Breathwork & Termisk Biohacking Retreat

The breath is a super power!

Opnå ultimativ kontrol over din krop og dit sind gennem åndedrættet (breathwork) og skiftet mellem kulde og varme i Griffens spa (termisk biohacking). Når du biohacker, anvender du videnskabeligt og teknologisk underbyggede metoder til at optimere din fysiske præstation og sundhed. Teknologien bag dette retreat er åndedrættet. Du vil blive introduceret til anerkendte breathwork-metoder såsom box breathing, Wim Hof-modellen og Buteyko-metoden, der alle er brugt af eliteatleter. I spaen benytter vi ekstreme temperaturer fra varme saunaer og kolde isfontæner til at reducere inflammation, styrke immunforsvaret og booste din vitalitet. Dette kombinerede fokus på breathwork og termisk biohacking giver dig evnen til at påvirke dybe kropsfunktioner, opnå betydelig kontrol over din mentale og fysiske sundhed, samt forbedre din præstation og restitution. Du lærer at opretholde klarhed og mental styrke selv under pres og bliver bedre rustet til at træffe optimale beslutninger i udfordrende situationer.

Program

DAG 1 - 24. MAJ
15.00 - Check-in og fri adgang til spaområdet
19.00 - 2-retters-velkomstmiddag 
20.30 - Introduktion til weekendens program
22.00 - Godnat

DAG 2 - 25. MAJ
08.00 - Yoga og Breathwork session (Du får en YNM kom godt i gang med dagen protokol)
09.45 - Morgenmad
10.30 - Fri tid til at udforske lokalområdet. Lån en cykel og kør en tur til Nordskoven i Hasle, eller tag en gåtur i den gamle del af Rønne. 
13.00 - Vandretur med praktiske øvelser med Breathwork inklusiv snack to go
16.30 - Egen tid eller mulighed for en session i ”Better posture - better breathing: Postural Dynamics” 
18.30 - 2-retters-middag
20.00 - Saunagus og kolde gys med Breathwork
22.00 - Godnat
 
DAG 3 - 26. MAJ
08.00 - Yoga og Breathwork session
09.45 - Morgenmad
10.30 - Workshop: Integration af Breathwork i dagligdagen
13.00 - Frokost og afslutning
14.00 - Fri adgang til spaen indtil check-ud

Pris pr. person for ovenstående inkl. 2 nætter i enkeltværelse med havudsigt og personlig guidning: 5.990,-

Prisen er ekskl. drikkevarer og gælder kun mod forudbestilling. 

Der er kun et begrænset antal pladser, så bestil din plads allerede nu på:
Telefon: 56 90 44 44
Mail: book@bornholmhotels.dk 

Professionel guidning af Birger Hanzen

Birger Hanzen er en anerkendt ekspert i breathwork og termisk biohacking, kendt for sin dybdegående viden og innovative tilgange til personlig og fysisk udvikling. Med en baggrund i både militære træningsmetoder og holistiske helbredelsespraksisser, har Birger udviklet en unik metode, der integrerer det bedste fra begge verdener. Han har dedikeret sit liv til at hjælpe andre med at opnå maksimalt velvære gennem guidede breathwork-sessioner og biohacking-strategier. Birgers workshops er dybt transformerende, kombinerer praktisk læring med spirituel indsigt, og er designet til at styrke både krop og sind. Læs mere om Birger Hanzen her.