Spahotel med havudsigt

Spahotel med havudsigt

Bestil din spaferie her:

Periode: 23-10-2017 til 31-12-2017

Ankomst

Griffen Spa Hotel set fra Nørrekås Strand i Rønne

Et glas champagne til solnedgangen?

Lækker mad i restauranten på Griffen Spa Hotel

Imponerende havudsigt. Spa- og wellness. Lækker mad
Griffen er et fabeldyr, som i eventyrenes verden vogter over skatte. Griffen Spa Hotel er derfor et meget sigende navn for dette flotte hotel, som er smukt beliggende ved havet og Rønnes gamle bydel. Hotellet genåbnede 27. april 2017 efter en omfattende renovering. Den nye indretning er designet af Bornholms designdronning, Pernille Bülow.

Fra dit flotte og nyrenoverede værelse har du en imponerende udsigt over havet. Griffen Spa Hotel byder dig også gratis indenfor i et af Nordens flotteste spa- og wellnessområder: "Den Bornholmske Diamantspa". Forkæl dig selv...måske i selskab med din eneste ene og lidt champagne?

Charmerende by
Griffen Spa Hotel er beliggende i Rønnes gamle bydel. Her bliver du mødt af smukke bindingsværkshuse og gamle købmandsgårde, som vidner om en tid, hvor velhavende skibsredere med udgangspunkt i Rønne drev handel med hele verden.

Skatkammer
I hotellets restaurant kreerer en af Bornholm mest berømte kokke, Claus Seest Dam, lækkerier til dig. Tag plads i de bløde stole. Nyd panoramaudsigten og lad dig forkæle. I horisonten går solen langsomt ned og skaber flotte gyldne og violette stråler over havet. Efter en skøn ferie på Griffen Spa Hotel vil du nok også tro på eventyret om, at Griffen vogter over en skat! Glæd dig til en dejlig ferie.

Forkæl din kæreste...bestil det gode tilbud:
* Flot dobbeltværelse med havudsigt
* Stor morgenmadsbuffet hver morgen
* Gratis adgang til det store spaområde
* Færge Ystad-Rønne med bil tur/retur
* Totalpris for 2 personer
* 3 nætter = 4.495,-
* 4 nætter = 4.995,-
* 7 nætter = 7.995,-

Endnu mere luksus - Vælg en suite
Du kan også vælge at bo i suite på øverste etage, hvor havudsigten nærmest er ubeskrivelig flot. Suiterne er indrettet med soveværelse, stor stue med sofaarrangement samt walk-in-closet. Der er havudsigt fra såvel soveværelset som stuen. Merprisen for at bo i en suite er 500,- pr. nat.

Få en gratis middag - Vælg et landsideværelse
Griffen Spa Hotel har også nogle flotte værelser til landsiden. Hvis du vælger et landsideværelse i stedet for havudsigtsværelse, får du og din medrejsende hver en gratis hovedret i hotellets restaurant (værdi kr. 490 - 570)

Færgetider
* Hvis du vælger 3 eller 4 nætter: Du har frit valg på alle færgetider
* Hvis du vælger 7 nætter: Tilbudsprisen gælder med ankomst på en man-, tirs-, ons- eller torsdag. Ved ankomst på andre uge dage er der et tillæg på 580,-

Bestil nu
Bestil din ferie ved at indtaste den ønskede ankomstdag i bestillingsboksen til øverst på siden - eller mail info@teambornholm.dk ring til os nu: 56 95 85 66.