Spaweekend

Spaophold på Bornholm

Havet er lige foran dine vinduer, når du bor på Griffen Spa Hotel

Dobbeltværelse på Griffen Spa Hotel

Griffen Spa Hotel ligger smukt ved Nørrekås Strand og Lystbådehavn

Vælg mellem mange spabade og saunaformer på Griffen Spa Hotel

Hyg dig på Griffen Spa Hotel

Få wellnessbehandlinger på Griffen Spa Hotel

Imponerende havudsigt. Spa- og wellness. Lækker mad
Griffen er et fabeldyr, som i eventyrenes verden vogter over skatte. Griffen Spa Hotel er derfor et meget sigende navn for dette flotte hotel, som er smukt beliggende ved havet og Rønnes gamle bydel. Hotellet blev totalrenoveret i 2017/2018. Den nye indretning er designet af Bornholms designdronning, Pernille Bülow.

Fra dit flotte værelse har du en imponerende udsigt over havet. Griffen Spa Hotel byder dig også gratis indenfor i et af Nordens flotteste spa- og wellnessområder: "Den Bornholmske Diamantspa". Forkæl dig selv...måske i selskab med din eneste ene og lidt champagne?

Charmerende by
Griffen Spa Hotel er beliggende i Rønnes gamle bydel. Her bliver du mødt af smukke bindingsværkshuse og gamle købmandsgårde, som vidner om en tid, hvor velhavende skibsredere med udgangspunkt i Rønne drev handel med hele verden.

Skatkammer
I hotellets restaurant kreerer en af Bornholm mest berømte kokke, Claus Seest Dam, lækkerier til dig. Tag plads i de bløde stole. Nyd panoramaudsigten og lad dig forkæle. I horisonten går solen langsomt ned og skaber flotte gyldne og violette stråler over havet. Efter en skøn ferie på Griffen Spa Hotel vil du nok også tro på eventyret om, at Griffen vogter over en skat! Glæd dig til en dejlig ferie.

Alt dette er inkluderet i tilbudsprisen:
• Flot dobbeltværelse med imponerende havudsigt
• Stor morgenmadsbuffet hver morgen
• Gratis adgang til stort og lækkert spaområde
• Færge Ystad-Bornholm med bil tur/retur
• Du kan også vælge at flyve København - Bornholm tur/retur. Tillæg 995,-
• Totalpris for 2 personer:
  * 2 nætter for 2.995,-
  * 4 nætter for 4.995,-
  * 7 nætter for 7.995,-

Ønsker du extra nætter?
Hvis du eksempelvis ønsker 5 nætter i stedet 4 nætter, er tillægsprisen pr. extra nat: 1.125,- 

Mulige ankomstdage:
Ved 2 eller 4 nætters ophold
* Du kan frit vælge ankomstdag

Ved 7 nætters ophold
* Du kan ankomme mandage, tirsdage, onsdage og torsdage uden tillæg
* Ved ankomst på fredage, lørdage og søndage er der et tillæg på 395,- 

Endnu mere luksus - Vælg en suite
Du kan også vælge at bo i suite på øverste etage, hvor havudsigten nærmest er ubeskrivelig flot. Suiterne er indrettet med soveværelse, badeværelse, stor stue med sofaarrangement samt walk-in-closet. Der er havudsigt fra såvel soveværelset som stuen. Merprisen for at bo i en suite er 595,- pr. nat.

Tag med til koncert eller stand-up
Rønnes Musikhus ligger i kort gåafstand fra Griffen Spa Hotel. Tag med til koncert eller stand-up med danske topnavne - eksempelvis: 11/12 Thomas Warberg, 28/12 Infernal, 25/1 Claus Hempler, 15/2 Kwamie Liv, 14/3 Medina, 21/3 Teitur, 16/5 Nikolaj Stokholm, 20/5 Rune Klan.

Tag på vandretur
Et godt tip til din ferie: Efter at du har nydt den store morgenbuffet på Griffen Spa Hotel, skal du tage en vandretur i den bornholmske natur - eksempelvis på Hammerknuden ved middelalderborgen Hammershus. Nyd de fantastiske udsigter og historiens vingesus - og lad dig blæse igennem af vinden. Eller prøv en bisonsafari i skoven Almindingen, hvor du kan se nogle af Europas sjældne bisonokser. Fortsæt turen til Ekkodalen, hvor du får sjove ekko-oplevelser – og slut af med en skøn frokost på Cafe Genlyd.

Bestil nu
Bestil din ferie ved at indtaste den ønskede ankomstdag i bestillingsboksen til øverst på siden - eller mail info@teambornholm.dk ring til os nu: 56 95 85 66

Bestil 2 nætters spaferie her:

Periode: 15-12-2019 til 31-12-2020

Ankomst

Bestil 4 nætters spaferie her:

Periode: 15-12-2019 til 31-12-2020

Ankomst

Bestil 7 nætters spaferie her:

Periode: 15-12-2019 til 30-04-2020

Ankomst