blot dit ønske i kommentarfeltet under bestillingen, så gør vi vores yderste for at opfylde dine ønsker. Såfremt du efterfølgende ønsker at ændre dine rejsetider, kan du ændre billetten omkostningsfrit ved senest 45 dage før afrejse at ringe til vores pakkerejseafdeling, Team Bornholm, på 56 95 85 66

Køleskab, føntørrer og el-kedel
Der er køleskab, el-kedel og føntørrer på dit værelse.

Morgenmadsbuffet og aftensmad
Morgenbuffeten er til din rådighed alle ugens dage kl. 06:30 - 10:30. Når du bestiller dit ophold, beder vi dig oplyse tidspunktet for, hvornår du ønsker at spise aftensmad den første aften, så ordner vi bordreservationen for dig. Bordreservationerne for de øvrige dage, aftaler du med receptionspersonalet, når du er ankommet til Griffen Spahotel.

Parkering
Du kan parkere gratis på hotellets private parkeringsplads. Hvis du har el-bil, er der særlige parkeringspladser med ladestandere til el-biler.

Shampoo, sæbe og balsam
Der er selvfølgelig lækker shampoo, sæbe og balsam til rådighed på dit værelse.

Spapakke

  • Når du overnatter på Griffen Spahotel, er der badekåbe og slippers på dit værelse ved ankomst. Du finder håndklæder i spaområdet.
  • Der er altid isvand, kaffe, the, juice, saft og frisk frugt ad libitum til din rådighed i Den Bornholmske Diamantspa. Du har mulighed for at tilkøbe andre drikkevarer samt lune panini i spaområdet. Kontakt blot din spaværtinde/spavært.
  • Husk at medbringe eget badetøj.

Spa - åbningstider

Overnattende gæster  
1/7 - 30/9  
Mandag - Søndag 07:00 - 20:00
   
1/10 - 21/12  
Mandag - Fredag 07:00 - 10:00
  15:00 - 20:00
Lørdag - Søndag 08:00 - 20:00


Særlige åbningstider jul & nytår

Overnattende gæster  
22/12 - 23/12 08:00 - 20:00
24/12 - Juleaftensdag 08:00 - 17:00
25/12 - 30/12 08:00 - 20:00
31/12 - Nytårsaftensdag 08:00 - 17:00
1/1 - Nytårsdag 08:00 - 20:00
2/1 08:00 - 11:00


Som overnattende gæst på Griffen Spahotel har du gratis adgang til det store spa- og wellnessområde "Den Bornholmske Diamantspa". På dit værelse er der badetøfler og badekåbe. Du skal således blot huske at medbringe dit eget badetøj. Spa- og wellnessområdet har en aldersgrænse på 16 år, og der er desværre ikke mulighed for dispensation fra denne aldersgrænse.

Pakker: 663,664