Spahotel med havudsigt

Spahotel med havudsigt

Glæd dig til havudsigten fra dit værelse på Griffen Spa Hotel

Griffen spa og wellnessområde

Lækker mad i restauranten på Griffen Spa Hotel

Griffen Spa Hotel set fra Nørrekås Strand i Rønne

Bestil 4 nætters spaferie her:

Periode: 20-11-2019 til 30-04-2020

Ankomst

Bestil 7 nætters spaferie her:

Periode: 20-11-2019 til 30-04-2020

Ankomst

Imponerende havudsigt. Spa- og wellness. Lækker mad
Griffen er et fabeldyr, som i eventyrenes verden vogter over skatte. Griffen Spa Hotel er derfor et meget sigende navn for dette flotte hotel, som er smukt beliggende ved havet og Rønnes gamle bydel. Hotellet genåbnede i 2017 efter en omfattende renovering. Den nye indretning er designet af Bornholms designdronning, Pernille Bülow.

Fra dit flotte og nyrenoverede værelse har du en imponerende udsigt over havet. Griffen Spa Hotel byder dig også gratis indenfor i et af Nordens flotteste spa- og wellnessområder: "Den Bornholmske Diamantspa". Forkæl dig selv...måske i selskab med din eneste ene og lidt champagne?

Charmerende by
Griffen Spa Hotel er beliggende i Rønnes gamle bydel. Her bliver du mødt af smukke bindingsværkshuse og gamle købmandsgårde, som vidner om en tid, hvor velhavende skibsredere med udgangspunkt i Rønne drev handel med hele verden.

Skatkammer
I hotellets restaurant kreerer en af Bornholm mest berømte kokke, Claus Seest Dam, lækkerier til dig. Tag plads i de bløde stole. Nyd panoramaudsigten og lad dig forkæle. I horisonten går solen langsomt ned og skaber flotte gyldne og violette stråler over havet. Efter en skøn ferie på Griffen Spa Hotel vil du nok også tro på eventyret om, at Griffen vogter over en skat! Glæd dig til en dejlig ferie.

Forkæl din kæreste...bestil det gode tilbud:
* Flot dobbeltværelse med havudsigt
* Stor morgenmadsbuffet hver morgen
* Gratis adgang til det store spaområde
* Færge Ystad-Rønne med bil tur/retur
Du kan også vælge at flyve København
* Totalpris for 2 personer:
  * 4 nætter for 4.995,-
  * 7 nætter for 7.995,-

Mulige ankomstdage:
Ved 4 nætters ophold
* Du kan frit vælge ankomstdag

Ved 7 nætters ophold
* Du kan ankomme mandage, tirsdage, onsdage og torsdage uden tillæg
* Ved ankomst på fredage, lørdage og søndage er der et tillæg på 395,- 

Ønsker du extra nætter?
Hvis du eksempelvis ønsker 5 nætter i stedet 4 nætter, er tillægsprisen pr. extra nat: 1.125,-

Endnu mere luksus - Vælg en suite
Du kan også vælge at bo i suite på øverste etage, hvor havudsigten nærmest er ubeskrivelig flot. Suiterne er indrettet med soveværelse, stor stue med sofaarrangement samt walk-in-closet. Der er havudsigt fra såvel soveværelset som stuen. Merprisen for at bo i en suite er 595,- pr. nat.

Tag med til koncert eller stand-up
Rønnes Musikhus ligger i kort gåafstand fra Griffen Spa Hotel. Tag med til koncert eller stand-up med danske topnavne - eksempelvis: 22/11 Teenage Love, 23/11 Hit med 80'erne, 29/11 Hanne Boel, 30/11 Fribytterdrømme, 11/12 Thomas Warberg, 28/12 Infernal, 25/1 Claus Hempler, 15/2 Kwamie Liv, 14/3 Medina, 21/3 Teitur, 16/5 Nikolaj Stokholm, 20/5 Rune Klan

Bestil nu
Bestil din ferie ved at indtaste den ønskede ankomstdag i bestillingsboksen til øverst på siden - eller mail info@teambornholm.dk ring til os nu: 56 95 85 66.