Romantisk Spaweekend

Spaophold for 2 personer
Hvornår har du sidst forkælet dig selv og en du holder af? Tag en spaweekend på Solskinsøen Bornholm.

Bo på Griffen Spahotel i Rønne - Bornholms flotte spahotel. Her bliver du forkælet med flotte værelser, imponerende havudsigt, skønt spaområde og lækker restaurant.

Alt dette er inkluderet i tilbudsprisen
✓ Gratis adgang til spaområdet
✓ Lækker morgenmadsbuffet hver morgen
✓ Dobbeltværelse med havudsigt og balkon
✓ Gratis lån af cykler
✓ Færge Ystad-Rønne med bil tur/retur

Særlige ekstra oplevelser
28. juni: På udvalgte datoer åbner Griffen Spa dørene efter lukketid for en lille gruppe gæster, der søger den ultimative selvforkælelsesoplevelse: Relax & Enjoy - After Hours Evening Experience. Tillægspris: 495,- pr. person. 

Der er få ledige pladser til de ovenstående arrangementer, så oplys gerne i forbindelse med din bestilling, om at du ønsker at deltage i arrangementerne - så bestiller vi til dig.

Totalpris for 2 personer inklusive færge med bil tur/retur:
2 nætter: 3.295,-

4 nætter: 5.995,-
7 nætter: 10.295,-

Prisen gælder ved ankomst i perioden 19. oktober - 21. december 2024. Se øvrige priser nedenfor.

Ankomstdag - Hvilken ugedag kan du ankomme?
Hvis du vælger 2 eller 4 nætter:
* Du kan frit vælge ankomstdag på ugen

Hvis du vælger 7 nætter:
* Tilbudsprisen gælder ved ankomst på en mandag, tirsdag, onsdag eller torsdag
* Hvis du vælger 7 nætter og ankommer på en fredag eller søndag, er der et tillæg: 400,- (i perioden 9/6 - 11/8 er tillægget dog 700,-)
* Hvis du vælger 7 nætter og ankommer på en lørdag, er der et tillæg: 400,- (i perioden 9/6 - 11/8 er tillægget dog 1.700,-)

Pakker: 568,632,569

Priser

Hvis du vil ankomme på andre tidspunkter er prisen:

Ankomst i perioden 2 nætter Ekstra nat 4 nætter 7 nætter
Før 6. juli 4.795,- 1.650,- 7.795,- 12.295,-
6. juli - 12. juli 5.195,- 1.850,- 8.595,- 13.695,-
13. juli - 26. juli 5.495,- 2.000,- 9.195,- 14.795,-
27. juli - 10. august 4.995,- 1.800,- 8.295,- 13.395,-
11. august - 31. august 4.295,- 1.750,- 7.495,- 12.595,-
1. september - 18. oktober 3.895,- 1.600,- 6.895,- 11.395,-
19. oktober - 21. december 3.295,- 1.450,- 5.995,- 10.295,-
22. december - 2. januar 2025 3.595,- 1.600,- 6.695,- 11.495,-

 

Tilkøb

Sjove ekstra oplevelser
14. februar: Valentinsmiddag. Inviter din elskede på Valentinsmiddag den 14. februar 2024. Nyd en lækker 3-retters middag, de romantiske omgivelser og hinandens selskab. Tillægspris: 495,- pr. person.
19. april: Vinsmagning & Gourmetmiddag. Tag med til en hyggelig vinsmagning fredag den 19. april 2024. Glæd dig til skønne vine og en lækker gourmetmenu ledsaget af spændende fortællinger og sjove anekdoter om vinene. Tillægspris: kommer snarest. 

Der er få ledige pladser til de ovenstående arrangementer, så oplys gerne i forbindelse med din bestilling, om at du ønsker at deltage i arrangementerne - så bestiller vi til dig.

Opgradér til en suite
Du kan også vælge at bo i suiten på øverste etage, hvor havudsigten er helt uforstyrret. Suiterne er indrettet med soveværelse, badeværelse, stor stue med sofaarrangement, walk-in-closet samt 2 balkoner. Der er havudsigt fra såvel soveværelset som stuen. Merprisen for at bo i en suite er 495,- pr. nat (i perioden 14/6 - 19/8 er tillægget dog 695,-).

Ekstra opredning
Hvis I er 3 personer, har I mulighed for at få en suite med opredning til en ekstra person. Merprisen er 1.195,- pr. nat inklusive morgenmad til den ekstra person (i perioden 14/6 - 19/8 er tillægget dog 1.295,-).

Wellnessbehandlinger
I spaen på Griffen Spahotel har du mulighed for at tilkøbe afslappende wellnessbehandlinger. Se behandlinger og priser på denne side.

Fortrydelsesret
Verden er blevet uforudsigelig. På Griffen Spahotel kan du købe ophold med Fortrydelsesret, som sikrer, at du gratis kan afbestille din ferie, hvis du alligevel ikke har lyst til at rejse. Du behøver ikke at angive nogen årsag, og du kan annullere helt frem til 30 dage inden din ankomst. Prisen er blot 295,- pr. værelse. Bestil Fortrydelsesretten samtidig med bestillingen af dit ferieophold.

Pakker: 568,479
Opgradér til en suite og få ekstra plads samt walk in closet

Opgradér til en suite og få ekstra plads samt walk in closet

Forkæl dig selv med en lækker wellnessbehandling hos hotellets massør

Forkæl dig selv med en lækker wellnessbehandling hos hotellets massør

Oplevelser i spaen

Dampbadet

Dampbadet

Finsk træsauna

Finsk træsauna

Stå under kaskader af vand

Stå under kaskader af vand

Slap af i den store varmtvandspool

Slap af i den store varmtvandspool

Mærk det kolde gys

Mærk det kolde gys

Fuldend din spaoplevelse med en behandling

Fuldend din spaoplevelse med en behandling

Nyd et afslappende fodbad

Nyd et afslappende fodbad

Prøv den udendørs jacuzzi

Prøv den udendørs jacuzzi

Dampbad
Et varmt dampbad fremmer blodcirkulationen, lindrer smerter og mindsker betændelsestilstande. Mens dampen stiger op, skifter lyset i saunaen langsomt, og efterligner en solopgang med gyldne stråler, før lysniveauet stiger og til sidst tones ned som ved en solnedgang. Lysterapien kombineret med den varme damp giver en unik afstressende virkning, mens dampen virker befriende indefra og lindrer muskelspændinger. 

Finsk træsauna
For en modsat oplevelse byder denne finske træsauna på tør og kraftig varme, der når mellem 70 og 80 grader. Kombinationen af den tørre varme efterfulgt af et koldt styrtebad giver en forfriskende oplevelse, der sætter gang i kredsløbet.

Biosauna
Biosaunaen er en blanding af en traditionel finsk sauna og dampbad, men ved en lavere temperatur for en behagelig varme. Saunaen opretholder en temperatur på cirka 60 grader, der tilbyder en unik form for afslapning og velvære.

Infarød sauna
Denne specielle sauna tilbyder en unik form for varme, hvor det ikke er luften, der opvarmes, men derimod omgivelserne. Den bruger infrarød teknologi til at skabe en nænsom og beroligende varme, der omslutter dig. Denne saunaoplevelse er ikke kun afslappende, men også gavnlig for kredsløbet, da den øger blodgennemstrømningen. Denne infrarøde kabinesauna tilbyder en anderledes og forfriskende måde at opleve velvære på.

Kaskader af vand & varmtvandspool
Stil dig foran vandfaldet, træk i rebet og lad kaskader af vand plaske ned over ryg og nakke. Spændinger i nakke og skuldre blødes op, når strømme af lunt vand fosser ned over hals og hoved. I midten af bassinet presser den underjordiske geyser blidt vandet mod dine fødder. Fortsæt videre til de bølgeformede liggebænke i spabadet, og slap af, mens du nyder stjernehimlen i loftet.

Is og varm damp
Mennesket er skabt til at kunne klare betydelige udsving fra hård frost til tropisk hede. I spaen kan din krop opleve begge dele. I Kneipp-bassinerne veksler vandet mellem 0 grader og tropisk varme. Du kan også massere kroppen med is fra isfontænen. Når kroppen skiftevis får varm damp og koldt vand, øges dit immunforsvar. Efter en varmetur i saunaerne bliver dine blodkar udvidet. Derfor opnås størst effekt ved efterfølgende afsvaling i koldt vand fra vippespanden, et koldt brusebad eller et dyp i koldtvandsbrønden. 

Udendørs jacuzzi
Nyd et glas champagne i det store, udendørs jacuzzi med havudsigt, mens solen langsomt går ned i horisonten bag dig. Boblerne fra dysserne i spabadet masserer din krop og får dig til at slappe helt af.

Slap af og tank op
Komfortable møbler indbyder til afslapning både indendørs og udendørs. Turen gennem varmt og koldt vand, damp, is og afspænding giver din krop og sjæl skønne indtryk. I spaens selvbetjente bar kan du gratis hente frisk frugt, kaffe, the, juice, saft og isvand. Hvis du bliver sulten under dit besøg, er det muligt at bestille frokost på G's Café, som er beliggende i loungeområdet ved receptionen. Du er også velkommen til at komme på G's Café i din badekåbe og tøfler.

Fuldend din spaoplevelse med en behandling
Du kan tilkøbe forskellige, afslappende behandlinger i hotellets wellnessafdeling. Find ud af mere her

Spapakke

 • Når du overnatter på Griffen Spahotel, er der badekåbe og slippers på dit værelse ved ankomst. Du finder håndklæder i spaområdet. Når du besøger spaen som ikke-overnattende gæst, får du udleveret en spapakke i receptionen. 
 • Der er altid isvand, kaffe, the, juice, saft og frisk frugt ad libitum til din rådighed i spaen.
 • Husk at medbringe eget badetøj.

Bestil spatid nu
Planlæg dit besøg i spaen på Griffen Spahotel nu, så kan du allerede i dag begynde at glæde dig til afslapning og velvære. Din spatid er gyldig i 3 timer fra det tidspunkt du ankommer. Som overnattende gæst, er der ikke nogen begrænsning på hvor mange spatider du kan booke, og du bestiller tid ved at henvende dig i receptionen. Bor du ikke på hotellet kan du bestille spatid på 56 90 44 44 eller book@bornholmhotels.dk.

Pakker: 568,479

Praktisk info

Ankomst - Check in
Du kan komme ind i dit værelse fra klokken 15:00 på ankomstdagen. Receptionen har åbent frem til klokken 22:00. Hvis du ankommer efter klokken 22:00, beder vi dig kontakte os på telefon 56 90 44 44, således at du kan blive betjent af vores natportier.

Afrejse - Check out
På afrejsedagen beder vi dig venligst forlade dit værelse senest klokken 11:00, således at vi kan nå at rengøre værelset, inden de næste gæster ankommer. Hvis du afrejser på en søndag i perioden 1. oktober til 1. marts kan du uden merpris blive i dit værelse frem til klokken 16:00. Dermed kan du få næsten en hel ekstra feriedag gratis. 

Afbestilling
Såfremt du er nødt til at afbestille dit ophold, gælder disse regler:

 • Hvis der er mere end 45 dage til din planlagte ankomst, kan du annullere dit ophold med fradrag af et administrationsgebyr på 10 % af rejsens pris (minimum DKK 700,-)
 • Hvis der er 45 eller færre dage til din planlagte ankomst, kan du desværre ikke annullere dit ophold, og det er ikke muligt at få indbetalte beløb refunderet.

Badekåbe og badetøfler
På dit værelse er der badekåbe og badetøfler, således at du er klar til nemt at komme til spaområdet. Husk selv at medbringe badetøj.

Betaling
Hvis du bestiller dit ophold 45 dage eller mere før din ankomst:

 • Vi beder dig indbetale 25 % af rejsens pris (minimum DKK 700,-) senest 10 dage efter din bestilling. Restbeløbet beder vi dig indbetale senest 45 dage inden din ankomst.

Hvis du bestiller dit ophold mellem 6 og 44 dage inden din ankomst:

 • Vi beder dig indbetale hele rejsens pris dagen efter, at du har modtaget din bekræftelse fra os.

Hvis du bestiller dit ophold 6 eller færre dage inden din ankomst:

 • Vi kontakter dig efter din bestilling og aftaler nærmere om betalingen - herunder informerer vi dig og muligheden for at betale med betalingskort eller MobilePay.

Børn (0-3 år)
Rejser du med børn i alderen 0-3 år til Griffen Spahotel, kan op til et barn gratis overnatte på værelset sammen med dig. Det er kun muligt at medbringe et barn pr. dobbeltværelse med mindre du også lejer en barneseng. Hvis du ønsker en barneseng koster det 500,- pr. ophold. Pude og dyne medfølger ikke til barnesengen, men bedes medbringes selv. Rejser du med børn (0-3 år), bedes du angive det i kommentarfeltet ved booking, eller ringe på +45 56 90 44 44

Cykler
Du kan gratis låne cykler i receptionen.

Fly- & færgebilletter
Du kan frit vælge fly- & færgeafgange. Angiv blot dit ønske i kommentarfeltet under bestillingen.

Ønsker du senere hen at ændre dine rejsetider, kan du ændre billetten omkostningsfrit seneste 45 dage før afrejse ved at ringe til Team Bornholm på 56 95 85 66

* Bemærk, at der afgår færre fly fra Billund og Aalborg i ydersæsonen. 

Føntørrer
Der er føntørrer på dit værelse.

Morgenmadsbuffet
Buffeten er til rådighed alle ugens dage kl. 06:30 - 10:30.

Parkering
Du kan parkere gratis på hotellets private parkeringsplads. Hvis du har el-bil, er der særlige parkeringspladser med ladestandere til el-biler.

Shampoo, Sæbe og Balsam
Der er selvfølgelig lækker shampoo, sæbe og balsam til rådighed på dit værelse.

Spapakke

 • Når du overnatter på Griffen Spahotel, er der badekåbe og slippers på dit værelse ved ankomst. Du finder håndklæder i spaområdet. 
 • Der er altid isvand, kaffe, the, juice, saft og frisk frugt ad libitum til din rådighed i spaen. Du har mulighed for at tilkøbe andre drikkevarer i spaområdet. Kontakt blot din spaværtinde/spavært.
 • Husk at medbringe eget badetøj.

Husk at bestille en spatid
Som overnattende gæst på hotellet kan du nemt booke dine spatider ved at henvende dig i receptionen, hvor vi står klar til at assistere dig. Der er ingen begrænsning på antallet af gange, du kan nyde spaen under dit ophold. Hvis du ikke overnatter på hotellet, men ønsker at opleve spaen, kan du booke en tid ved at kontakte os på på 56 90 44 44 eller book@bornholmhotels.dkDin spatid er gyldig i 3 timer fra ankomst, så du har rigeligt med tid til at slappe af og nyde alle faciliteterne. 

Øvrige oplysninger

I dette ark kan du finde flere oplysninger om Griffen Spahotel: Godt at vide om Griffen Spahotel

Pakker: 568,479