Vinsmagning på GSH

WHAT A WONDERFUL VINSMAGNING

VINSMAGNING

Velkommen til 2 vin- og gourmet aftener hvor Anders Quist fra Vinslottet serverer specielt udvalgte portvine og champagne. Vores kokketeam serverer en gourmetmiddag tilpasset vinen.

 

PORTVINSMENU TORSDAG DEN 13. DECEMBER KL. 18.30

Aperitif: White Christmas – port cocktail

Sandart, kalvehale ragout, savojkål
Dry White Port – Quinta de la Rosa

Rådyr, kålrabi, skorzonerrod, vanilje og grønkål
Colheita 2008 – Quinta de la Rosa

Ost og hyben
Tonel 12 Old Tawny & ”old surprice” – Quinta de la Rosa

Rødbede fennikel, chokolade fondant og bagte sveskeblommer
Vintage 2014 – Quinta de la Rosa

 

CHAMPAGNEMENU FREDAG DEN 14. DECEMBER KL. 18.30

Aperitif: Christmas Royal – champagne cocktail

Torsketatar, letrøget østers, marineret æble, gede-friskost
Brut Majeur – Champagne Ayala

Kaviar, G&T sorbet, agurk og skovsyre
Rosé Majeur – Champagne Ayala

Fasan, græskar, jordskok sifon, rosenkålsblade og brunet smør
Vintage 2009 Grand Cru – Champagne Ayala

Kvæde, vanilje pocheret med valnøddeis og karamel creme
Champage surprice - demi-sec

 

Pris pr. aften: 650,- pr. person inkl. vine