Julesharing- og menu på Hotel GSH

Julesharing på Hotel GSH

Hotel GSH kan danne en moderne og hyggelig ramme, hvis I foretrækker at holde julefrokost for medarbejderne i jeres eget lokale. Kasper Beyer og hans kokketeam serverer dejlig julemad og skønne vine.

Vælg mellem:
• Julesharing: Maden serveres ved bordet på fade. Læs mere her på siden.
• Julemenu: I vælger mellem en 3 eller 5 retters menu, som bliver tallerkenserveret ved bordet. Klik her for at læse mere.

Julesharing:

Kolde retter:
• 2 slags sild karry / marineret med æg, tomat
• Bornholmsk lakrids gravad laks med rygeostcreme, salat
• Krebsehalesalat med avocado, krydderurter
• Varmrøget laks,med grov tartarsauce, babyspinat
• Hallegård spegepølser/skinke med garniturer
• Røget økologiske kyllingebryster rørt med svampe, mayonnaise og krydderurter

Lune retter:
• Fiskefilet med grov remoulade
• Tartelletter med nordiske rejer, asparges og svampe
• Saltstegte sild med syltet rødbede og rørt sennep
• Lun bornholmer leverpostej med svampe,bacon
• Ristet pølser fra hallegård med stuvet grønkål, sennep
• Økologisk gris med sprød svær og hjemmelavet rødkål
• Marineret andebryst med appelsin braiseret julesalat

Dessert:
• 3 slags bornholmske/nordiske oste med rugkiks
• Ris a la mande med lun kirsebærsauce

Bestil fra 21. november til 23. december

Julesharing:
Vælg 3 kolde retter, 3 lune retter og 1 dessert 285,- pr person.
Kun mod forudbestilling. Minimum antal kuverter 6 personer.

Bestilling:
B
estil bord på telefon 5695 1913 eller mail info@greensolutionhouse.dk