Vinsmagning på GSH

WHAT A WONDERFUL VINSMAGNING

VINSMAGNING

Velkommen til 2 vin- og gourmet aftener, hvor vores kokketeam serverer en gourmetmiddag tilpasset vinen.

Vælg mellem 2 datoer, den 22. november og den 13. decebmer:
Pris pr. person inkl. menu og vine 675,-

 

ITALIENSK VINE FREDAG DEN 22. NOVEMBER KL. 18:00

Aperitif: Cuvage Blanc de Blancs, Piemonte

Carpaccio af økologisk dansk oksemørbrad Peccorino lagret med trøffel, solsikkeskud og balsamico
Vermentino di Sardegna 2018, Olianas, Sardinien Bronner 2015 IGT, Kurtatsch, Alto Adige

Porchetta af kaninryg, confi terede jordskokker, palmekål og rosmarin
Il Nespoli Riserva Superiore 2015, Emilia-Romagna Brunello di Montalcino 2014, Toscana

Kalvefi let med parmaskinke, salvie og ossobuco
Stupore Bolgheri Rosso DOC 2016, Toscana Borgo dei Guidi, IGT 2016, Emilia-Romagna

Pistacie semifreddo, makron og karamelliserede nødder
Recioto della Valpolicella 2015, Tezza, Veneto

 

MOUSSERENDE VINE OG CHAMPAGNE FREDAG DEN 13. DECEMBER KL. 18:00

Aperitif: Rosé Cremant d’Loire, Langlois-Chateau

Rimmet helleflynder, knivmusling, æble, selleri og blæk mayo
Le Mesnil Blanc de Blancs Grand Cru Vintage 2011, Champagne Michel Gonet

Krabbebisque, jomfruhummerhale, glaskål og vanilje
Rosé Majeur – Champagne Ayala

Kalvemedaljon, frikasse af brissel og morkel, rosenkålsblade og Hokkaido
Le Blanc de Blancs Vintage 2013, Champagne Ayala, Le Autentique Grand Cru 2005, Champagne Michel Gonet

Mandeltærte, pocheret pære, skyr creme og sorbet
Le Tradition Clairette de Die, Domaine Acahrd-Vincent