Spaweekend på Bornholm

Spaweekend på Bornholm

Bestil 2 nætter her:

Periode: 17-11-2018 til 01-05-2019

Ankomst

Bestil 4 nætter her:

Periode: 17-11-2018 til 01-05-2019

Ankomst

Vågn op og se den smukke havudsigt

Nyd et glas champagne i solnedgangen

Prøv en bisonsafari i skoven Almindingen

Imponerende havudsigt. Spa- og wellness. Lækker mad
Griffen er et fabeldyr, som i eventyrenes verden vogter over skatte. Griffen Spa Hotel er derfor et meget sigende navn for dette flotte hotel, som er smukt beliggende ved havet og Rønnes gamle bydel. Hotellet genåbnede 27. april 2017 efter en omfattende renovering. Den nye indretning er designet af Bornholms designdronning, Pernille Bülow.

Fra dit flotte og nyrenoverede værelse har du en imponerende udsigt over havet. Griffen Spa Hotel byder dig også gratis indenfor i et af Nordens flotteste spa- og wellnessområder: "Den Bornholmske Diamantspa". Forkæl dig selv...måske i selskab med din eneste ene og lidt champagne?

Charmerende by
Griffen Spa Hotel er beliggende i Rønnes gamle bydel. Her bliver du mødt af smukke bindingsværkshuse og gamle købmandsgårde, som vidner om en tid, hvor velhavende skibsredere med udgangspunkt i Rønne drev handel med hele verden.

Skatkammer
I hotellets restaurant kreerer en af Bornholm mest berømte kokke, Claus Seest Dam, lækkerier til dig. Tag plads i de bløde stole. Nyd panoramaudsigten og lad dig forkæle. I horisonten går solen langsomt ned og skaber flotte gyldne og violette stråler over havet. Efter en skøn ferie på Griffen Spa Hotel vil du nok også tro på eventyret om, at Griffen vogter over en skat! Glæd dig til en dejlig ferie.

Alt dette er inkluderet i tilbudsprisen:
• Flot dobbeltværelse med imponerende havudsigt
• Stor morgenmadsbuffet hver morgen
• Gratis adgang til stort og lækkert spaområde
• Færge Ystad-Bornholm med bil tur/retur eller bus København-Bornholm tur/retur
• Totalpris for 2 personer: 2.995,- for 2 nætter eller 5.695,- for 4 nætter
• Hvis I ønsker at flyve København-Bornholm i stedet for at sejle, er der er et tillæg på 1.000,-

Tag på vandretur
Et godt tip til din ferie: Efter at du har nydt den store morgenbuffet på Griffen Spa Hotel, skal du tage en vandretur i den bornholmske natur - eksempelvis på Hammerknuden ved middelalderborgen Hammershus. Nyd de fantastiske udsigter og historiens vingesus - og lad dig blæse igennem af vinden. Eller prøv en bisonsafari i skoven Almindingen, hvor du kan se nogle af Europas sjældne bisonokser. Fortsæt turen til Ekkodalen, hvor du får sjove ekko-oplevelser – og slut af med en skøn frokost på Cafe Genlyd.

Bestil nu
Bestil din ferie ved at indtaste den ønskede ankomstdag i bestillingsboksen til øverst på siden - eller mail info@teambornholm.dk ring til os nu: 56 95 85 66