Vin- og gourmetaften på Hotel GSH

Vin- og gourmetaften

Anders Quist fra vinslottet serverer vinen. Restaurant GSH serverer gourmetmiddagen.

Velkommen til vin- og gourmet aften fredag den 15. december kl. 18.00, hvor Anders Quist fra Vin-slottet serverer specielt udvalgte vine. Hertil serveres en lækker 4 retters menu. Anders Quist vil også give gode råd om vin til julens mad. Anders Quist og Jonas Laulund ejer Vinslottet og begge er passionerede vinhandlere med en solid baggrund fra vinbranchen.

OVERNATNINGS-TILBUD
Overnatning i dobbeltværelse inkl. økologisk morgenmad kr. 500,-

“WHITE CHRISTMAS COCKTAIL”

RIMMET TORSK
rødbede, grønkål, kærnemælk, maltjord, sne 2015 Château Fontaine-Audon,
Sancerre ”silex terroir” (Frankrig)

STEGT JOMFRUHUMMER
jordskok, rosenkål, Sauce Nage
2015 Destination Chardonnay,
Journeys-End (Sydafrika)

ØKOLOGISK SVINEBRYST
selleri, rygeost, æble, portvinsglace
1999 Grand Vin, Casa Antucura (Argentina)

RIS A LA MANDE
med kirsebær a la GSH

PX Pedro Ximenez, Bodegas Hidalgo (Spanien)

650,- pr. person for menu og vine

Bestil på info@greensolutionhouse.dk eller 5695 1913