Spa og bobler

Spa og bobler med kæresten

Bestil tilbuddet her:

Periode: 21-01-2019 til 30-04-2019

Ankomst

Skønt dobbeltværelse med havudsigt

To glas champagne i spaen er inkluderet i prisen

Griffen Spa Hotel i Rønne

Nyd også udsigten fra restaurant G's køkken

Dobbeltværelse på Griffen Spa Hotel

Spa og bobler
Inviter din kæreste til skønne oplevelser på Griffen Spa Hotel. Slap af i de smukke dobbeltværelser med den imponerende havudsigt. Forkæl jer selv i Den Bornholmske Diamantspa, hvor vi serverer et glas champagne til jer undervejs. Sæt jer til godt til rette i hotellets restaurant, G's Køkken, hvor en af Bornholms mest berømte kokke, Claus Seest Dam, og hans team kreerer en lækker 3-retters-aftensmenu til jer. Nyd panoramaudsigten og hinanden. Efter en skøn nat står I op til den store morgenbuffet...og med et afslappet smil på læberne.

Forkæl din kæreste...bestil det gode tilbud
• 1 nat i flot værelse med imponerende havudsigt
 Fri adgang til stort og lækkert spaområde
• Et glas champagne i spaen

• Lækker 3-retters-aftensmenu efter chefkokkens valg
• Stor morgenbuffet
• Totalpris for 2 personer: 1.995,-

Kombiner med spa med koncert 
I Rønnes musikhus - 7 minutters gang fra Griffen Spa Hotel - kan I opleve spændende koncerter og shows: Tag eksempelvis med til Sko & Torp 16/2 og Lis Sørensen 2/3. Se mere og bestil billet på www.musikhuzet.dk.

Er det en gave?
Hvis opholdet er en gave - og at du derfor ønsker at få din bekræftelse tilsendt som et gavekort - beder vi dig oplyse det i forbindelse med din bestilling.

Hvornår gælder tilbuddet?
Tilbuddet gælder som Valentinstilbud i hele uge 7, 8 og 10 samt alle weekender med ankomst på en fredag-lørdag-søndag frem til 30. april 2019.  

Bestil nu
Bestil Spa-og-Bobler-tilbuddet ved at indtaste din ønskede ankomstdag i bestillingsboksen øverst på siden. Du kan også maile griffen@bornholmhotels.dk - eller ringe til os nu: 56 90 42 44